Stojí za to?...SCOTT SPARK RC TEAM CUP 2025

21 nepřečtených
  • MARET

Zdravím vážení…Prosil bych o názor. Hledám, našel jsem a chci se zeptata na názor?…stojí za to?…cenovka nyní je 70k…mne se osbě líbí moc. Přecházím z HT…děkuji velice.

0 0
    • Thomascz  

pořád to je kolo na základních komponentech a nejlevnější AXS řadě od SRAMu, kde je HG ořech, ale pokud není plánovaný upgrade, je to jedno a za tu cenu pěkné kolo

0 1
      • kubad  

ano je to na základní AXS řadě T-Type, tedy GX dohledej si kolik stojí samotná :D

a HG ořech tam fakt není a nemůže to kolo za 70 je super a nemá v podstatě chybu, není potřeba ho upgradovat .

1 0
        • Thomascz  

je tam S1000 AXS a XS-1270 kazeta, to je přece HG?

0 0
          • kubad  

S1000 je OEM GX a HG tam je sorry zmatla mě ta 10 nejmenší, ale kazeta je 10–52 tkže není důvod řešit

1 0
        • rejdy  

Ještě bych dodal pozitivum, že k Sram řazení jsou tam Shimano SLX brzdy, oproti ekvivalent Sramu úplně jinde.

1 0
        • Tomcat  

Není tam GXo . Stejně tam nejsou ani super výplety , nebo brzdy také nejsou top. Není tam teleskopka , kokpit taky není bez chyby. Ale ano je to minimálně více než dobrý kolo. Ale zjevně to cílý na ohromení SIDem a „levnou“ elektrikou od SRAM. .

Spíš jde o tom, že to je skladovka, né tak starého modelu, v ČR. A to nebývá častá událost. Ne takovou cenu se většinou dostávaly modely 2–3 roky starší. .

0 0
          • kubad  

jak dlouho je GX T-type na trhu?

0 0
            • rejdy  

Skoro 2 a půl roku

0 0
              • kubad  

v červenci 2023 uvedl Sram GX T-type

takže kolo je při nejhorším model 2023 pohodáááá :D

0 0
                • rejdy  

Ale tohle není GX T-type, to je T-type s1000, ten byl uveden do OE v červenci 2024 pro kola modelového roku 2025…

0 0
                  • gemini  

Tento Spark by měl být model pro rok 2025 – mám vyšší verzi Team Issue ze stejného modelového roku…

0 0
                  • kubad  

S1000 je OEM GX jen jiné značení. ale jo máš pravdu

0 0
                    • rejdy  

přehazovačka je stejná, ale kazeta a kliky jsou jiné.

0 0
          • yetti  

karbonové značkové celopéro na elektrické sadě, s funkčními brzdami a SIDem je za 70tis dobrej kauf. Víš za tu cenu o něčem výrazně lepším?

3 1
      • Vilém  

.

0 0
    • ZdeNECK1  

neni to GX, ale montazni sada Transmission 1000, a je tam HG ořech.

1 0
    • MARET  

březen 2023…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.