• alf45

Ahoj,

vlastni zde nekdo tohle kolo? Nenasel jsem na nej zadne recenze od uzivatelu. Byl bych rad, kdyby zde nekdo, kdo ho ma, napsal par radku. Diky.

0 0
    • Davidakta  

Tady se Scottem moc nepochopíš a majitelé jsou buď nad věcí nebo mají strach něco pozitivního napsat;)

0 0
    • krabica  

V kolech je jedna 930 a jedna 950, tak na to mrkni a ptej se majitelů…

0 0
    • Kire  

Na nové modely (od r. 2017) Scott Spark je recenzí na zahr. webech poměrně dost, zejména ale na vyšší modely. Recenze jsou převážně pozitivní. Co tě přesně zajímá?

0 0
      • alf45  

V podstatě je to jednoduché…nemůžu se rozhodnout mezi Neuronem Al 7.0 a konkrétně tímto Sparkem. Něco načtené mám, ale neznám nikoho, kdo vlastní jeden a nebo druhý bike. Spíš všeobecné vlastnosti kola…pocity z jízdy apod. Díky.

0 0
        • Davidakta  

Jaký máš cenovky

0 0
        • Kire  

Mám 910 od října min. r. a zatím není nic, co bych jí vytknul, kromě poměrně těžkých sériových kol.

U těch kol bych srovnával hlavně geometrii, např. ten Spark má o přibl. dva stupně položenejší vidlici. Tady půjde o tvé preference.

Každopádně je ideální si kola vyzkoušet. Dovozce Scotta má testovací kusy, takže není problém ji kolo třeba na víkend půjčit. U Canyonu to asi nepůjde.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.