Sedlovka s min. 25mm offsetem, prumer 31.6

14 nepřečtených
  • kaqpa

    Resim problem s nastavenim sedlovky (predozadni poloha). Cetl jsem tu nekolik vlaken, ale vse je tak zapraskane nesmyslnymi komentari, ktere se k tematu vubec nevztahuji a tak predem prosim jen o komentare, ktere mi pomohou vyresit problem.

    Jedna se o sedlovku na me kolo v profilu (74° sklon sedlove ramove trubky svedci o tom, ze jde o celkovy maly offset a vice se bude slapat silove). Po nejake dobe jsem presunul sedlo dozadu, abych docilil vhodne predozadni polohy, ktera mi vyhovuje, ovsem je to mimo povoleny rozsah lyzin. Od te doby ujeto pres 2TKM, nijak jsem to nesetril a nemam s tim zadny problem (resp. lyziny se nezohly ani nijak nezdeformovaly). Aktualni sedlovka je Ritchey Logic s klasickych offsetem 25mm (viz foto). Hlavni duvod zmeny je nizsi vaha a taky trochu vice pohodli. Predstavec mam 100mm dlouhy, coz mi vyhovuje a nechtel bych s jeho delkou hybat (preci jen se jedna o posun sedla vuci klikam a ne celeho posedu).

    Sedlovka s offsetem 35mm by byla asi vhodnou variantou, avsak dnes me upoutala nabidka sedlovky Ritchey WCS ALU (2 srouby) z kupkola pri prumeru 31.6mm a delce 350mm za vyborny peniz. Takze mam dilema jestli shanet 35mm offset sedlovku za cenu do 900kc s nizkou vahou, nebo mi postaci ta WCS s offsetem 25mm a budu mit lyziny prichycene stale vepredu.

    Prosim tedy o rady, zvlaste o ty, kteri se s problemem setkali a nejak ho vyresili. Nebranim se ani koupi zbozi ze zahranici, kdyz to bude vychazet dobre v pomeru cena/vaha/vykon.

    Dekuji.

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.