Prodejna s velkým výběrem treter?

6 nepřečtených
  • Kamos007

    Čau,

    víte jak to chodí v cyklo prodejnách mají na výběr z 10 treter z toho jsou 3 dámské, z ťech zbývajících 7 se vám líbí 2 a ty nemají ve vaší velikosti. Děkuji nashledanou.

    Ale teď k tématu, nevíte ňekdo o ňejákem obchodě, spíše na Moravě, který nabízí více párů a značek treter?

    Díky

    0 0
    • tromboonen  

      Začni zkušenostma a doporučením uživatelů co maj podobný tvar nohy (šířka, výška, tvar atd., plus užití treter a styl ježdění, nekteré super závodní, zejména italský jako SIDI, SPD i silniční, prostě na širokou nohu nebo vysoký nárt nesednou a dají se použít s omezeními jen o tři čísla větší než je psáno, i když jsou i pak neuvěřitelně dobře ušité a s výdrží jako málokteré… řiď se délkou vnitřní vložky, plus jestli někdo má Tvou velikost v okolí, aspoň si to zkus nasadit, ne-li projet) pak teda podle toho všeho budeš vědět aspoň zhruba kterou firmu a případně i model asi jo nebo rozhodně ne a prodejnu na vyzkoušení najdeš asi, nebo i objednat podle ohlasů na netu a doporučení v eshopu a případně kdyby byly špatný tvar, velikost, nebo styl, hned vrátit bez používání… to je na čas, ale jde to a aspoň budeč někde blíž ideálu než koupit naslepo jen podle vzhledu :)

      0 0
    • zacatecnikamater  

      Oni v prodejnách moc nebývají. Lidé si to tam přijdou akorát vyzkoušet a pak to koupí jinde.

      0 0
    • Smazaný účet  

      V obchode si vyhledni vyrobce, ktery ti je sympaticky, vyzkousej, udelej si predstavu jakou potrebujes velikost a pak muzes bez obav nakupovat z internetu a nemuze te nic prekvapit. 14 dni na vraceni zbozi je taky super bonus. Jezdit po obchodech a hledat tretry je fakt opruz.

      0 0
    • va-bo  

      Není to na Moravě. Kulhánek – H.K.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.