• rom

    Chci se zeptat us dlouho koukam po RBIQ6Base.Vsude jen sama chvala i VELO test je super. Je to kolo opravdu tak paradni.Chci si ho koupit jeste nedavno jsem jezdil na GT.Tak nemam skusenost s celoodpruzenym kolem.Uvazoval jsem i o MERIDE TRANS MISSION 1000D ale nevim.Kazdy me odej odrazuje.

    0 0
    • onik  

      maš pěknou přezdivku :) iq sem měl lonsky model a už ho nemam letošní možna bude lepší

      0 0
    • goofy  

      Otazkou taky je, na co to presne chces… Jinak je to povedene kolecko a byl to jeden z horkych kandidatu pri vyberu ramu.

      0 0
    • Renholder  

      měsíc na IQ6 jezdím a naprostá spokojenost. Je to můj první full tak nemám možnost žádného srovnání. Zpočátku se mi zdálo žese to docela dost houpe, tak jsem měl tlumič nastavený dost na tvrdo…postupně jsem ho ale vracel zpět, možná i do větší citlivosti než byl původně nastaven a teď už žadné pohupování nevnímam (na asfaltu zapínám propedal nebo jak se to jmenuje a stavba citelně ztuhne). Vidla Fox float pracuje krásně už při malých nerovnostech a ve spojení s citlivou zadní stavbou je jízda v rozbitém terénu naprosto pohodlná a plynulá. Na větší skoky si netroufám, ale při tech menších jde tlumič skoro k dorazu, ale vždy jěště tak min půl cm zbývalo. Mám ho ale nastaven na co nejlinearnější průběh, takže jestli můj pud sebezáchovy povolí, stačí mastavit větší progresivitu a mělo by to být ok.

      Ovladatelnost je luxusní, pocit žeby se to nějak vyrazně kroutilo nepozoruji. Jezdím z Ostravy do Beskyd a zpět…80km se dá za den na měm vklidu zvládnout.

      Jestli jsi z Opavy, tak se zastav v Jezdkovicích (je to kousek) a domluv si testovací jízdu a uvidíš sám jestli ti bude vyhovovat.

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce