Zdravím vážení…Prosil bych o názor. Hledám, našel jsem a chci se zeptata na názor?…stojí za to?…cenovka nyní je 70k…mne se osbě líbí moc. Přecházím z HT…děkuji velice.
Zdravím vážení…Prosil bych o názor. Hledám, našel jsem a chci se zeptata na názor?…stojí za to?…cenovka nyní je 70k…mne se osbě líbí moc. Přecházím z HT…děkuji velice.
Pravda za tu cenu je v české republice velice podezřele .
Za tu cenu je to hezké
ano za tu cenu je to fajn, předpokládám že je to nové nejeté kolo
pořád to je kolo na základních komponentech a nejlevnější AXS řadě od SRAMu, kde je HG ořech, ale pokud není plánovaný upgrade, je to jedno a za tu cenu pěkné kolo
ano je to na základní AXS řadě T-Type, tedy GX dohledej si kolik stojí samotná :D
a HG ořech tam fakt není a nemůže to kolo za 70 je super a nemá v podstatě chybu, není potřeba ho upgradovat .
je tam S1000 AXS a XS-1270 kazeta, to je přece HG?
S1000 je OEM GX a HG tam je sorry zmatla mě ta 10 nejmenší, ale kazeta je 10–52 tkže není důvod řešit
Ještě bych dodal pozitivum, že k Sram řazení jsou tam Shimano SLX brzdy, oproti ekvivalent Sramu úplně jinde.
Není tam GXo . Stejně tam nejsou ani super výplety , nebo brzdy také nejsou top. Není tam teleskopka , kokpit taky není bez chyby. Ale ano je to minimálně více než dobrý kolo. Ale zjevně to cílý na ohromení SIDem a „levnou“ elektrikou od SRAM. .
Spíš jde o tom, že to je skladovka, né tak starého modelu, v ČR. A to nebývá častá událost. Ne takovou cenu se většinou dostávaly modely 2–3 roky starší. .
jak dlouho je GX T-type na trhu?
Skoro 2 a půl roku
v červenci 2023 uvedl Sram GX T-type
takže kolo je při nejhorším model 2023 pohodáááá :D
Ale tohle není GX T-type, to je T-type s1000, ten byl uveden do OE v červenci 2024 pro kola modelového roku 2025…
Tento Spark by měl být model pro rok 2025 – mám vyšší verzi Team Issue ze stejného modelového roku…
S1000 je OEM GX jen jiné značení. ale jo máš pravdu
přehazovačka je stejná, ale kazeta a kliky jsou jiné.
karbonové značkové celopéro na elektrické sadě, s funkčními brzdami a SIDem je za 70tis dobrej kauf. Víš za tu cenu o něčem výrazně lepším?
.
neni to GX, ale montazni sada Transmission 1000, a je tam HG ořech.
březen 2023…