• TPK

    Ahoj, chci se zeptat na váš názor. Chci si koupi kolo a nevím zda se vyplatí počkat s koupí na nové modely 2008 tzn. do jara příštího roku. Pokukuji po Giant XtC 1 Disc za cca 33 kKč. Jak mi řekl prodavač tak se slevou na podzim nemůžu moc počítat protože byla slabá zima a hodně lidí nekoupilo plánované lyže, ale kolo. Tím pádem je údajně kol „málo“ a oni je nemají potřebu slevňovat. Ale pokud ano pak je taky otázka zda budou mít model a velikos které chci já. Nevím jak velký rozdíl ve výbavě a ceně bývá mezi jednotlivými ročníky daného modelu. Mám pocit, že GIAN XtC je na tom dobře v poměru výkon/cena. Co vy na to? Dík :)

    Anketa: Vyplatí se teď počkat na nový model?

    ANO
    0x
    0%
    NE
    4x
    100%
    0 0
    • mosquito  

      kdyz sem to sledoval minuly rok tak vetsina kol sla o 20%-30% tj skoro na puvodni velkoobchodni cenu s nejakou malou rekneme rezijni prirazkou

      0 0
      • mosquito  

        samo na v eshopech, v kamenym obchode to bylo v tu samou dobu tak 10%

        0 0
    • pavelm  

      Loni v pulce srpna jsem kopil lonsky model kola ve sleve o cca 25% levneji. Ale slevy jsem zaznamenal v kamenych kramech uz i letos (ve vetsim cyklosportu ktery neprodava lyze).. takze to tak docela pravda nebude. Potiz byva s dostupnosti pozadovanych velikosti…

      0 0
    • mr.antik  

      A jsou někde Gianty 2008? Ten letošní se mi moc líbí, prakticky mám jen jediný mínus – 85 mm vidle (ale třeba jde předělat?)

      0 0
    • Hejdik  

      Je fakt,že s kolama je to letos dost blbý,ale i s doplňkama a vším co s kolem souvisí. Pokud seženeš letošní model ,tak bych nečekal na 2008. Ale nevidím to moc optimisticky. Tak hodně štěstí.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.