• Axe

    Zdravím chtěl bych poradit, chci si koupit Scotta a nevím jestli XL nebo XXL měřím 197 cm. Kola jako Author atd… ve 21 jsou mi malé…scott dělá XXL, ale délka sedlové trubky je 58cm což je celkem hodně, ale délku horní trubky potřebuji aspoň 61 cm + 13 představec.

    http://scottusa.com/…641/scale_60 tady je geometrie.

    A ještě jakou tam dát vidlu Fox RLC, Manitou R7, MAGURA Durin, nebo nového Sida RS.

    Díky moc za pomoc :-)

    0 0
    • cekanka  

      Koukni se ke mě do profilu. Taťka má scotta se 190 cm v XL a myslím, že sedlovku by mohl ještě dost vytáhnout. Jinak vidli bych osobně bral Manitou r7(ty se mi strašně líbí, ale nejsou to zrovna žehličky) nebo Maguru.

      0 0
    • stihac  

      Odporucam ti, aspon vyskusaj to XXL. Mozno ti vyjde nakoniec kratsi predstavec.

      Zalezi aj co jazdis a ci preferujes jazdne vlastnosti obratnejsieho mensieho, alebo stabilnejsieho vacsieho ramu. Podla mna ti (na 98%) XXL bude sediet lepsie, no zalezi aj na com si jazdil doteraz a ake mas navyky.

      0 0
    • Itchy  

      Ahoj, mam Scott Scale 60 model 08 ve velikosti XL a 194cm na vysku. sedlovka by si dala rict jeste asi 5cm, ale nezkou­sel jsem, neby­lo potreba ;-) Ten posed je na Sc­ottu opravdu vel­mi dlouhy, pro­to i vyssi oso­by mohou mit men­si velikost nez tre­ba u Authoru. A­le zalezi i na del­ce nohou…  Doporucil bych ti na tvoji vysku urcite velikost XXL, ale opravdu si myslim, ze to nema smysl kupovat takhle naslepo. Co se tyce vidle, tak to ti s prihlednutim k tvemu vyberu neporadim, ja tam mam Marzocchi Marathon Corsa LT a ta chodi vcelku dobre, oproti Rebe(nastavene na mou vahu) chodi vice do zdvihu a subjektivne musim rict, ze se u Marzocchi oproti starsim rocnikum zlepsila citlivost(snizila se sila potrebna pro odtrh), nemeril jsem to, ale pocitove mi to tak pripada…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.