• marco

    Jaro je plném proudu. Kola z nové produkce ročníku 2011 jsou na trhu. Je jasné, že v některých obchodech probíhá stále vyprodávání kol ročníku 2010 a někde i starší modely. Trek ve své modelové produkci má některé modely za snížené ceny, ale co ostatní značky nebo prodejci.

    Mohou už dnes si prodejci dovolit kola dávat za nižší než katalogovou cenu?

    O víkendu jsem navštívil firmu XCR Svorada vedle Hornbachu a tam jsem zahlédl, že prodávají některá kola od GT za snížené květnové akční ceny (Sensor 2.0 r.2011 ze 47 na 40 tis). Nějaké akční slevy byly i na Cannondale 2011.

    Dejte typ na výhodné slevy letošních modelů ročníku 2011. Nebo si to prodejci nechávají na konec léta a začátek podzimu?

    0 0
    • ronin  

      akční sleva cca 15% na r.2011? Tu Ti nabídnou téměř hned při kontaktování prodejce se zájmem o kolo a 20ti% sleva nebude taky problém.

      0 0
    • Tomcat  

      Samozřejmě, že na to mohou dát slevu. To jak moc to je proti dodavateli, zákazníka zajímat nemusí.

      Jen si dát pozor na nešvar. A to že ceduli sleva má i to co žádnou slevu nemá. Tedy ten tvůj Senzor má akční cenu 40 a jinde bez cedule bude za 39 500.

      Mohou už dnes si prodejci dovolit kola dávat za nižší než katalogovou cenu? Tak že mohou, ony totiž tím že přímé zastoupení tu často není nejsou žádné katalogové ceny. Jsou tu doporučené maloobchodní ceny od dovozců a ty samo nejsou pevné obouma směry. To že každá akce vyvolá reakci je věc druhá…

      0 0
      • marco  

        No to je asi pravda bohužel když jsem se ptal v různých obchodech, že mám vážný zájem o koupi kola, tak se to nepohybovalo na – 15–20%, ale kup si kolo za tu cenu kterou ti nabízíme a my ti k tomu dáme nějaké ty dárečky cyklocomputer, flaška na kolo, košík, a takové ty drobnosti.

        Na to se jim mohu vykašlat a pro kolo si skočím něž začne podzim a bude náznak nové kolekce na rok 2012 a jim nic jiného nezbude než začít uklízet sklady s modely 2011.

        0 0
        • kubad  

          jiná otázka je jestli něco zůstane co by ti vyhovovalo, s tímhle přístupem těžko někdy něco koupíš

          0 0
    • bleach  

      jak fungujou slevy? mam vyhlidnuty kolo a na netu stoji 40 tisic vsude, nasel jsem ho i v kamenaku, ale ma ho porad za puvodni cenu 55 tis. Je to tak, ze v kamenaku ho neslevni, protoze ho nakoupil jeste za plnou cenu treba nekdy pred rokem?

      0 0
      • juli  

        To sou sfině co?

        Tak si ho kup na e-shopu, nebo zkus smlouvat v kameňáku. Ušetřených 15 litrů za to snad stojí. Nevím co řešíš, je věc obchodníka, co s cenou udělá. Nebo si myslíš, že mu někdo nařídí, aby zlevnil?

        0 0
      • maajkee  

        Pokud to kolo někdo prodává na netu za 40, tak věř, že ten obchodník v kameňáků ho víc jak za těch 40 taky nenakoupil, jinak by to byl blb :)

        0 0
        • karliner  

          Pokud ho tedy na netu neprodává big karel. Vypadá to, že jeho nákupní ceny jsou úplně jinde :-)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.