• kitano

    Z duvodu vykradeni sklepa hledam nahradni stroj na moje vyjizdky. Drivejsi kolo bylo postavene pred par lety na ramu Force od jednoho mistniho stavitele s klasickym 3×10 + Raidon.

    Jezdim nejvice lesni cesty/silnice, nekolikrat za rok okoli Jizerky, casto Krivoklatske okruhy, obcas nejaky lehci trail atd. Je mi 41 let / 183 cm / 75 kg, do zadnych „extremu“ se uz posouvat nebudu. Mladej ted dostal svoje prvni kolo s hazkou, draha polovicka si poridila novyho Epica, takze to ted vidim spis na ty cyklostezky + obcas nekam sam blbnout do lesa ke Kellnerovi do Podkozi.

    Diky mym kulatym zadum sem mel u drivejsiho kola velke prolemy s posezem, musel sem hodne zkracovat abych nebyl tak predkloneny, proto nyni hledam spis pohodlnejsi a vzprimeny posez.

    Nejvic mi padl do oka Rock Machine 70–29 2021

    https://rockmachine.us/…rk-red-black

    Je to spis trailovy bajk ale dle vseho se z nej da udelat i pohodlne XC kolo.

    Proto se ptam zda je takove kolo na podobne vyuziti vhodne, 50% casu na tom asfaltu mozna budu.

    Dalsi co me zaujalo byl napr SUP XP 969 https://superiorbikes.eu/…ogram-chrome, ale u toho uz se bojim agresivniho posezu. Grand Canyon 9 ma neznamou dostupnost a tak muzu pokracovat a zjistim ze aktualni vyber je dost omezeny.

    Nejake dalsi tipy, na co se pripadne podivat v podobne kategorii, tzn nejaky mix mezi XC a trail kolem? Cenove 50–60k max, kdyz najdu nejaky bazar za 40 tak super. Karbon neni vubec nutny, preferuju Shimano.

    Dalsi dotaz je zda nejaka kola jeste budou, zda mam jeste par tydnu cekat, nebo zda je to pro letosek vsechno.

    Diky za Vas cas

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.