• RUMcajs

    Ahoj,

    urcite je tu spousta lidi co uz nejakej ten patek jezdi do prace kolmo. U me je to konkretne do ruznych zamestnani nejakych 5 let. Kazde rocni obdobi, v kazdem pocasi. Maximalne 20 minut.

    Prusvih je, kdyz vyjimencne na biku nejedu. To pak do takovych 11cti jeste pospavam, vypadam jako zombi a po obede to neni lepsi :-)

    Jak jste na tom vy? Take vam delaji vypadky takove problemy?

    Anketa: Do prace dojizdim priblizne:

    4x
    100%
    0 0
    • RUMcajs  

      Sorry, anketa zmrsena, enter po ukonceni prvniho radku ji odeslal :-(

      0 0
    • MARIN  

      Do prace to mam kolmo 12min nebo MHD(bus a salina) + pesky(cca1km) 30min. Kdyz nejedu na kole probiram se az tak kolem 8–9hod (delam od 6:). Na kole me probere uvodni 3km sjezd lesem podel potoka kde je po ranu porad zima.

      0 0
      • Jaroslávek  

        Po ránu 45-ti minutová rozcvička na kole, výborná věc.

        0 0
        • kolda  

          mam to do prace 40 km, pres leto jezdim na kole (bajk na slickach) tak 3× tydne. zabere mi to asi 1h:35. vzhledem k tomu, ze to je prevazne do kopce, tak se rozcvicim azaz:) ted, kdyz je rano (po 6) sero a zima se uz nedonutim :(

          0 0
    • marapara  

      Ráno 20 km po téměř rovině po silnici, zpět lesem. Cca 40–45 minut.

      0 0
    • Lump83  

      Do práce 18–20 minut po silnici (MHD je to na hodinu), do školy metrem, nejsem sebevrah…

      0 0
    • Ruprecht  

      Do práce 37 km přes kopce, takže čas 1:20. Nejlepší ranní rozcvička :-). Jezdím 4 x týdně pokud neleje. No a pokud to na kole nejde tak se probírám kolem 9 a jsem značně nevrlý…

      0 0
    • Hombre  

      Ja jedu rano naopak z prace, pekne z nocni je to krasny uvolneni a pak se celkem dobre spi, cesta tak hodku, cca 22 km. Rano do prace jezdim jen pres leto, kdyz je brzo svetlo a teplo (delam na smeny). Obcas se mi ale stane, ze kdyz jedu odpoledne na nocni, tak je pekne a teplo, rano z nocni pak nekdy prsi a je hnusne, to pocasi proklinam, je to takova loterie. Minuly rok jsem jezdil na nocni i na podzim, jeste tak listopad a mozna zacatek prosince, dokud bylo sucho. Po pate odpoledne uz byla slusna tma a kdyz jsem vjizdel do „Prokopaku“, kde nebyla ani noha, celkem jsem se bal:-). Obcas me vydesili pejskari, zviratko tam tak pobihalo s blikajicim obojkem a ja doufal, ze do nej nevlitnu. V predu jsem mel jen vicediodove svetlo a na tu tmu to moc nestacilo, jakmile jsem se blizil k civilizaci, hluboce jsem si oddechl:-)

      0 0
    • Toams  

      Ja jazdim, len ked je pekne alebo PREDPOKLADAM, ze bude pekne:-))) … inac cca 25min., blbe ze po Prahe …

      0 0
    • smallbrother  

      jezdím cca 20 km přes kopec, ráno asi 45 minut, když jedu domů obvykle ještě někam zajedu. Po silnici, zpátky někdy lesem. S usínáním to je spiš naopak. :)

      0 0
    • petryk  

      Primo rovne do prace to mam 9–12 minut podle toho, na kterym kole jedu, ale vetsinou to sneruju nejak oklikou, abych tak 20 km rano dal a trochu se probudil. Trasy volim podle aktualniho ranniho rozpolozeni a taky podle pocasi.

      0 0
    • jecnak  

      Jezdim 2–3× tydne (podle pocasi a treniku) 35 – 40 minut (19km). Je pravda, ze me ranni projizdka docela probudi. Po praci si vetsinou pridam jeste 80–90km. Rozhodne ale nemam snahu jezdit do prace za kazdou cenu a nutit se, protoze to pak cloveka omrzi.

      0 0
    • lith  

      snažím se jezdit na kole do práce,pokud počasí anebo další okolnosti dovolí. Mám to do práce 8 km. A když si zavzpomínám, tak zjistím, že jsem se před dvěmi lety zhruba od podzimu do jara nutil ob den do práce běhat…:-) Nevím jestli bych se k tomu ještě donutil…

      0 0
    • zirecek  

      Místo ranní soulože – dvě kolečka po dvoře.

      0 0
    • potito  

      Cau jezdim denně za každyho počasí.Do prace to mam cca10 minutek, ve finále kopec, ve kterym se vždycky zpotim:-).Celá trasa je přes město.....Ale na zimu schanim nejakyho zimáka,už se mi nechce trapit bika v ty soli:-(.

      0 0
    • j-c  

      Do rachoty dojizdim z Prostejova do Zlina busem.. sem tam pres leto to vezmu i na bajku.. ale tech cca 130 km se neda moc casto tydne:)

      0 0
    • Luka  

      :) dojizdim, kdyz to jde. (a krome ctvrtka, bo mam teorii o debilech na silnicich a ctvrtku)… je fakt, ze je clovek takovej pekne rozproudenej, probuzenej, ale kdyz jedu mhd, tak se probouzim k cinnosti tak kolem 10:00 …

      Jinak jezdim cca 30–40minut, 12km. Skoro rovina, dost frekventovane silnice.

      0 0
    • MK  

      ja jezdim z mirneho kopce bez slapani 500m a ani to mi na probuzeni nestaci. Zpet uz kupodivu slapat musim, ale to uz jsem nastesti prave vzhuru.

      0 0
    • -Alan-  

      Jezdím 20–22 km podle trasy (les/silnice) a velikosti aktuálního předního pláště. Kopce tam nejsou v podstatě vůbec, však to na mě pak na maratonech každý pozná a XC nemůžu ani jezdit. Takže se ráno probudím a někdy po tom ještě následuje hodina floorbalu v ostrém tempu. To pak zase skoro usnu, když přijdu do práce. V zimě na to dlabu, za tu cestu (45–60 minut) už se stihnu propotit, vychladit a taky mrznout na prstech a jiných místech. Takže jezdím od března do listopadu, podle roku. Dopravou to trvá stejně a ještě musím hrát hru s revizory příp. dost zaplatit. Ale zase u toho můžu posnídat.

      0 0
    • Smazaný účet  

      Když jedu kolmo, tak sem dopoledne docela čerstvej. Ale odpoledne po obědě jsem o to tupější. To se mi klížej očka. Zejtra má bejt pěkně, tak to zas střihnu přes celou Prahu.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.