• bicak

    Nevíte od kdy tak začínají slevy kol? Myslím jak to bylo třeba loni. Nechce se mi platit tolik, takže čekám.

    0 0
    • Kamikaze 591  

      Všeobecně na konci sezóny. Jinak jedno prodávám.

      0 0
    • Edis  

      Záleží jaký modelový rok chceš. Starý modely 2009,2010 ty už jsou slevněny a 2011 začínají slevy někdy v létě.Jinak se můžeš obchodníka zeptat, zda ti nedá slevu z aktuálních modelů, max…ti řekne, že neda.

      0 0
    • Tina  

      a čo zháňaš? výbava, cenový strop?

      0 0
    • Sakub  

      Tak silnicku se obecne vyplati koupit i lehce ojetou:)

      Je treba ted prodavam toto:

      http://www.cyklobazar.cz/…ritchey-wcs/ :)

      0 0
      • bicak  

        O těch kolech vím, je to z daleka. Krom toho nemám důvěru ke staršímu kolu

        0 0
        • Kamikaze 591  

          Tak mi řekni, co podle Tebe může být na ojeté silničce špatného? A víš co, jeď se svést na nějakém novém test kole za 30000kč, a pak se svez na jetém kole ve výborném stavu za 30000kč. Rozdíl obrovský, jestli chceš a máš tu možnost někde vyzkoušet takovou testovačku tak zkus, a přijeď se povozit ke mně. Uvidíš sám, nic nenutím, jen jsem časem přišel na to, že nové kolo neskutečně rychle ztrácí hodnotu. Asi jako auto. No jestli se bojíš neočekávaných investic, tak v případě že jsi v cyklo oboru začátečník chápu, ale při silničce: mrkneš na kazetu a vidíš v jakém je stavu, podívaš se na kliky a vidíš, na silničním kole je imho mnohem méně „hrozeb“ než na fullu.

          0 0
        • Sakub  

          Hele pokud mas v kapse 150tisic tak jdi, kup si novou karbonovou ziletku treba od Wilier ci Kouta a vsici budem mlcet:) Ale pokud clovek disponujes napr. 20tisici Kc tak ja bych osobne nove nekoupil:) Silnicari se vsichni o sva kola velmi dobre staraj, kolo nezaziva tolik, co treba mtb, vse na nem jde videt, jakmile nekdo silnicku polozi tak to bez problemu poznas:) Temer tam nemuzou byt (az na vytahany retez) skryte vady jako treba u odpruzene vidle…

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.