Sestavení Monarch XX - co dělám blbě ?

13 nepřečtených
  • ronda

    Pustil jsem se do výměny komory za větší. Rozebrat to šlo dobře. Ale krapet jsem narazil při sestavování. Předchozí Pearl jsem stáhnul i navlíknul bez problému – tady ho navlíknu jen do poloviny a konec. Pruží, k závitu se jen přiblížím asi na půl cenťáku.

    Vím, že tenhle potvorník má jakési automatické přepouštění luftu do negativky (netuším, jestli to s problémem souvisí).

    Máte s tímhle někdo zkušenost, nebo znáte nějakou fintu fň, která mi zatím uniká ? Zkouknul jsem různá videa, zkoušel tady hledat, ale zrovna tohle se nikde neřešilo (nebo jsem netrefil ta správná klíčová slova)

    Dík za každou nápovědu.

    0 0
    • PENE  

      Musíš tlumič stlačit. https://youtu.be/nZ7BHbsI9pI?…

      0 0
    • ronda  

      Příběh má pokračování :-/

      Při výměně komory jsem udělal asi kardinální kravinu, že jsem z hlavy tlumiče vytáhnul dálkové spolu s ovladačem rebundu. No a teď mi tam pochopitelně nejde usadit zpátky. Zarazí se o svislý čudl (asi ovládání rebundu) a nejde poslední cca milimetr domáčknout. Zároveň tím pádem nejde ani štelování rebundu.

      A protože je to tam jen tak napůl, jako bonus se ovladač zavzdušňuje. Ale to už je vedlejší, když je to tam blbě nasazené.

      Měl jste už někdo tohle rozebrané, znáte nějakou fičůru, jak na to ? Já už do toho brejlím kolik hodin, na nic jsem nepřišel. A zítra mám na kole frčet :-/

      0 0
      • ronda  

        Tak komplet rozborka. Slušná past, stačí povolit jednoho červíka nahoře… Jestli někdo tenhle tlumič máte, tak bacha na to, nikde žádné varování.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.