• kubajsccz

    zdary lidi, tak už jsem lecos našetřil.. ale stale to nejni dost :-) nevíte něco víc o tomhle krásnym biku ?? Dalo byse dopředu dát fox talas tak 120/140 nebo 120/150? hodíse to na celodení výlety ? sem tam i po asfaltu ? když tam píšou ( agresivní XC )

    http://www.bikeandride.cz/…predstaveni/

    0 0
    • Kubiczech  

      Žádné lepší informace asi neseženeš vzhledem k tomu, že jich Intense o moc víc do světa nepustil. Já bych tam fláknul tu maximálně tu 140ku, ať to nějak souzní se zdvihem vzadu.

      Budu ti to kolo neskutečně závidět. (:

      0 0
    • vasek80  

      Já bych tam hodil pevnou 120mm a zadek měl nastavenej také na 120mm. Vyšší zdvih bych nikdy nevyužil, protože takovou nádheru bych na žádné ostré sjezdy nevzal. Jezdil bych jen krokem aby snad neodlétl žádný kamen a nedej bože ten rám škrábnul. Navíc ta vidle bude lehčí a jednodušší na servis.

      Na kolik takovej rám vyjde? Tipoval bych tak 60 s tlumičem??

      0 0
    • kubajsccz  

      ještě nejni co závidět ;-) cenu rámu ani netuším :-) ale podlemě těch 50 000 to bude.chci to kolo už na furt :D pokud vydrží ;), tak proto na dílech nechci štřit a počkat si eště rok až budevíc peněz.

      0 0
    • kubajsccz  

      já už jsem sem jednou psal… ale ještě jsem nevěděl jak to správně popsat mojí situaci,až předevčírem jsem tu našel forum kde týpek sháněl rychlé Amko celé jsem to nečetl páč by to bylo na den. kdo to viděl pochopí… ted mám pevnáka. do budoucna si chci splnit takový sen a mít celo péro. jenže se mi líbí vyšší zdvihy těch 150max ve předu. jenomže rád jezdím daleko celodení vyjíždky a hodně využiju i asfalt. a nato se tenzdyv zase nevyplatí :-( a kupovat menší zdvyh když závodník nebudu a nak se mi to nelíbí.. jsem v mezích! muj typ byl na

      IBIS MOJO SL-R nebo tenhle INTENSE CARBINE SL

      když bych jse měl vzdát celo pera s min předním zdvihem 120mm. tak to radši zustanu u pevnáka xc. jinak takovej muj další sen spojený s kolem.. je se podívat do rumunska! na karpaty

      0 0
      • ClAyD  

        Já bych si koupil mojo, to je moje srdcovka:D

        0 0
      • hony007  

        Tak si nech na delší trasy HT a na blbnutí budeš mít full, ne?

        0 0
      • bluma  

        Když koukáš po takovejch kouscích s VPP nebo DW linkem, tak se 150mm na celodenní vyjížďky rozhodně neboj. Jak sám píšeš, že nejsi závodník, tak na asflatu zamkneš a prostě ten úsek pojedeš o dvě minuty dýl, no bóže. Daleko víc než na zdvihu závisí na geometrii a použitých pláštích.

        0 0
        • kubajsccz  

          tysi to napsal dot dobře :-) diky. právě geometrie. to je to čemu vubec nerozumím :-(

          0 0
    • kubajsccz  

      2 kola bych neutahl chci dat všechny prachy do jednoho pořádnýho jinak mam eště selničku pěknou na které setaky rád projedu ;-)ale ta geometrie nejni promě.. něco pohodlnější sháním.. jinak tohodle pevnáka si budu necávat

      to mojo je fakt konkurence tomu intensu :D :-) eště mam čas.. tak furt budu rozmýšlet co a jak :-)

      0 0
    • kubajsccz  

      lidi… máte někdo s karbonem zkušenost?? bojím jsem když za en rám chci dát takové prachy! abych pak nesjel schody,nebo lehce dropnul a rám v pr**** :-)

      0 0
      • Azmir  

        Tak to je asi tak poslední čeho bych se bál ;-)

        0 0
        • kubajsccz  

          fákt ?má to dostatečnou tuhost? tenhle intense,nebo ten ibis? více se na kláním k intense.. u obojí semi líbí váha! ale pravě se nevěděl jak je na tom ten karbon :-) diky :-)

          0 0
          • Azmir  

            Ten intense je prostě lrasavec a ibise má tady skoro každý ňouma :o)) určitě intense ;-)

            0 0
        • kubajsccz  

          ještě mě napadnul transition bandit 26. tam ram určo drží víc,ale zase bude těžší.. a to moc nechci

          0 0
          • kubajsccz  

            okej ;-) měse taky libí víc. věřím tobě i tomu rámu tedy ;-) ,ale hned to nebude… diky ti

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.