• vozejk

    scháním nový tretry na silničku.chci carbonovou podrážku a pokud možno alespoň jednu přesku.cena tak kolem 4tis.doporučí­te něco??

    0 0
    • Brouk_Pytlik  

      no heleď jestli někde seženeš nový za 4 tis. s karbonovou podrážkou tag seš bůh :-)). Heleď a k čemu chceš vlastně tu karbonovou podrážku? Jinak za tu cenu už máš třeba docela pěkný Sidi s umělohmotnou podrážkou, pro tvůj účel zcela dostačující :-). Jinak např. Sidi s karbonovou stojej něco přes 10 tis.

      0 0
      • Volf  

        O těch karbonovejch podrážkách byl ve Velu zajimavej článek s majitelem Sidi.

        0 0
        • Ceslo  

          koupil jsem ve vyprodeji Adidasy se trema paskama a karbonem. Nepatrnou vyhodou karbonu je dle mne tlumeni na kostkach a podstatne tuzsi podrazka. Je pravdou, ze predtim jsem mel pouze turisticky tretry a s tema se to si srovnavat neda.

          0 0
          • Pilot  

            mam je taky, navic s time impact je meli na karlaku za necelejch 5. jsou na tri pasky, ktery sou vyztuzeny karbonem.bohuzel asi pred mesicem uz meli vsechny konfekcni velikosti vyprodany…

            0 0
      • vozejk  

        tak kolem 4tisíc se vyrábí dost botek s carbonovou podrážkou.př:spe­cialized comb carbon 3500,–.jinak si klidně i připlatim.SiDi nechci.přijdou mi dost měkký.a na to co najezdim bych chtěl pořádný botky.Docela se mi líbí DMT http://www.colombo-bike.de/…_Ultimax.jpg stojí necelejch 5tis.

        0 0
    • Wiktor  

      Loni na podzim jsem sehnal ve vyprodeji karbonovy shimana za 4000,– ale bez prezky, jen na tri suchy zipy… Jsem s nima spokojenej, kdyz sednu na bika, kde mam sice taky shimana, ale bez karbonovy podrazky, zda se mi to najednou nejaky meky… ;-) S prezkou v karbonu jsou v tyhle cene asi gaerne ARC, ale kde je sehnat netusim…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.