• Patt

    Zdravím všechny bikery, bikerky a bikerčata. Kdo má zkušenosti s touto značkou, můžete tu na mě sesypat vaše poznatky?:-) Přemýšlím nad 609Race, ale jsem nesví z pár věcí. Moc o té značce nevím, kdo to vlastně vyrábí? Pak pružících komponentů značky Rock Shox, hlavně z tlumiče? Jak chodí, je dostatečně tvrdý…u posledních 3 kol to jistil FOX a nebo DTswis. A poslední věc je ta, že zadní kyvka (vidlice) není kotouči excentrická, jelikož snad 99% procent výrobců dělají na fůlly excentrickou zadní vidlici.

    Díky všem za rady a rozumy. :-)

    0 0
    • roud  

      Promiň že ti sem lezu ale snad nechceš tuhle bílou věc místo treka ? :-o

      0 0
    • marius  

      Mám 812, měl jsem sedlovku Ritchey a sedlo Nisene a zdálo se mi to krátký i přes 12 představec. Dal jsem obyčejnou Pells sedlovku a sedlo Gobi a od té doby super. Špatné to nebude.

      0 0
    • Katza  

      Ahoj, tak už jsi se rozhodl? já letos v dubnu pořídil 609 maraton, trošku levnější verze než race. jsem z toho biku nadšen, ale může to být i tím, že je to můj první full, takže si vychutnávám úplně vše. kolo šlape super, jen se povolovala zadní stavba v dolním čepu, takže je potřeba to hlídat. je to letošní novinka v produkci, takže to ještě vychytávají. Dělají to Italové a já jsem spokojen. carbon s takovou výbavou prostě nové jinde neseženeš. Váha taky super a do kopce se moc nehoupe a z kopce paráda. mám najeto zatím 1.400 km, tak nemohu až tak hodnotit, ale zatím u mě dobrý. jo akorát mi teď vyreklamovali vidlice Reba Race,a le to není chyba biku ale vidly, odešel zavírací systém z řidítek. Prej je to jen u tohoto typu vidlice, nějaký komponent v noze vidly, ale výrobce to ví a okamžitě mění za funkční. Tož asi tak.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.