• blackjohn

    Zdravim,

    chtěl bych si koupit první silniční tretry(nyní jezdim v bikovejch nikách na horákovi i na silnici a na silnici to není ono). Vyhlídnul jsem si Specialized Elite road white/blue(zde: http://www.specialized.com/…qProduct.jsp?…), bohužel nikde ve velikosti 47 jsem je nesehnal. Poradíte někdo nějakou alternativu(bílá barva, možnost použtí bikovejch kufrů-SPD, cena max 3000) nebo nevíte, jestli to jde objednat třeba z Německa nebo třeba chain, evan atd??

    Předem díky

    0 0
    • Kubas.1  

      A máš je vyzkoušený ty boty? abys měl jistotu že ti sednou… Se silničníma tretrama neporadím, ale mám taky nohu 47 a na bike mám tretry Specialized Sport buď 45 nebo 46, teď nevím, a sedí mi…

      0 0
      • blackjohn  

        Zkoušel jsem si 46 a potřebuju trochu místa ve špičce. 46,5 by bylo hraniční, 47 by mi měly bejt. 47 si po Praze můžu zkusit v jiný barvě nebo jiným modelu. A dá se to odněkud objednat případně?

        0 0
        • campijozo  

          Když jsem si poprvé zkoušel boty na mtb tak mi ta noha uplně tlačila se všechstrani ve špičce.. Rozhodoval jsem se jetsli by to nechtělo o číslo větší.. Ale ne koupil jsem si je a po pár vyjíždkách se roztáhly a je to ok.. Ještě že jsem si nekoupil o číslo větší :)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.