• jerrry

    Nechci rusit beztak vytizeneho admina tohoto fora, ale mel bych dotaz/prosbu. Neslo by do pravomoci zakladatele vlakna krome stavajiciho „Vymaz prispevek“ take „Zakazat uzivateli XYZ uplne vstup do tohoto vlakna“ ? (+ treba auto smazani vsech stavajicich prispevku tohoto nestastnika)

    Nejsem zadny priznivec banu a omezovani, ale opravdu me sere, ze z 60 novych prispevku na tema Cemba XXYYZZ (ktere me treba docela zajimaji) je 56 od Bomby, RomanaII a Volfa … Navic naprosto nicnerikajicich, stupidnich a v podstate se neustale opakujicich blabolu … kdyby to bylo alespon vtipny, ale to je velmi malokdy …

    Sice ted mluvim o vlaknu Cemba, ale verim, ze podobna „ficurka“ by znacne usnadnila udrzbu vsem zakladatelum vlaken a zprehlednila je obecne = aspon tam kde se pravidelne objevuji podobni exhibicionisti – namisto desitek manualne vymazanych prispevku by tam nebyl ani jeden. Klid by meli vsichni, „majitele“ vlaken, ctenari a nakonec i ti zoufalci kvuli kterym to vlastne navrhuju …

    0 0
    • karliner  

      Tuším, že v tomto vlákně se bude hodně bojovat za demokracii a svobodu slova :-)))

      0 0
      • jerrry  

        me nevadi cist hadky, me nevadi cist urazky … ale nebavi me cist porad dokola to samy … Bomba je aspon nekdy, kdyz ma den, originalni a zabavnej. Malokdy, ale kdyz se snazi tak umi …

        Ale ti dva zbyvajici, to je spis dukaz toho, ze se nekdo stale dokolo pokousi sestavit Turinguv stroj … moc mu to ale nejde :-(

        0 0
    • maajkee  

      Já jsem pro, protože spousta vláken je plná mích sraček a kdo to má pak číst :)

      0 0
      • kubad  

        tebe pořešíme na socka kempu neboj :-)

        0 0
        • maajkee  
          Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
          0 0
    • weekend warrior  

      k tomu se podepisuji, navrhuji funkce:

      3× blok ve vláknu od zakladatele vlákna = stop na 7 dní.

      ale chápu rizika zpomalení běhu webu ⇒ další indexy, kešovat to předem + rozšíření db == nevděčný vopruz na entou:(

      0 0
      • JSt  

        jeste bych doporucil prohnat kazdy prispevek slovnikovym filtrem, jestli nahodou neobsahuje nejake obscenni vyrazy. doplnil bych to i o nejaky ai modul, ktery by cetl i mezi radky.

        a ted vazne…

        zrusil bych moznost mazani prispevku a zamykani vlaken. ficury zcela nesmyslne. hlavne mazani prispevku mne prijde ve vetsine pripadu zneuzite.

        0 0
        • Joseph de Sax  

          hlavně by měl admin rušit ty nicky, kteří se neumí orientovat v pravopise…to pak je, jako na nižším stupní zvlášních škol pro asimilované národnosti v jiném barevném odstínu vrchní plochy dlaně…

          0 0
          • jIrI___  

            To bys tu už dávno nebyl.

            0 0
          • Thidney  

            začni u sebe …

            0 0
            • jerrry  

              prosim o navraceni se k tematu …

              0 0
              • maajkee  

                Ty jseš nějakej dost drsnej, jak něco neklape podle tvých představ tak jseš z toho špatnej co?

                Já myslím že to k tématu je.

                0 0
                • jerrry  

                  nejsem drsnej .. aspon ne ted a tady … nemam nic proti diskuzim ohledne spravne gramatiky, ale tohle vlakno o tom neni … pokud mas pocit, ze by se admin mel zabyvat take gramatikou, zaloz si na to vlakno … :-)

                  0 0
          • capis  

            Souhlas.

            0 0
            • Kubiczech  

              Souhlas? Podívej se, jakým stylem to napsal. (:

              0 0
          • JSt  

            tez ty, co nemaji zvladnutou semantiku slov bych vykazal ;-)

            0 0
          • lynxx  

            Nicméně má pravdu. Gramatika některých přispěvatelů je úděsná. Přesto bych je neblokoval. Alespoň se mám čemu zasmát.

            0 0
            • jIrI___  

              Celé BF je slabý odvar jednoho mého kamaráda :-))

              0 0
              • JSt  

                mne to uplne nasralo, ti povim. asi pujdu natlouct mandakovi :-D

                0 0
        • Smazaný účet  

          Zamykání vláken bych nerušil, občas se stane, že člověk odešle nový vlákno dvakrát, když kousne browser. Sledovat diskuzi ve dvou vláknech je pak blbost. Nebo když odpálí nedokončenou anketu… Jedno bloknu a jede se dál.

          Jinak souhlas, krom zamykání diskuze bych nechal vše volné.

          0 0
          • JSt  

            to je jediny, kdy ma zamykani smysl, kdyz se neco zesere. co kdo napise, to je jeho vizitka. a proc brat nekomu moznost se vyjadrit a sebe ochuzovat o mozna moudra ;-).

            0 0
    • jIrI___  

      Blbost jak Brno. Pokud zakladatel vlákna chce udržet pořádek, tak funkce blokování bohatě stačí. Pokud nechce, je to jeho věc.

      0 0
      • jerrry  

        Trosku problem je, ze casto by vic jak polovina inkriminovanych vlaken obsahovala smazane prispevky … ja mel predstavu, ze by tam se tam ty blekoty vubec nemohly objevit a tudiz by ani nebylo co mazat …

        0 0
        • jIrI___  

          Zablokuješ jeden příspěvek a automaticky se skryje celá větev pod ním. Nevidím žádný problém s „prostorovou náročností“ blokovaných věcí.

          0 0
          • jerrry  

            tos me nepochopil .. ja nechci skryvat celou vetev „pod nim“. Ja bych rad aby se tam ty jejich lemty vubec nemohly objevit. Znacna cast for by byla polovicnich a obsahovaly by, vetsinou, to, co by obsahovat mela …

            nicmene je to Tvuj nazor .. nemam s nim problem .. muj je jiny …

            0 0
            • jIrI___  

              Chápu jak to myslíš, ale to mi připadá nefér. Je to veřejné diskuzní fórum. Nicméně je to tvůj názor a mám takový pocit, že není sebemenší šance ho prosadit.

              0 0
              • karliner  

                Ne tak úplně (to veřejné diskusní fórum). Je to soukromý server, jehož majitel poskytuje userům prostor pro diskuse, zajímavé diskuse mu zvyšují traffic a tím pádem i příjem za reklamu. Pokud mu někteří useři návštěvnost snižují (nebo si myslí, že mu ji snižují, to je jedno), má plné právo je blokovat nebo dát blokovací nástroj do rukou jiným (klidně všem). Tenhle server je stejné soukromé médium, jako nějaký zpravodajský server, noviny atd. Když budeš psát nesmysly nebo píčoviny, můžeš před redakcí MFD vzteky dupat a odvolávat se na demokracii až do aleluja a stejně ti nic neotisknou. Kouzlo demokracie (svobody slova) tkví v tom, že ti ale nikdo nebrání vydávat svoje noviny nebo si zřídit svoje diskusní fórum a tam si psát v mezích zákonů co chceš…

                0 0
            • maajkee  

              Jenže kde máš hranici toho že tam nějakej příspěvěk má co dělat a nebo že tam nemá co dělat, to je trochu bruslení na tenkým ledě :)

              0 0
      • Marskatin  

        trochu chybná je dle mého mínění úvaha, že zakladatel neustále hlídá své vlákno a adminuje ho.

        Když se vlákno zvrhne nabývá pekným fofrem a špatným směrem – několik set příspěvků za pár dnů. Zakladatel není povinen sedět a co desteminut dělat pořádek ve svém vlákně. Taky to nemusí být možné, protože je služebně mimo domov, na dovolené atd.

        0 0
      • weekend warrior  

        njn, ale to aby zakladatel vlákna nedělal nic jiného, než všechny posty zkoumal. Nehledě na to, že ten balast je tam furt, jen má jiný výpis, ale postů jakoby stejně. 3× a dost by to možná řešilo…

        Samosebou nejlepší by bylo palcování ve stupnici všema uživatelema vlákna + dejme tomu filtr(zobrazeny všechny příspěvky, jen s jinou barvou podle stupňů????)ale:

        budou všichni palcovat?, budou všichni palcovat korektně? nevzniknou kliky palcařů? kdo to napíše????? kdo staré bf převede do nového????

        0 0
      • Blade  

        Jenže ne každej zakladatel vlákna bude 24 hodin sedět na BF a kontrolovat, kdo mu humusí vlákno. Na druhou stranu tihle humusové ten čas mají.

        0 0
        • jIrI___  

          Stačí večer 10 min a je na druhý den vyčištěno :)

          0 0
          • Blade  

            Ty srance během celýho dne odradí plno ostatních lidí od čtení a přispívání do takto zahumusenýho vlákna. Večer to zablokuješ, to je fajn, ale ze 100 příspěvků tam zůstane 60× „Obsah tohoto příspěvku byl blokován zakladatelem diskuse“ a co?

            0 0
            • maajkee  

              Tohle nechápu, to je jak když jdeš večer do hospody, sedneš si k velkýmu stolu s lidma a posloucháš a sám něco chceš říct, když tam bude prostě někdo kdo tě sere a podle tebe pořád mele hovna, tak si můžeš prostě odsednout a nebudeš žádat po vrchním aby mu zakazoval mluvit.

              0 0
              • jerrry  

                ono je to uplne opacne … je to jak kdyz k Tvymu stolu prileze nejakej ozralej dement a zneustale huhla ty svy picoviny. V tom pripade si asi neodsednes, ale kopnes ho do ******, ne ? :-)

                0 0
                • maajkee  

                  Ne, přečti si psal.

                  Ty srance během celýho dne odradí plno ostatních lidí od čtení a přispívání do takto zahumusenýho vlákna.

                  Takže on mluvil o lidech co si k tomu stolu chtěj sednout, ne o těch co to založili.

                  A ještě navíc tohle fórum není tvoje ani moje, je zakladatele a u jeho stolu tady sedíme ;)

                  0 0
                  • Ruprt2  

                    jo a zatímco si zakladatel odběhl na záchod tak si k jeho bajkerskému stolu přisedli samí humusáci a celý stůl poplivali na jeho židli vylili pivo a hulí tam jak fabriky.

                    Ostatní bajkeři už odešli do jiné hospody a ty se s nima už neuvidíš. Když jim řekneš že jsi se chtěl bavit s kámošema o kolech, tak se pošlou do ****** a ohání se demokracií.

                    To je Bomba.

                    0 0
                  • Blade  

                    slovíčkaříš

                    0 0
                    • Bomba+  

                      Ne. Ma proste jiny nazor. Rozumis ? JINY NAZOR!

                      Muzes ho vymazat nebo zabanovat, ale neni to jeho vizitka. Je to tvoje vizitka.

                      0 0
                      • jerrry  

                        ty to porad nechapes …

                        je rozdil kdyz prijdu do hospody/na forum a reknu .. chci si povidat a se vsem a o vsem … pak se nemuzu zlobit a ani nebudu, kdyz mi cely vecer zaneradi typci vaseho typu …

                        jina vec je, kdyz prijdu do hospody/na forum a chci resit jednu konktretni vec … treba potrebuju poradit, zda si mam koupit jen pracku nebo pracku se susickou .. namisto prispevku o ktere mam zajem se mi od stale stejnych lidi dostava rady … vyser se na pracku … per to na valse … chlapi neperou, ti smrdi .. atd …

                        nemam problem s tvym nazorem, akorat vy ho proste neustale serete i tam, kde o nej nikdo nestoji … kapisi ?

                        0 0
                        • jIrI___  

                          .

                          0 0
                        • weekend warrior  

                          wewe

                          0 0
                          • maajkee  

                            No a tyhle tečky a podpisy, toho je taky milion v každým vlákně a vlastně je to uplně zbytečný, jen se o tom prodlužuje načítání vlákna :)

                            Já prostě nechápu proč chctít takovýhle omezování, já jsem se jednou tady na fóru uchýlil k blokování, nikdy jsem to nechtěl připustit, ale bomba mě už tak sral, že jsme ho začal blokovat, teĎ toho lituju, byla to blbost, byla to jen otázka nezvládnutí svých nervů a svýho nadhledu.

                            Takže já myslím, kdo blokuje, má problém sám se sebou.

                            A to je tak všechno asi :)

                            0 0
                            • jIrI___  

                              Aby nedošlo k omylu, já dělám tečku tehdy, když něco napíšu a pak si to rozmyslím, že nemá cenu se s daným člověkem hádat a edituju právě jen na tu tečku :)

                              0 0
                              • maajkee  

                                Aha, tak to došlo fakt k omylu, já to tady celou dobu a zrovna u tebe obzvlášť vždycky beru jako že 100% souhlas, že už k tomu není co dodat :)

                                0 0
                                • Ruprt2  

                                  aha, takže bomba, když na mě nereaguje, tak to znamená, že se vším souhlasí.

                                  A já si myslel, že mě jenom tak nezbedně ignoruje :-)

                                  0 0
                            • Smazaný účet  

                              .

                              0 0
                        • maajkee  

                          ty to porad nechapes …

                          No a to je problém, ty si myslíš že to nechápu, ale jen myslíš a máš takovej pocit, já zase myslím že to chápu zcela dobře a ty to nedokážeš pochopit :)

                          namisto prispevku o ktere mam zajem se mi od stale stejnych lidi dostava rady … vyser se na pracku … per to na valse … chlapi neperou, ti smrdi .. atd …

                          Ale přesně tohle se ti stane i v reálu, a i tady a ty lidi u toho stolu a vlákně o pračce maj právo na to říct ti vyser se na pračku, to je prostě taky názor.

                          A už tě vidím jak v reálu u stolu takovýmu člověku říkáš, tak a teď už ti zakazuju mluvit, nemluvíš k tématu, tak drž hubu, to je přece blbost.

                          0 0
                          • jerrry  

                            no presne to bych mu rekl … me zajima tema k veci, ne jeho obecny plky. A kdyz to rekne jednou, ok je to jeho nazor, ale kdyz to mele celej vecer a furt a furt to samy a ja mu stale opakuju ze me ten jeho nazor nezajima, a on to mele porad a porad … co mu mam rict ? V hospode ho muzu kopnout do riti ale tady ? Kdyby to tak tady slo jako v hospode …

                            0 0
                            • Tomínos  

                              Nojo, ale co když je ten chlap bezďák, nepere a smrdí? Potom je to jeho názor podpořený jeho životním stylem a je tak spokojenej :-)

                              0 0
                          • weekend warrior  

                            jasný no. podle mě je to tu celý marný:), ale v reálu bych dotyčného s valchou vyslechl a dále s kolegy řešil zda pračku ano či ne, popřípadě její typ. Pokud by valchař za každým naším slovem o pračce provolával slávu valše, snažil bych se ho slušně umlčet a vpřípadě neúspěchu bych asi odešel jinam s tím, že to je vožralej debil… To zde aplikovat bohužel nejde, repsektive jde, ale to se máme přesunout na e-mail na úkor sebestředných zdejších individuí?

                            Není to třeba trochu o slušnosti a o soudnosti v tom smyslu, že nemám-li co nového říci, neotravuji vzduch???

                            Vím, jsem naivní…

                            0 0
                            • maajkee  

                              Tak ale zase, uvědomme si, že jsme na bike-foru a řešit jakou koupit pračku jasně vyvolá nějaký narážky :D

                              0 0
                        • Bomba+  

                          Rekl bych, ze jestli nekdo neco nechape, tak jsi to ty. Precti si tok diskuze jeste jednou.

                          0 0
    • Volf  

      Admine prosím tě udělej z Jerryho generálního tajemníka pro cenzuru. Nechci aby byl neustále urážen jeho jemnocit tím, že musí číst negativní názory od tří lidí na jeho oblíbený spolek.

      0 0
      • jerrry  

        Volfe, az napises negativni nazor .. rad si ho prectu …

        problemem jsou neustale se upakujici blekoty bez jakekoliv, byt i negativni, hodnoty

        0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
        0 0
      • Volf  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
        0 0
    • mr.antik  

      Myslim že jsme tady slušní lidé a stačí do tématu napsat něco ve stylu „prosím RomanaII a Bombu+, jejichž názor znám, aby nepřispívali a vlákno si zablokovali“ a bude to fungovat stejně.

      Já taky dělám do systémů a co si občas někteří uživatelé vymýšlejí je fakt na hlavu.

      0 0
      • karliner  

        Ha ha ha.

        Založ nové vlákno po víkendové členské schůzi Čemby a popros je, ať tam nepřispívají. A za každý příspěvek volfa, romanaII a bomby+ u tebe mám pivo, souhlasíš?

        0 0
        • mr.antik  

          když jsem dělal vlákno o SpS, tak to zafungovalo.

          0 0
          • karliner  

            Beru to teda jako souhlas ;-)

            Splatné někdy v Ráji.

            0 0
            • v POHODÌ klokan  

              Super. A co nevypiješ, to přenecháš ostatním. Mám pocit, že se zlískáme všichni :-D

              0 0
      •  

        já bych zase zakázal psát o čembě,to by tady byl klídeček:)

        0 0
        • mr.antik  

          nn, Čemba bez TK už nikdy nebude tak zábavná jako dřív…

          0 0
          •  
            Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
            0 0
        • jerrry  

          :-))) RomaneII a k cemu by ses jinak vyjadroval ? vzdyt je to to jediny, kde si troufnes neco vyplodit :-) Tedy pokud jsou nekde nablizku Bomba a Volf .. pokud se nahodou delsi dobu neobjevili, je od Tebe vetsinou pokoj … jen muj dojem :-)

          0 0
          • karliner  

            To není pravda, v jiném vláknu se učil nakupovat pláště na kolo..

            0 0
            •  
              Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
              0 0
          •  
            Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
            0 0
        • weekend warrior  

          a není možné, že bys do vláken o čembě a jiných spolcích nepřispíval + volf + bombamen atd., nebo méně častěji? To by byl klid na ntou ne?. Žadný nový příspěvek na vlákno-link-listu == utlumení vlákna, návrat do nicoty:)

          0 0
          •  
            Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
            0 0
    • onuce  

      Využiji příležitosti a dovolím si za sebe apelovat na všechny čtenáře vlákna „Vtipy“. Mějte prosím ohledy a nevkládejte neustále zbytečné smajlíky. Ostatní jsou pak pod vidinou nového vtipu nuceni vlákno znovu a znovu reoladovat. Děkuji.

      0 0
      • pepek  

        :-)

        0 0
      • onuce  

        Omlouvám se za překlep. Děkuji za pochopení. Kdož jsi bez hříchu, první hoď kamenem.

        0 0
      • hribik A1  

        to by sa skôr hodila taká funkcia že „prezerať len nové príspevky“ (vlákna s nimi)

        0 0
      • onuce  

        Beru zpět, již vyřešeno. Dík.

        0 0
    • Bomba+  

      Moc by mě zajímalo, kde se stala chyba, že někdo dokáže vůbec vymyslet ve 21.století něco tak stupidního.

      Mně je to jedno, ať se admin zachová jak uzná sám za vhodné, ale ještě jsem nikdy v historii žádného serveru, žádné diskuze neviděl, že by blokování, mazání a jiné formy cenzury vedly k rozvoji fora. Naopak to získalo pověst cenzury a postupem to krachlo nebo se z toho stal spolek dvaceti lidi plácajících se po ramenou obdivující jednu persónu, která je mezi nimi jediná co držela pájku a cín v ruce(mojehob­by.cz).

      Stejně je původ v tom, že si Čemba udělala z BF svoje fórum, proto je tady tolik vášně v threadech jí věnovaných…

      0 0
      • Volf  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
        0 0
      • jerrry  

        ja vim ze to byla jen recnicka otazka, ktera mela za cil podporit jedine a to Tvoji pravdu ale presto Ti odpovim … prikladem fora, ktere je pomerne striktne moderovano a ktere se navzdory (a snad prave proto) zdarne rozviji je treba www.jachtinginfo.cz

        Zpocatku jsem s tim taky nesouhlasil, ale kdyz vidim jak lehce je mozno eliminovat vyrecne jedince Tveho typu, a udrzet forum jakz takz funkcni co se obsahu tyka, pak jim zacinam davat za pravdu …

        0 0
        • Bomba+  

          No, hlavně tady mazej oponenty, to ses zase ukázal :-/

          0 0
          • jerrry  

            ja nemazu oponenty .. ja mazu idioty. A jen tak na na zkousku .. je to uzasnej relax :-)

            0 0
            • Toutou  

              No tak to jsi jim to vážně ukázal. Klobouk dolů.

              0 0
            • Toutou  

              < IRONIE >No tak to jsi jim to vážně nandal. Klobouk dolů. < / IRONIE >

              0 0
              • Toutou  

                Neblbne vám to BF poslední dobou taky?

                0 0
              • Toutou  

                Neblbne vám to BF poslední dobou taky?

                0 0
                • JSt  

                  ty mas ale velkou kundu… velkou kundu… velkou kundu.

                  ne, neblbne, proc? :-))

                  0 0
            • Bomba+  

              Tak pokud takhle „uzasne“ relaxujes, pak doporucuju odbornou pomoc. Neco se ti v hlave polamalo a potrebuje to spravit.

              0 0
              • maajkee  

                Tak někdo relaxuje v horký vaně se sklenkou vína a někdo blokováním příspěvků, proti gustu… :D

                0 0
            •  

              tos nám to pěkně nandal čemboune, z tebe budou mít (nové vedení) hroznou radost:-)))))))))))))­)))))))))))))

              0 0
              • Bomba+  

                Klid, za chvili nam vsem da Generalni tajemnik Vegan BANy a bude to tu zase ve stylu „Jeden nazor, jedna strana, jedno stado“

                A o to tu jde, nevycnivat, zaradit se do stada a placat po zadech zaslouzile Beefkare…jako bys to neznal :-)

                0 0
                •  

                  jj, nechtěl bych bejt jeho stará :-), už teď se těším na nový čembouní „uzavřený“ fórum aby jim někdo do toho nekafral, a to zbartos se musí skoro sám prosit aby ho vza-li mezi členy zpátky, jak jsem tak pročítal kromě těch kokotin jak by chtěli mít několik tisíc členů (pod názvem Čemba, to chci vidět jak to dokážou), tak tam bude jeden „fotbalista“ a tam vidim přínos, nové myšlení, to nemyslím ani z ******, to myslím zcela vážně, sám jsem cyklista převoranej z fotbalisty kterej si tím zkurvil zdraví…

                  0 0
      • Ruprt2  

        Tak když si to tu bude Admin číst, tak by tě zase mohl poslat na čtvrt roku do kytek. Byl by zase chvilku pokoj.

        0 0
      • bochov  

        Ze vas to porad bavi s tou cembou nechteli byste radeji resit Epicona 2011 vyrobila ho firma TKa spol s.r.o

        0 0
      • hribik A1  

        napríklad na takom „idnes“ si môžeš prečítať miestami tak 50% príspevkov o tom, čo bolo komu scenzurované prípadne cenzurovateľné diskusie rozvíjajúce sa pod nesúvisiacimi témami :-)

        0 0
        • Bomba+  

          Jenze diskuze na idnes ma jednu velkou, podstatnou odlisnost:

          Meri se tam vsem stejnym metrem.

          Tam proste neprojde to, ze jeden tam napise neco o teplousich, cikanech, kretenech a podobnych vecech, ktere tu bezne ctes od ruznych karlineru, ruprtu, apod. a je beztrestny a druhy si dovoli to same a dostane BAN (po odebranych dukatech).

          Tam by dostal BAN bud nikdo nebo vsichni. Tady ? Tady je skupinka „My holky a kluci co spolu mluvime“ a ta je beztrestna, ackoliv si z Desatera dela trhaci kalendar. No a pak tu jsou ti, co maji svuj nazor a neboji se ho rici, i kdyz neni vetsinovy a zbytek se toho radsi neucastni, protoze si to bud nechce se skupinkou „vyvolenych“ rozhazet, nebo je jim to proste jedno.

          Kdo ma oci, tak tuhle situaci vidi…

          0 0
          • jerrry  

            nejvetsi problem je, ze s Tebou se snazi nemluvit skoro nikdo, ale Ty se snazis mluvit se vsemi …

            0 0
            • Bomba+  

              Právě jsi udělal logickou chybu:

              Pokud by nikdo se mnou nemluvil, komu bych odpovidal, s kym bych diskutoval ???

              Prober se, ty latentni bolseviku a zklidni svy cenzorsky vasne…

              0 0
          • Medunka  

            „My holky a kluci co spolu mluvime“ :-D

            Si opravdu legrační, pokud si myslíš, že BANy, které si tady dostal, jdou práce jen pár lidé kolem Ječňáka a že Karliner má imunitu.

            Je mi tě líto, pokud máš tak dlouhé vedení, aby ti došlo, že tady největší problém je tvé provokativní chování a proto si uživatelé na tebe stěžují a nechtějí tě tady.

            0 0
            • Bomba+  

              Jak víš že mluvim o vaší partičce ???

              :-)) Potrefená husička, koukam…

              0 0
              • Ruprt2  

                ty sám jsi v tomto vlákně porušil desateto hned několikrát.

                Takže admine až si to budeš číst.

                Tak toto je zase ten samý několikráte vyhozený Honza729.

                A chová se stále stejně. Nešlo by s tím něco udělat?

                Děkuji.

                0 0
                • Bomba+  

                  Aha, takze tady nejde o to, ze by byl na kazdeho stejny metr. :-) Tady jde o to mi dat BAN za kazdou cenu. :-)))

                  Kdyby se tu pouzival stejny metr pro vsechny, byl bys s BANem ty a spolu s tebou nekolik dalsich…

                  Ale tady nejde o spravedlivou aplikaci Desatera, tady jde o to dat BAN mne :-))

                  Je mi to jedno. Jestli chce Admin ukazat vsem, ze Desatero a stejny metr pro vsechny je jen sbirka vtipu, resp. nejaky pofiderni vykrik, tak at mi da BAN, da tim jen signal ostatnim o pomerech tady…

                  0 0
                  • Ruprt2  

                    tato argumentace už tu byla. Jenom jsi k ní dával Adminovi přívlastky. Proč to nezopakuješ.

                    Taky nechápu, jak ty můžeš mluvit dvojím metru. Zrovna ty, kteří měří vždy dvakrát. Jednou sobě a jednou ostatním.

                    My už spolu zase mluvíme?

                    0 0
                • AsiJura  

                  Tohle je projev jak ze školky:)

                  0 0
                  • Bomba+  

                    :-)) ono se rika, ze ke stáru se to vrací, až mu bude o dvacet let víc, bude si číst leporelo. :-)

                    0 0
              • Medunka  

                Protože si tu partičku tady do huby bereš dost často

                Přijít na sraz máš strach, ale machrovat anonymně na fóru to umíš

                0 0
                • Bomba+  

                  Nemám potřebu chodit mezi pár lidí, který mi nesedí a pít s nimi u jednoho stolu. Co na tom hledáš za skryté významy ??? :-)

                  0 0
                  • martin_bakov  

                    Lidi ti nesedi ale na BF jsi jako doma :) ? To sou vymluvy.

                    0 0
                    • Bomba+  

                      Nečteš pozorně, zkus to ještě jednou.

                      0 0
            • maajkee  

              Ale přiznejme si, že Karliner je taky velkej provokatér, na mě už párkrát dorážel uplně z ničeho nic, i když si ho snažím nevšímat, a kolikrát byl dost vulgární. Naposledy chtěl uplně nesmyslně rozjet flame ve vlákne HK bikerů, naštěstí neúspěšně.

              Tím neříkám, že jsme tady taky párkrát nebyl sprostej a taky jsem kolikrát provokoval. Ale třeba z mího pohleddu není Honza Bomba větší provokatér než Karliner.

              Tak buď trochu objektivní :)

              0 0
              •  

                máš recht, Karliner je nemocnej na hlavu, četl jsem to ve Velu:)))

                0 0
                • Bomba+  

                  :-))

                  (vulgární smajlik)

                  0 0
                  •  

                    si dělám prdel, je prostě svůj jako mi dva, tři (Volfe), čtyři Majkee (akorát Medunka je v jiný kategorii) a vždycky se najde nějakej vocas co si má potřebu kompenzovat dýlku svýho pinďoura tady na fóru:)))

                    0 0
                    • maajkee  

                      jo jo, svatá pravda, a je to fajn bejt svůj :)

                      Co se týče Medunky, tak tu neznám, neodvažuji se jí jakkoliv hodnotit :)

                      0 0
                      • Bomba+  

                        Já jo, ale to by byl pak první skutečný důvod k BANu. :-)

                        0 0
                        • maajkee  

                          Tak ale holky se nebijou, ani se jim nenadává :) Jenom takovejm na který jsem si teď vzpomněl, když jsme měli koncert v polsku(ve Zhořelci), jedna měla mikinu(nebo jak se to píše) s nápisem „boys are toys“ , druhá s nápis „Dead girls don´t say no“, pořád na nás ukazovaly fakáče a při koncertě na nás lili pivo :D

                          Ale to jen taková odobočka, piju lahváče, stará dneska chrápe v Praze, tak se nudím :)

                          0 0
                          •  

                            pokud měli pěkný velký kozy proč ne :D, a teď si vem kdyby ještě jezdili na kole:)), s náma…

                            0 0
                            • maajkee  

                              ne, byly fakt hodně ošklivý a kozy jim přes ty vytahaný mikiny nebyly vidět :)

                              0 0
                          • Bomba+  

                            „stará dneska chrápe v Praze“

                            Koukám teda, to bude láska… :-)))

                            0 0
                • karliner  

                  Až karlinera potkáš osobně, možná budeš taky chvíli nemocnej :-)

                  0 0
                  •  

                    já jsem Ti tu dianózu nedal, každopádně je to čest kam až se může cyklista z BF dostat:-)), já bych Ti taky rovnou jednu vybombil jaks byl drzej že by moje manželka mohla mít něco s TK:-)

                    0 0
                    • Bomba+  

                      Podle mě kdybys ho potkal, tak se jen soucitně pousměješ a půjdeš dál…vždyť kdo by se zahazoval s někým, o kom už i tisk píše že je magor… :-)

                      0 0
              • karliner  

                karlinera prosím s malým -k-

                jinak v zásadě souhlasím, s menším dodatkem, že nejsem větší nýbrž chytřejší než Bomba+ :-)))

                0 0
              • martin_bakov  

                kdyby tu nebyl karliner, clenska zakladna BF by byla 10× vetsi :) karliner filtruje psychicky slabe jedince.

                takova diskuzni hyena to je :D

                0 0
    • jerrry  

      jen jsem si zkusil jak by to vypadalo … neni to krasa .. jen si musite predstavit ze ty smazany tu vubec nejsou, proto ze se sem vubec nedostanou …

      ano je to nedemokraticke, ale ja si nejak nemohl pomoct :-)

      0 0
    • drbo  

      souhlasim s prosbou zakladatele vlakna.

      0 0
    • jerrry  

      tak jsem si to mazani chvili uzil a vse zase obnovil :-) Je to krasna funkce, ale ma sva negativa – s prispevky tech debilu zmizely take, nektere me kvalitni odpovedi :-)

      0 0
      •  

        v nový čembě budeš za svý zásluhy a cenzurování v síni slávy na čestném místě:-)

        0 0
        • jerrry  

          ale ja nejsem clen a ani se jim stat nechystam … staci ?

          0 0
          •  

            bodeď bys byl TK Tě prokouk :-)

            0 0
    • Dew-spec  

      Já bych některý uživatele zakázal úplně. Třeba maajkee, toho bych možná zakázal i v reálnym životě…

      0 0
      • Bomba+  

        :-))))

        0 0
      • maajkee  

        Máš problém?

        0 0
        • Dew-spec  

          S tebou trošku jo. Naštěstí mě tvoje připitomělé hlášky obtěžují jen na Bike-fóru.

          0 0
          • maajkee  

            Tak mi napiš jaká třeba hláška tě letos pobouřila, poučím se z toho a vyvaruju se ji pro příště. Díky.

            0 0
            • maajkee  

              Mimochodem já zas třeba vůbec nevím že tu jseš, dneska vidím tvůj nick snad poprvé :)

              0 0
              • Frostty  

                Tak nějak, vůbec bych ho neřešil.

                0 0
          • Tomínos  

            Ano, je to rebel, skončí na šibenici.

            0 0
    • Beeda  

      bych zakazal vsechny ty internety:-)

      0 0
    • maajkee  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
      0 0
    • Biker jak Pes  

      Ale vůbec, jenom díky tomu je BF to, co je…

      0 0
      • jIrI___  

        Žumpa ne nepodobná diskuzím na novinkách.

        0 0
        • camlost  

          je to proste, kazdy system ma tendenci se casem zhroutit pod vlastni vahou. pokud ma nekdo dojem, ze je system spatny (= ze je tedy dobre se jej zbavit), staci tomu zhrouceni pomoci.

          jednou z cest muze byt nereagovani. at si tech par lidi plni diskuse hadkami, casem tu nebude nic jineho a system prestane fungovat (protoze bez navstevnosti nebudou penize na provoz a nebude chut to provozovat). tady hrozi, ze by se treba system tak snadno nezhroutil, protoze tu treba neni takove procento trollu a spammerua vselijake dalsi haveti. :-)

          nebo opacny postup. zakladat dalsi a dalsi vlakna (matrace uz mame, tak pyzama, prosteradla, zaclony, …), hodne do nich prispivat, s kazdym s pohadat a neustale volat po demokracii. otazkou je, kdy dojde k naplneni skutkove podstaty nejakeho trestneho cinu, protoze na miste provozovatele serveru bych asi brzy zacal tusit, ze jde o zamer poskodit dotycny system nebo primo o (D)DoS, kdyz by se to prehnalo.

          a konecne posledni moznost, vykaslete se na to a jdete si zabehat. nebo aspon na pivo. apropos, nekde o kousek vys byla nejaka sazka o pivo a taky neco o umravneni maajkeeho. doporucuji umravnovat maajkeeho pivem ziskanym v one sazce. spokojenost bude na vsech stranach.

          0 0
          • Bomba+  

            K tomu nereagovani:

            Na prikladu Ruprta2 vidis, ze nereagovani u nekterych useru generuje dalsi a dalsi prispevky. Ja ho ignoruju uz nejaky cas, ale jsem z jeho strany neustale osocovany, neustale ctu jeho smyslena obvineni z homosexuality, nadavani, provokace, atd. Podle me je ten co pise pod tim nckem dusevne nemocny. A neudelas nic. Nereagovani v jeho pripade nefunguje, spis podnecuje k dalsim a dalsim invektivam a sireni hnusu.

            Ten ignore list bych taky uvital.

            0 0
            • Ruprt2  

              já bych uvítal u některých userů odstranění oboustranně nepříjemného období mezi dvěma bany.

              např. tím, že by už neměli možnost se znovu registrovat :-)

              0 0
    • kovar  

      dobrý nápad

      0 0
    • RomanH  

      Blokovani ci zakazovani urcitym uzivatelum psat nee. Spise by se hodil osobni IgnoreList. Nepotrebuji cist reakce konkretnich uzivatelu + vetve pod nimi, ale nekoho zase zajimaji.

      0 0
      • R-A-D-I-U-S  

        Za tohle tady lobuju už dlouho a furt nic.

        Čistý , demokratický , nikoho to nenas… protože nic neví a je klid. Jen se někdo může pak trochu divit že na něj nikdo nereaguje (když je furt zakrytej) ale koho to zajímá že ? :-))

        ** JSEM PRO VŠEMA DESETI **

        0 0
        • Rychlej turista  

          Tohle už se tady řešilo několikrát a nic. Každý by si sám rozhodl, koho nechce číst a byl by klid.

          0 0
      • JSt  

        takova personalizace, proc ne. ale globalne nekoho odpiskat se mne nelibi.

        0 0
    • iron.hide  

      a preco je tu vobec tolko problemovych styridsiatnikov? vie mi to nejaky psycholog vysvetlit? je to krizou stredneho veku? no mam sa na co tesit :(

      0 0
      • Bomba+  

        To víš, máme vyděláno, jsme zajištěný, rodina, barák v Praze, auta, bez dluhů, měsíční příjem ve výši ročního většiny BF…tak máme svoje rozmary, no…přej nám to :-))

        0 0
        • Volf  

          Proto tě možná chtějí stále smazat :-) To víš malý český závistivý parchant je horší jak osina v zadku :-)

          0 0
          • Bomba+  

            :-))

            0 0
          • Tomínos  

            Hoši, to už si trošku moc pochlebujete ne?

            0 0
          • bochov  

            Hec ja mam 47let a mam dve BMW V garazi a dva carbonove Scotty vedle nich a 18letou manzelku a obcas pisu na BF.

            0 0
            • RomanH  

              Cece, tak s tou 18tkou Te docela lituju :-D

              0 0
              • JSt  

                ta je jenom na mrd ;-)

                0 0
                • jIrI___  

                  A na zbývající uklízení a navaření má určitě třicetiletou přítelkyni :)

                  0 0
                • karliner  

                  Nedostatečná zkušenost nejspíš omlouvá tvůj mylný dojem, že do postele je lepší 18 než 30. Pokud tedy oba myslíme ženy :-)))

                  0 0
                • hribik A1  

                  byrokratickú bohatú boženu (na zarábanie peňazí), buclatú barboru (na upratovanie) a baletku beátu (na milovanie). je nutné zabezpečiť, aby sa tieto tri nestretli :-)

                  0 0
        • roud  

          To že máš barák v Praze je spíš smutný ne ?

          0 0
          • Bomba+  

            Proc ? Je to jedna z jistot do konce zivota nejen meho, ale i mych deti. :)

            0 0
            • roud  

              Jediná jistota na světě je že jednou umřeš…

              0 0
        • Smazaný účet  

          Tak proc jezdite na takovych lowend pleckach a mate potrebu vsem na internetovem foru rikat, „ze na to mate“?

          Neni skutecne bohaty ten, kdo o svem bohatstvi nema potrebu mluvit?

          0 0
          • Luka  

            ono je asi rozdil mezi bohatym a zbohatlikem. Bohaty nema potrebu se chlubit. :)

            0 0
            • Smazaný účet  

              A taky je rozdíl mezi skutečností a fantazií.

              Říká se, že 100× opakovaná lež se stává (alespoň domnělou) pravdou. A taky, že přání je otcem myšlenky. Nechme ho snít dál :)

              0 0
              • Rychlej turista  

                100 x opakovaná lež se stává pravdou. Proto pravda vždy zvítězí nad lží.

                0 0
                • Luka  

                  Proto pravda vždy zvítězí nad lží

                  … a nenávistí. Si zapoměl dodat. :)

                  0 0
    • Jenda  

      nechce se mi cist vsechno – nicmene uz asi dva nebo tri roky volam po osobnim ignorlistu

      Tedy – mnou zalozeny vlakna lidi na mem ignorlistu vubec neuvidi (nebo by mohli videt to je mi jedno) a nebudou do nich moct prispivat. Nemam potrebu delat takovyto ignorlist pro kazdy vlakno zvlast. Navic bych uvutal kdyby v mem profilu byli vypsani lide ktere mam na ignorlistu a lide kteri me ignoruji.

      Poznamka na zaver – opet se v tomto vlakne potvrdilo ze proti dane moznosti nejvic picuji jedinci kteri by zcela urcite na mem ignorlistu byli – Bomba, Volf, Roman II a Majkee

      0 0
      •  

        to nás hrozně mrzí že bychom byli na Tvém ignorlistu, s tebou je při čtvrtku švanda chlape:-))), volej dál, třeba se někdy dočkáš, a votevři si vokno ať tě někdo slyší:-)))

        0 0
        • Jenda  

          to jsem rad, timto prosim ber mnou zalozena vlakna ze je nevidis a neprispivej do nich. Na pivo bych s tebou taky nesel tak proc se mam s tebou potkavat na netu?

          0 0
          •  

            já si přispívám kam chci a kdy chci, určitě si nebudu vypisovat tabulku na koho co bych měl/neměl reagovat, takže smolíček:-)))

            0 0
            • ELx  

              ty seš vážně asi divnej …

              0 0
              •  

                máš na to mentálně?:-))

                0 0
              • karliner  

                Kdysi tu někdo psal, že mu prej manželka zahejbá s Kvasničkou. To by mohlo být vysvětlení, proč je z něj ten čembobijec.

                0 0
                •  

                  i ve Velu už vědí že Karliner má něco z hlavou a ještě má nepřesný vysvětlení:-))a nemá na to mentálně:-)

                  0 0
                  • karliner  

                    Taky to s nimi jde od desíti k pěti. I bajkři poznají, když jim někdo věší bulíka na nos :-)))

                    0 0
                    • ELx  

                      vy dva byste opravdu nemohli jít diskutovat do hospody s normálníma lidma,protože byste dostali během 5 minut přes držku. A tak ten svůj slovní průjem cedíte anonymně…

                      0 0
                      •  

                        právě že my dva mezi normální lidi do hospody můžem,máme na to totiž mentálně což se o tobě říci nedá když seš jak natahovací čertík:-)))pevné nervy brachu,bude líp:-))

                        0 0
                        • ELx  

                          máš bod. Vás je asi opravdu lepší ignorovat.Nechcete si založit nějaké vlastní prudící forum a neotravovat lidi co chtějí diskutovat o kolech? :-)

                          0 0
                          •  

                            všim sis že seš v bonzovacím tématu jerryho, o kolech se diskutuje jinde :-)

                            0 0
                        • Volf  

                          to je tím, že nechodíš do Modré ústřice :-)

                          0 0
                      • karliner  

                        OK, tak tě tedy zvu na další sraz BF (páč nemáš v profilu email, sleduj BF – thread Pražské srazy…), které pravidelně pořádáme. Tam svoji úvahu můžeš rozvinout „live“ :-)))

                        0 0
                        •  

                          pak mi ho pošli do Jablonce do Cross Coutry já se ho tady zeptám live jestli na to má mentálně :-))

                          0 0
                    • Ruprt2  

                      navíc ta lokalita :-)

                      0 0
                • roud  

                  Sis asi ustřík ne ? s jeho starou bych nešel ani kdybys mi za to zaplatil xD xD xD

                  0 0
    • pepino  

      Bohužel dostaneš jen titul Don Chichot. Takovej Pá-dlista a jiní sem tu kvůli různým blbům už nechodí.

      0 0
    • jerrry  

      no mam pocit, ze vsichni co meli zajem se uz k tematu asi vyjadrili. No a protoze to neni potreba rozpatlavat dal, je asi cas to asi zamknout

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce