• gamster

    Zajímal by mě váš názor na tyto sedla,v jedné prodejně kde jsem si zrovna něco kupoval, jsem natrefil na toto sedlo, a moje manželka je jedna z těch, které si už po cca 2km stežují že jich bolí prdel.Tudíž se růžně natáčejí, ale sátel stejné, a jeslti je výlet vícedení,druhej den ji an to kolo ohrko těžko dostávám. Už zkoušela i ty gelový návleky, ale stále je to stejný,tudíž se vás chci zeptat co říkáte na toto? Jeslti to opravdu pomáhá,nebo ej to jen reklamní trik, a ej to sedlo jako jinné.

    Nejvíc by mě zajímaly zkušenosti majitelů, ejstli je to sedlo opravdu tak účinné, jak ho zde vychvalují.

    http://www.aarskrickova.cz/aar.php…

    0 0
    • castro  

      no tak z těhle bych asi zkoušel max . TRK lady, jinak mi to přijde zbytečně drahý. Resp. klidně bych to sedlo za 4 litry koupil, ale až jako poslední možnost. Možná by pomohlo přenastavení posedu, nebo si porstě zvyknout

      0 0
    • jose  

      já ho čerstvě mám…na každé sedlo si chce zvyknout, ale pokud ho člověk chce proti bolení zadních partii, tak si moc nepomůže. Proti „mtvění“ jistých partii je skutečně vynikající, ale díky velké díře se oto více zařezavá do sedacích partii. Po 1 vyjíždce jsem myslel že ho vyhodím:-)a to jsem zvyklí na kdejaké prko…ted už si začínám zvykat,takže to bude ok…

      0 0
      • krokus  

        Na které kolo jsi ho dal, na Sparka? Před nějaký časem jsem si pořídil SMP Evolution, ale nezvykl jsem si na ně.

        0 0
        • jose  

          ne, na silničku, tam trávím nejvíce hodin v sedle…:-) na horáka uvidím, tam se stále chodí ze sedla a mění poloha, takže tam se prokrvuji všude dostatečně:-)

          0 0
    • Volf  

      Se sedlem ti nikdo moc neporadí. Když tam dáš buchtu tak stejně zadek bude bolet, sedlo s dírou také nepasuje každému a hlavně záleží a tom jak máš nastavený posed a také na tom kolik najedeš km. Moje žena najíždí více jak 3 000 km za rok a sedlo jsme řešili hodně dlouho. Nakonec jsme využili testovací program WTB a po dvou víkendech zkoušení jsme koupili Devo s Ti ližinami, které je sice psané jako pánské, ale je široké kolem 140 mm a naprostá spokojenost. Na druhou stranu Deva deklarovaná jako dámská a podle vzhledu lišící se od Deva pouze vyšším polstrováním vůbec nesedla. No ale pokud najíždíte málo kilometrů, tak sedlo třeba zlaté moc nepomůže. No a ten gelový návlek rovnou hoď do koše nebo ho dej někomu, koho zrovna nemusíš, protože jsem se na takové hrůze jednou svezl a pod zadkem se to žvejká tak, že by mně po pár km zadek upadnl.

      0 0
    • Hornet  

      Pokial jazdi vyslovene obcasne, tak ju bude zadok boliet na kazdom sedle. Zadok si musi aj trochu zvyknut. Tiez mam trochu problem, ked v zime dlhsie nesedim na biku. Dost pomoze kvalitna vlozka. Trebars Hornetka vozi klasicke panske sedlo Pells s Ti lyzinami, uzucke s dierou a je spokojna.

      Tie sedla v odkaze sa mi moc nepozdavaju, mozno sa da na ne zvyknut, ale ta cena…

      0 0
      • krokus  

        Pokud bude jezdit občasně, tak ji podle mě víc bude bolet zadek na sedle s dírou. Tlak je méně rozložený, je tedy potřeba, aby si příslušné partie na něj zvykly. Ale je to asi fakt hodně individuální.

        0 0
        • Hornet  

          Sedlo a zadok je fakt individualne, ale urcite je velky problem ked niekto jazdi velmi malo. Telo nie je zvyknute na specificku polohu. Prirovnal by som to snad k mozolom na rukach, ked niekto nepracuje manualne a chyti sa do prace v zahrade s rylom, hrablami a pod. :-)

          0 0
          • krokus  

            Jo, přesně z toho důvodu na zahradě radši vůbec nepracuju:-)

            0 0
    • royal  

      Mam ho na bajku(to za 1000 kc pansky, sice ocelovy lyziny a tezky), a zvykal jsem si cca 500 km, ted na nem mam najeto 4500 km a nevim o nem, naprosto vyhovuje a muzu jezdit celodenni vejlety.

      Zensky jsem ho poridil na jeji trekovy, na kolo se dostane tak 2× mesicne na 40 km. Driv si stezovala po kazdy vyjizdce ze ji tlaci a na „problemy s pipinou“, a porad chtela to „sedlo s dirou“, tak jsem ji poridil to TRK lady a je naprosto spokojena, navic mi vzdycky zabavi kratasy s nejlepsi vlozkou.

      Ted kdyz uz nekam jede, tak na sedlo si ani nevzpomene, ted uz nadava jenom ze to je daleko (ale stejne se ji to prej libi).

      0 0
      • gamster  

        Přesně tohle asi budu kupovat, to TRK lady za 1000, Taky toho moc nenajede, vyloženě v létě,1*týdně-cca 50km

        A když jsme teda u toho, jaký kvalitní dámský kraťasy byste mi doporučili?(s kva­litní vložkou)

        0 0
        • nox159  

          z tema kratasama:

          ja bych doporucil at zajdete do shopu a zkousi a zkousi a zkousi. jde o to at ji padnou a at se v nich citi dobre, i sebelepsi vlozka z nevhodnym strihem je na nic. ze svoji sem ztravil zkousenim asi tak 2h a nakonec nejlip sedely panske tak si je koupila a tedka je spokojena.

          jinak znam dost holek co jezdi trochu vic ( na bedny ;-) a vsechny jezdi v panskych takze podle me se nebat toho ze je tam napsano „panske“ a klidne vyzkouset ( mozna je lepsi ji nerikat ze to jsou panske at nema zkresleny pohled a proste ji nechat vyzkouset treba 5 damskych a 5 panskych a at rekne ktere ji nejvic sedly ;-)

          0 0
    • cragsman  

      Jezdím SMP strike composit druhou sezónu a jsem nadmíru spokojen, ale jak bude TRK vyhovovat ženě..tak to ti nikdo neporadí. Sedla jsou vždy velká loterie..

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.