shimano ultegra nebo campagnolo athena?

15 nepřečtených
  • antík

    Dobrý den,potřebuji poradit s výběrem sady na silničku-shimano ultegra nebo campagnolo athena?Ani s jednou nemám zkušenost,díky Mi­lan

    0 0
    • Pedro RB  

      Konkrétní sadu ti nedopručím, jen se chci přidat k dotazu, protože budu řešt to samé. Jen s tím rozdílem, že Ulegru jsem jezdil 9kovou i starší 10kovou a celkem vyhovovala. A taky jsem z výběru vyloučil Sram, protože současnej Apex mi furt dělá problémy. Až to bude aktuální tak si kolo na 11kový Campě půjčím a vyberu podle toho jak páky sednou do ruky a podle pocitu z řazení. Jinak v hmotnosti a životnosti těch sad větší rozdíl nebude..

      0 0
    • Lister  

      Vyber si tu sadu, u které ti bude sedět systém řazení a tvar pák. Lepší ti asi dát nemůžu. Vím co bych volil (Athena), ale to neznamená, že to bude správná volba i pro tebe.

      0 0
      • camillio  

        Pod tohle se podepisuju – z hlediska obsluhy a tvaru jsou to 2 ruzné systémy, používat se nechá oboje. Já jako campista bych radil taky campu, ale o5 platí co píše Lister.

        0 0
      • Peslezedirou  

        Já s tebou nesouhlasím, ale v podstatě si myslím co ty.

        0 0
    • antík  

      Taky bych to viděl spíše na to Campagnolo,díky za názory.

      0 0
      • Mig_all  

        jednoznacne campa!

        0 0
      • Zdenda CUBE  

        Jen ti k tomu abys neměl rozhodování tak jednoduché poznamenám: Nové sady Campa už zdaleka nejsou to co byly sady 10 rychlostní. Už vůbec neplatí, že si Campu jednou seřídil a chodila jak hodiny. Dnes už i nejdražší record a superrecord nejsou takové držáky jako to bývalo. Tak dle mého, než Atenu, tak raději Ultegru, ale jak píšou kluci výše, hlavně záleží, co ti sedne a vyhovuje. Kvalita je srovnatelná.

        0 0
        • antík  
          Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
          0 0
        • antík  

          Dík za názor,cením si ho,mohu se zeptat na radu při výběru kola?asi o 8 odkazů nahoře,děkuji a přidám k výběru- http://www.fahrrad-xxl.de/…compact-2011 Dále mi byl doporučen Haibike,ale to moc neznám..

          0 0
          • Zdenda CUBE  

            Těžká rada, prakticky neuděláš chybu ani s jedním. Wiliery mám rád, a Izoard je fajn rám, ale zrovna tento XP je těžký,

            Cube jsou super kola, pokud jezdec není dlouhán (mají kratší geometrii), Fonriesty jsou také fajn a nakonec ten Pells je také velice slušný. Vysloveně bych vážné výhrady neměl ani k jednomu. Asi jsem ti v rozhodování moc nepomohl co …

            0 0
            • antík  

              Ale jo,a to jsem našel ještě tohle do toho:http://www.bikeway.cz/…cerne---sede -ještě tam jde hýbat s cenou-tak kolem 42t.,navíc nášlapy k tomu,a mají v testech(Focu­sy)dobrý hodnocení,a velký plus:5-ti letá záruka,to mě zaujalo docela,tak nevim,jestli to nebude vítěz..Jsem vyšší postavy-190cm,tzn.Cube-kratší geometrie,Wilier jen Izoard,ne XP,a to nevim,zda seženu,Fondriest-základní karbonový rám,značka dobrý recenze a pak je tu ten Pells..,nevím,ne­vím,dík za každou radu,moc ji potřebuju.

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.