• DzariN

    Ahoj servismani, rozhodl jsem se, že zkusím zrenovovat staré kolo po babičce. Stav je dost bídný a většina komponentů možná projde výměnou. Chtěl bych především vyměnit střed a kliky, tak bych Vás poprosil o radu, zda-li tam můžu dát nějaký zapouzdřený střed případně jaký nebo jakou cestou se vydat? Je toho strašně moc a nevyznám se v tom, tak ať neudělám nějakou blbost. Tuhle hrůzu na klínky tam nechci (skoro to nešlo sundat, jak to tam bylo zkřivené). Uvítám veškeré tipy – čeho se vyvarovat, co nedělat nebo jak dosáhnout nejlepšího výsledku. Děkuji mnohokrát :)

    0 0
    • Kouba_2005  

      Jestli zrenovovat, tak použít díly, co se na to dávaly, jinak to není renovace, ne? Ty roury vzadu to je příprava na dovybavení spalovacím motorem nebo tam vozíš košťata? Prosím o foto v plné výbavě :-)

      0 0
    • Vilém  

      Osobne bych kliky na klinky nechal, jen bych tam dal zapouzdreny stred od kinexu. Totez lak, jen bych to opucoval a nechal tomu patinu, hlavne nelakovat.

      0 0
      • DzariN  

        Jak poznám jakou velikost středu nebo přesně typ? Ja vím, že zním jak osel, ale dělám to poprvé a netušil jsem, že je toho tolik druhů. :/

        0 0
      • ˘Ö˘ Krab  

        Přesně. Opucovat a zakonzervovat tenkou vrstvou matného bezbarvého. Maximálně koupit pláště v nějaké béžové barvě nebo alespoň s béžovou bočnicí. A do těch rour vzadu určitě zasunout světelné fontány z prodejny zábavní pyrotechniky.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.