• Tomas B

    Zdravím

    Koupil jsem si tento model cyklocompu.Touto cestou hledám pomoc.Nevím proč se mi nechce probouzet tento cyklocomp po rozjezdu.Baterie jsem vymenil jak ve vysilači tak i computeru.Vyz­koušel jsem i to že jsem zapnul comp roztočil kolo aby se synchronizoval s vysílačem potom jsem ho nechal usnout a pokusil se ho probudit opětovným rozjezdem kola a nic.Komp se neprobral.Vyzkoušel jsem snad všechny možné pokusy píšou tam že to má automatický start stop ale nějak mi to nejede.Musím buď vysadit a znovu zasadit do zakladny pak vše jede nebo zmáčknout jakýkoliv tlačítko na komputeru a vše jede.Jen to probouzeni ne.Setkal se s tím tady někdo?Mám 2 kusy tohoto cyklokomputeru a oba tímto neduhem trpí.To by byla opravdu šílená náhoda že bych koupil fake a hned dva od různých prodejců.Díky za jakoukoliv radu či reakci na můj dotaz Tomas B

    0 0
    • tomxxx  

      Myslim, že mi to taky dělal. Většinou stačí poštelovat vzdálenost magnetu a snímače. Pak je někdy chyba v kontaktu (třeba lehce zoxidovaný kontakt na kolíbce, nebo na kompu). Pak další věc, že se špatně zacvakne do kolíbky.

      Pak mě ještě napadá, že sem měnil baterii, dal sem novou a nefungoval vůbec. Zpátky starou a rozeběhl se…vůbec mě nenapadlo, že by mohl být špatně přihnutý kontakt na baterce uvnitř.

      Myslim, že si vše co píšu už zkusil a pokud ten komp funguje po zmáčknutí tlačítka normálně, tak je to fakt divný.

      0 0
      • Tomas B  

        Zdravím

        Předem chci poděkovat za vaše rady a chuť se s nimi poďelit.Jak se pročítám vašimy skušenostmi tak si říkám jestli jsem neudělal botu když jsem si tento tacháč zakoupil.Kámoši ho maji a jsou s nima moc spokojeni tak jsem si říkal že si ho vezmu taky.Výše uvedené postupy a rady jsem aplikoval a zatím nic.Ticho po pěšině.Ještě udělám pokus a to takový že jsem si objednal z obchodu novou sadu pro 2 kolo a drátovou kolíbku.Tento model by mněl chodit i s drátem.Pokud i toto ztroskotá tak budu asi hodně přemýšlet o kvalitách firmy sigma.Hodně vychvalovaná značka za tolik peněz a takový fake.Jo už asi není to co se kdysi říkávalo že to co je z raichu je echt.Kdo ví jestli ty computery dělaj v raichu.Beztak je vše hozeno do made in china.To je moje doměnka.Ale i tak budu informovat o mém ůspěchu či neůspěchu.

        Ještě jednou díky za vaše rady.S pozdravem Tomas B

        0 0
        • borda  

          S dratovym to fungovat bude.

          Jinak – mam stale domluvenou telekon s typkam ze sigma customer care, kvuli upgrade datacentre, tak se ho zeptam i na tohle

          0 0
          • Tomas B  

            Zdravím tak rychlou odezvu jsem opravdu nečekal.Díky za jakékoliv info. Tomas B

            0 0
            • borda  

              Taky me to zajima, protoze mi to taky dela, jak pisu nize. A protoze Sigmaci jsou opravdu vstricni, tak treba poradi, v cem je zakopany pes.

              jen se musim dokopat tam napsat, kdy budu sedet u pocitace na telefonu :-)

              0 0
          • Tomas B  

            Zdravím

            Tak mi došly věcy na tento model pro bike 2. Bral jsem vysílač rychlosti + kolíbku+magnet­.Myslel jsem že by to mohlo být tou kolíbkou ale nic.Stále mrtvo,i s tím novým vysílačem.Vzal jsem i set s drátem a jak psal tady borda s ním to jede v poho probudil se normálně.Tak asi opravdu jsem skoupil dva fake computery co se týče toho automatického start stop.No nic holt si ho zapnu ručně :-) Počkám ještě na to co poví borda až bude mluvit s těma fachmajstrama ze sigmy proč to dělá a jestli je na to nějaký postup či oprava.

            Zatím všem děkuji s pozdravem Tomas B

            0 0
            • borda  

              Nejak se k tomu nemuzu dokopat, navic mam kolo s cidlem v servise a chtel bych to jeste trosku pokoumat, nez to budu resit.

              Ja clovece mam pocit, ze mi ten autostart snad i chvilku fungoval. Ale jak pisu nize, moc me to netrapi. Vsak si taky zvyknes :-)

              0 0
    • Luk029  

      ten co jsem kupoval pro otce na vánoce dělá to samé :-(

      0 0
    • nalim63  

      Já ho mám od vánoc a funguje bez problému. Po otočení kolem začne během pár sekund ukazovat.

      0 0
    • borda  

      mam roxe a dela to samy. magnet se snimce temer dotyka. kaslu na to a mackam tlacitko. jako u starsich modelu

      0 0
    • bucivoj  

      Mám tento tachometr a funguje perfektně!Nemáš od sebe moc daleko čidlo a magnet?Zkus si vzít do ruky magnet a kmitej s ním hodně blízko u čidla a uvidíš,jestli se chytne.Pokud ne,tak bych to řešil s prodejcem.Musí fungovat po rozjezdu sám,aniž by jsi něco mačkal!

      0 0
      • nalim63  

        Nevíš náhodou, jak by se dal vynulovat v turistickém režimu TOTAL TIME a TOTAL ALTI?

        0 0
        • skvedo  

          musíš do menu a tam se dají hodnoty čítačů TOTAL X nastavit na libovolnou hodnotu.

          0 0
          • nalim63  

            To ale funguje jenom pro hodnoty na kolo ale nevynuluje to hodnoty v TURISTICKÝM REŽIMU při nasazení na náramek na ruku.

            0 0
    • herrman  

      U mě to samé. A dělá to nejenom snímač na kole, ale podobně mi někdy přestane měřit tep. Pomáhá vytáhnout komp z kolíbky, případně se to chytne po chvíli samo.

      0 0
    • vsn  

      když už tady řešíte tenhle tacho. nemá někdo na to kolíbku k připojení PC? … lze tam pak přehrát nový SW? … mám tam totiž DEMO SW a potřebuju tam dát normální :D

      0 0
    • Tomas B  

      Zdravím

      Pánové tak jsem narazil na jednu zajimavou věc.Když ten cyklokomp dám do kolíbky kterou mám volně a nechám ho usnout,vezmu ho a v ruce s ním trochu zatřepu tak se ten neřád rozjede.Mám to vyzkoušeno na dvou těchto kompech.Jde to i pokud je kolíbka namontována na kole.Zajimavé,mohly by jste to prosím vyzkoušet i vy a dát sem info jestli vám to také dělá?

      Díky Tom B

      0 0
      • nalim63  

        To mě dělá taky a v návodu píšou, že to má nějaký senzor pohybu pro to aby se třeba při převozu v autě aktualizovala nadmořská výška.

        0 0
      • blisterexist  

        myslím že už jsem se s tímto sedtkal u tachometru za pár korun, je vevnitř trubička ve které je kulička a když se pohne tak to zapne komp

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.