• smallbrother

    Blížej se Sudety. Jezdíte se někdy podívat před závodem na trať jak to po roce vypadá? Nebo jedete „naslepo“? Třeba na sjezd z Hvězdy?

    0 0
    • Meesha  

      letos se na sudety chystam (pokud preziju zejtra ExBB) a rikal sem si, ze bych hvezdu sjel (podle toho co sem videl na videu). Kdyz sem ale videl a pocitil sjezdy na XC v Cesky Kamenici, tak je mi jasny, ze to tam rad sebehnu :-)

      0 0
      • smallbrother  

        já zase znám Českou Kamenici jen z videa. tam mi to přijde těžší. Sudety maj jen takový dva až tři kritický úseky (Pánova cesta, Hvězda, ?). Možná se tam ještě do závodu stihnu zajet podívat. :)

        0 0
    • Daf  

      Loni uz jsem presne vedel kudy se to jezdi. Zkusil jsem to a vzdal jsemto. Je to jeste mnohem prudsi nez se to zda na videu :)

      0 0
      • smallbrother  

        Já se asi ve čtvrtek pojedu do Teplic přihlásit na závod. Tak vezmu bike a stavím se aspoň na Hvězdě. Nechcete si to tam někdo se mnou projet? Dali bysme sraz v RedPointu nebo až nahoře u kapličky. :) Ať v závodě nejsme překvapený. :)

        0 0
        • smallbrother  

          Pojeďte někdo ve čtvrtek na tu Hvězdu, samotnýmu se mi tam tak nechce a sám to určitě nedám. A můžeme si navzájem poskytnout první pomoc když nám to nevyjde. :))

          0 0
          • Hajpi  

            Dej vědět v kolik a budu tam! Stejně jako v den závodu na pozici hlavní zdravotník

            0 0
            • jakub  

              gde ty ses tady vzala… martin sem nechodi a ty…

              0 0
              • Hajpi  

                Já jsem tu často! Manžel s touhle technikou moc nekamarádí! Tak vyvažuju, aby jsme byli celkově in!

                0 0
            • smallbrother  

              ok, počítám s tebou a vlastní lékarnu si neberu. :) jezdit bych tam mohl tak okolo čtvrté hodiny, v závodě pak o dost dřív. :)

              0 0
          • gummo  

            Cau a odkud prosimte jedes? Jsem z Prahy rodina je pryc a nenechali mi tady auto, takze nemam jak se tam dostat, ale taky bych si to chtel zkusit sjet…

            0 0
            • jakub  

              eee skoda ze jsem v praci… jel bych s vama… mam volno v sobotu…

              0 0
            • smallbrother  

              no já jedu z Hořic takže když se dostaneš až sem rád tě vezmu sebou. :)

              0 0
              • gummo  

                Celej tenhle tejden sem se nicil v Laznich Belohrad na soustredeni a mit jak se dostat do Horic, tak bych snad zvladnul i ty Teplice no :(

                0 0
                • smallbrother  

                  v bělohradě na soustředění? Tos byl v lázních? :)

                  0 0
                  • gummo  

                    Jo to by bylo krasny… Jezdime tam s hazenou uz asi 8 let. Jejich bazantnici, radoby zamecek a zameckej parcik uz nesnasim…

                    0 0
                    • smallbrother  

                      a víkendový koncerty pro důchodce. :) Měl sis vzít bike, v Bělohradě je docela silná ekipa jezdců. Seděj vždycky v tý hospodě u mostu. :)

                      0 0
                      • gummo  

                        Jo tam sme byli vpodstate kazdej vecer :) a spis nez bikery sem tam vidal ziletky… Koncem zari se tam s kamosem chceme jeste vydat na par dni na bike, tak se tam lip porozhlidnu no :)

                        0 0
    • JIRA  

      Až se tady objeví CRYZYY, tak Ti řekne, že se to dá sjet kdekoliv a je ochoten to demonstrovat. :) Je ale fakt, že už je to hodně vyježděný a i „mistři“ říkají, že to není sranda. To jedno místo na sjezdu z Pánovy věže jsem dřív jezdil – teď to už nedám. Pak se nějak nemůžu poprat s jedním kamenem na Vodních zámcích u studánky. :)

      0 0
      • smallbrother  

        Vodní zámky si teď nějak nevybavim, ale mám dojem že ročník 2004 (loni sem nejel) jsem nikde (z kopce:) neslezl. Ilona Bublová to myslím taky jela. :)

        0 0
      • miťo  

        Pánova cesta- NE Vodní zámky- při tréninku ANO, při závodě zatím NE Hvězda- NE :oD

        0 0
      • Cryzyy  

        Cryzyy je tady… letos najare jsem to sjizdel pres kamen vlevo a pres kamen trosku sikmo, loni jsem to zkousel pres kamen uplne vlevo, sikmo pres kamen, napravo vedle stromu a uplne vpravo (tam to chtelo trosku odskakat)… vsechno slo, najare se mi to uz vedle stromu moc nezdalo, ale nerikam, ze to nejde… v patek se tam ale pro jistou pojedu kouknout :)

        0 0
    • petebike  

      je to horsi nez Ceska Kamenice, jelikoz jsem jel oboje, tedy myslim trate, Ceskou kamenici sem tenkrat sjel z 5 kol trikrat, na Sudetech se k tomu jeste prida unava z predeslych minimalne 100 km…

      0 0
    • emkaa  

      Hvezda ne. Rozbit si hubu na 105. kilometru krasnyho zavodu by mi fakt prislo lito. Vodni zamky se pokud clovek nezazmatkuje daj, sv. Vaclav, tam je takovej ten trochu drop, vdycky na posledni chvili vymeknu. Zitra to jedem s brachou projet, ale nemam v planu zrovna tohle nejak extra trenovat. Chci se zlepsit o pul hodiny a to ve sjezdech nebude:-)

      0 0
    • mara53  

      loni sem udělal největší chybu, když si to jel projet ve středu těsně před závodem a pak sem byl celou sobotu pěkně vyčuchlej :))) Ale vodní zámky se daj sjet, dokonce jsem zkusil ten konec dlážděný cesty objet vpravo mezi stromy a lehce – asi metr od cesty rovnoběžně je taková rýha, co vede až k tomu obrovskýmu balvanu, o kterej bych se nechtěl mimochodem zastavit, v tý se to dá za sedlem sjet zpátky na pěšinu..... Ale zkoušeli jsme to s klukama snad půl dne … Hodně zdaru, já Vám všem letos budu fandit s kočárkem v ruce … Můj malý bajkr se má čile k světu a dokonce, i když potají aby nás mamča neviděla, si už sednul (teda spíš byl posazen a přidržen) na bajka a že prý dobrý, kdy už mu začnu stavět jeho vlastní ..... VŠEM LETOS HODNĚ SÍLY A MINIMUM DEFEKTÚ A HLAVNĚ POČASÍ …

      0 0
    • kolda  

      objel jsem si Sudety asi pred 2 tydny, kdyz jsem byl v adru o vikendu. nektery sjezdy se mi zdaly dost o drzku (navic bylo mokro), taky jsem se pekne zrakvil (rameno me boli doted). po drzce jsem ztratil moral a konkretne na tomto sjezdu jsem si rikal, ze to muze sjet jen sebevrah:) chtel jsem tu vznest dotaz, jestli to nektery z mistnich borcu jezdi.

      jinak sudety moc pekny a v zavode musi byt hodne tezky.

      0 0
      • mara53  

        odbočuju od tématu- jak seš spokojenej s Tvou sedlovkou, uvažuju o stejný, už sem si na ni byl i šláhnout ale furt váhám, abych nekoupil blbinu ?

        0 0
        • kolda  

          je ok, ale mam prumer 28,6 tusim a v ramu ji mam pres redukci. no problem. za kolik ji chces koupit?

          0 0
          • mara53  

            mě nabídnul známý v krámě 27,2 za 2490,– ale plus redukce prý cca. 3000,– podle té redukce, jakou by prý musel objednat.. Hele, není to na bajka a hlavně na 90-ti kilovýho bajkra malý průměr, co myslíš?

            0 0
            • kolda  

              já ji mám z bagbike za 1200. ale nevím, jestli se bavíme o té samé. ta moje je čistá, bez jakýchkoliv nápisů, rovná, zámek na dva šrouby.

              za ty prachy, co uvádíš sehnal kámoš WCS hokejku…

              nevím, jestli má průměr vliv na výdrž a odolnost, obecně čím tenčí, tím víc pruží. ale největší přínos jsou pláště. kup si balóny a je po problému :)

              0 0
      • Hajpi  

        Ahojda! Místní to jezdí, ale oni to znají po paměti, vědí kterou stopu a tak. Krom toho, kdo to sjel loni, tak to nemusí dát letos. Protože i kámen se hýbe a zima dělá každý rok svoje!

        0 0
    • emkaa  

      Tak jsem si to byl dnes castecne projet na novym kole, je tam celkem mokro, ale da se. Na Vaclavovi se mi nejak podaril zasek jeste driv nez loni, ze by to bylo vic vymlety? Na vodnich zamkach jsem si opet musel slapnout ve stejnym miste jako na bikechallengi, pritom driv jsem to jezdil. Divny. Ale nemel jsem chut to zkouset vickrat. Jinak jsem mel pocit, ze obcas pri brzdeni na kamenech mel Racing Ralph vzadu trochu problemy, ale jinak to slo, takze na nich asi pojedu. Akorat jsem musel tlacit nektery vyjezdy, ktery normalne davam protoze tam bylo blato a proste jsem hrabal. No docela se tesim.

      0 0
      • smallbrother  

        to je nutný jet to projet minimálně ve dvou, jinak se sám nedonutíš to zkoušet. :) Nevím jestli bych si troufnul jet tam v mokro na RR, asi bych si to rozmyslel i za sucha, hlavně kvůli defektům. Jedu na UST Pythonech.

        0 0
        • emkaa  

          To mas pravdu, ja to sice jel ve dvou, ale bracha se boji jeste vic nez ja, takze motivace skutecne chybela:-) No kdyby jeste trochu naprselo, tak bych asi RR taky nejel. Ale ted to bylo v pohode, nebylo tam nikde takovy to klouzavy mejdlo, na kterym RR rady uskocej o pul metru:-)

          0 0
    • Martinkaa  

      Vloni jsem jela Sudety poprve. Nikdy predtim jsem to nejela, takze mi nezbyvalo nic jineho nez improvizovat. Vedela jsem jen, ze nesmim prepalit zacatek a musim davat pozor ve sjezdech :-)). Tu balvanovou cestu s tim schodem jsem pri zavode sjela krome toho schodu. Byla tam tlacenka a nechtela jsem se zrakvit. Ted na jare jsme tam byli a uz jsem to sjela i s tim schodem :-) Vodni zamky jsem taky sjela a Hvezdu jsem pri zavode v euforii a za poradneho povzbuzovani fanousku sjela skoro celou krome tech schodu. Ty jsem tam fakt necekala :-). Tak jsem seskocila, sebehla schody, naskocila a pokracovala v jizde. Presne takove technicke sjezdiky mam nejraci. A na mojem 15" kole se to sjizdi skoro samo :-)

      0 0
      • kolda  

        martinkaa je prostě hvězda :))

        jedete letos na bobrcup?

        0 0
        • Martinkaa  

          Uvidim, jestli bude nejaka bezka a plavka :-)

          0 0
          • kolda  

            my jedem. tym „sladke mameni“ je skoro pripraven. uz se tesim.

            tak si uzijte sudety :)

            0 0
            • Martinkaa  

              Na Sudety pojedem jen v pripade pekneho pocasi. Na Bobra v pripade sestaveni mansaftu :-))

              0 0
      • emkaa  

        Nojo, vy to mate blizko k na zemi, ja na 20" si to rozmyslim:-)

        0 0
    • JIRA  

      Jestli bude počasí jako poslední tři dny tak to vypadá na rekonstrukci bahnitého zločinu z roku 2002(?). :)

      0 0
      • smallbrother  

        ty jo, no to bylo, na 60. km jsem ulomil šaltr. Zejtra si jdu do servisu pro vidli tak se asi na Hvězdě zjevím už zítra odpoledne. Přidá se někdo? :)

        0 0
        • JIRA  

          Alespoň jsi se nemusel trápit dál. :) Mně zastavili až pod Ostaš(em/í) když jsem o 8 minut nestihl limit. Dal jsem si pivo a jel do cíle.

          0 0
    • mara53  

      našel jsem foto k tématu – i když si asi o takovém počasí můžem nechat zdát

      0 0
    • ddd - andy  

      A vazne je to tak obtizny? Ze bych to jel misto na pevnaku na fulovi..?

      0 0
      • smallbrother  

        Ty jo, včera jsem tam byl. Bylo sice zrovna po dešti, ale skoro jsem to tam nepoznal. Tak co jsem byl zvyklej jezdit – vpravo vedle chodů tím korytem – se aso valila voda a nějak jsem nenašel odvahu to zkusit. Za sucha snad. Zleva jsem jsem se zase vůbec neudržel na svahu jak to klouzalo (Python) takže jsem nedojel ani k tomu placatýmu kameni. Takže o závodě to asi budu muset seběhnout. :(

        0 0
        • ddd - andy  

          Tak to teda asi vezmu toho fůla.. 20–23 se vyplati.. :-)

          0 0
          • kankrlicek  

            Asi nevyplatí, ty 3 místa jsou dlouhý dohromady tak 1 km.

            0 0
            • smallbrother  

              jinak tam je i dost přesunů po rovině a nějaký ten asfalt (hned za Hvězdou je dost dlouhej kus). :)

              0 0
              • ddd - andy  

                Tak to si vezmu pevnaka s pevnou vidli aspon mi to po tom asfaltu pojede! No a ten obtiznej usek sebehnu – pohoda.

                0 0
          • TinkTink  

            No to jedine…za mokra je to ale docela saigon i na sjezdaku…vem si trikolku :)

            0 0
            • ddd - andy  

              Vim – ja si to za mokra pamatuju ;-) Nicmene Hvezda ani Vodni zamky me neprisly tak hrozny jako jiny mista, ktery proste byli nebezpecnejsi..

              0 0
              • JIRA  

                Který?

                0 0
                • smallbrother  

                  Třeba takovej ten rozbitej sjezd někde kolem 60 km, začíná to takovým vjezdem do lesa a pak je napravo skála s pramínkem. a v létě tam chodí dost turistů. :) Volně ležící hrubej štěrk a kameny a jede se tam dost rychle, dole vždycky někdy opravuje.

                  0 0
                  • JIRA  

                    O pramínku vím jen na vodních zámcích......­..takže netuším.

                    0 0
                  • ddd - andy  

                    Presne – zezhora se tam da vlitnout pekne rychle, pak se to zuzi, zmokri, rozbije a na brzdeni uz neni cas – proste dal jen na boha..

                    0 0
                    • Kaufi  

                      To je na vodních zámcích.Další pramýnky sou na Boru.Tam bude taky pěkný blátíčko

                      0 0
                      • ddd - andy  

                        To neni na Vodnich zamcich, to je sjezd tesne pred obcerstovackou ve Slavnym.

                        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.