• ajdap666

    Dobrý den,

    nerad obtěžuji s podobným dotazem jako kolegové kteří potřebují poradit, ale chtěl bych se poradit jestli koupí tohoto kola: http://superiorbikes.eu/…d-elite.html udělám nějakou velkou chybu. Jsem student, jezdím na MTB a chtěl bych si pořídit svoje první silniční kolo do 20k. Ideální by pro mě bylo kolo hotové a nové i když to Vám matadorům nejspíš příjde jako hloupost.

    Omlouvám se za pokládání dost podobného tématu. Děkuji za váš čas. :)

    Anketa: Je koupě kola Superior Road elite hloupost?

    0x
    0%
    Ne.
    7x
    100%
    0 0
    • Singlespeed  

      Kolo je osazené vcelku spolehlivými komponenty, jen řídítka ti asi do ruky moc nepadnou (mají hodně dlouhou horní část oblouku, to se dnes už nenosí) a taky sedlo možná budeš měnit (možná ne, každému pasuje na zadek jiné).

      0 0
    • tromboonen  

      Velikost bike fit calculator na coimpetitivecy­clist.com a 10+ temat jen z posledniho tydne tady, stoji za procteni nez koupis, usetri Ti dost penez a bolesti.. jake kolo je potom uz brnkacka, tohle je nejdulezitejsi, narozdil od MTB..

      0 0
    • ajdap666  

      Nakonec jsem zvolil Polygon a neudělal jsem chybu. První dojmy jsou pro mne fantastické děkuji všem za pomoc! :) Sice je to pro mne jako pro doposud pouze MTB cyklistu dost velký nezvyk ale myslím že si brzo zvyknu. Jedinou výtku bych měl snad jen k převodům které nejsou ideální na naše Jesenicko ale nejspís to bude tím že jsem nedokazal odolat a jel na první jízdu bez treter které jsem zatím nestihl koupit. Mohli by jste mi prosim doporučit nějaké cenově dostupné pedály? Předem dekuji. :)

      Ještě jednou bych Vám všem chtěl poděkovat za pomoc s výběrem kola, jsem zatím velmi spokojený. :)

      0 0
      • ˘Ö˘ Krab  

        Na Jesenicko by to chtělo kazetu 12–28 a kompakty, tj. 50/34 převodníky. Kazetu pořiď hned, kliky jsou dražší špás. Po montáži kazety se podívej, jestli neprodloužit i řetěz.

        Pedály dle libosti, pokud chceš chodit a máš MTB, klidně dej pedály MTB Shimano 520, nestřílí se z toho, na bika i silničku by Ti tak stačily jedny boty. Jestli máš na nich dost tuhou podešev.

        Jinak máš na výběr mnoho značek, výborné jsou Look Keo 2 Max, dobré jsou i silniční Shimano, ale pro začátek klidně stačí napodobeniny Looku od Force za cca 650 Kč. Ke všem výše uvedeným je třeba silniční tretry s hladkou nechodící podrážkou a třemi dírami.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.