M-Cykloservis Praha 3 - zkušenosti?

4 nepřečtené
  • lukeenho

    Bikeu zdar !

    Rád bych se zeptal, jestli náhodou nemáte někdo zkušenosti s tímto servisem?

    Na jednom slevovém portálu jsem objevil celkem slušnou nabídku na jejich servis a mám to i kousek od bydliště. Ale zas bych nerad aby mi zničili kolo, netušim jak jsou/nejsou šikovní

    Díky za přip. info ;-)

    0 0
    • rapale  

      Ahoj, z osobní zkušenosti velmi nedoporučuji. Bylo to fakt tragické. Dal jsem tam kolo, protože jsem potřeboval vyřešit problém s přeskakujícím řetězem. Plus jsem měl zaplacenou servisní prohlídku. Místo 3 dnů jsem ho tam měl asi 2 týdny. 2× jsem si ho byl vyzvednout a pokaždé jsem na něm zjistil tu samou závadu, se kterou jsem ho tam dával. A to i přesto, že jsem byl ujišťován, že je vše OK. Myslím, že pán tomu moc nerozumí a dělá to jen jako bokovku, o čemž svědčí i otvírací hodiny. Ve finále, když byl problém vyřešen, zjistil jsem že nepřehodím na největší tác vepředu, na to pán pouze krčil rameny, že je nějaký problém někde u převodníku. Evidentně čekal, že odjedu, aniž bych si toho všiml. Přišlo mi, že mě tahá za nos. Doporučuji, se tomuto „cykloservisu“ vyhnout obloukem. Přijdete s problémem a odejtete s dalšími pěti.

      0 0
    • klient  

      Bikeu zdar,ja mam naopak výborné zkušenosti.Všechno opravil,vysvětlil na co si dát pozor.Servis byl rychlý a levný.Jinde v servisu bychom čekali běžně 14 dní.

      Servisák byl ochotný,vstříc­ný.MOHU JEN DOPORUČIT.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.