• Luky11

    Zdravím,

    v poslední době se mi stává takový nezmar u Sigmy ROX 6. Při konstatní rychlosti ukazuje naprosto nesmyslné údaje v aktuální rychlosti. Rychlost poskakuje z vteřiny na vteřinu klidně o 30 km/h nahoru nebo dolu.

    Ostatní funkce včetně kadence či tepu fungují bez problému, zkoušel jsem taky výměnu baterií, reset, ale nic nepomáhá a problém přetrvává.

    Setkal jste se někdo s něčím podobným, případně nějaká rada co by mohlo zabrat?

    Díky

    0 0
    • novas752  

      Tak to netušim. Já to mám 3 roky a funguje bezproblému, jen ten aretační výstupek na těle tachometru už je dost omačkanej a v bajonetu to nedrží moc přesvědčivě.

      0 0
    • atty  

      Nepřidal sis v době vzniku problému na řídítka nebo poblíž nějaký nový světlo, blikátko či jinej elektromagnetickej zdroj? Rox 6 by měl být k tomuhle „rušení“ odolnej, ale ze zkušenosti vím, že když přiblížím ke svému Ciclosport CM 4.2 něco, co vysílá elektromagnetické pole, tak mi hodně blbne. Nebo když ho sundám a položím vedle bezdrátové klávesnice Logitech, tak „jedu“ taky 170 km/h :) Protože jsem e-kuřák, mám třeba krabičku s pulzním zdrojem (takové lepší e-cigáro) a onehdá jsem u garáže nasedl na kolo jenom obkročmo, ještě jsem si párkrát potáhl z e-cigára a při zmáčknutí tlačítka mi tachometr taky ukazoval, že jedu 60, 30,80 a podobný údaje. A to jsem od kompjutru byl reálně cca. 70 cm daleko.

      0 0
      • Luky11  

        nene nic takového, dokonce jsem zkoušel i na mobilu nastavit „režim letadlo“ aby byl mobil bez signálu a ani to nepomohlo, už jsem zoufalý a vzteklý zaroveň…

        0 0
        • atty  

          Tak to taky víc nevymyslím, možná jedině vyzkoušet ještě razantně přiblížit compjutr a čidlo víc k sobě (třeba jen na zkoušku jej dát někam hned za páčky a čidlo posunout na kole, co to půjde).

          0 0
        • Youda  

          Nemáš hnutý čidlo nebo magnet?

          0 0
          • Luky11  

            hnutý? co je tím myšleno? Mezera mezi čidlem a magnetem je minimální (víc už přiblížit nejde) Jinak kontrolka na čidlu bliká správně a pravidelně kdykoliv se magnet přiblíží k čidlu

            0 0
      • Spyderco  

        Sigma právě na tohle rušení odladěná není. Mám Rox 9.1 a se světlem (Smart) si taky nerozumí. Stačilo ale dát světlo ca. 13 cm od compu a je to v pohodě.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.