• mildante

    Ahoj vsem, chtel jsem se zeptat, jestli by nekdo nevedel o nejake dobre prodejne v Brne, kde maji velky vyber cyklistickych MTB treter a cyklistickeho obleceni (spodary, kratasy, mikiny atd.) Nemusim mit nic draheho, stacilo by i neco levnejsiho, treba ty tretry tak do 1500 :)

    0 0
    • mildante  

      Nikdo z Brna neporadi? :)

      0 0
    • MITY  

      pells

      0 0
    • Eva  

      Nejlepsi je Hobby sport na Veveri,ale nebude nejlevnejsi,roz­hodne ma ale nejvetsi vyber.

      0 0
    • mildante  

      Ok, diky, zkusim se podivat do toho Hobby sportu – to je tam na tom rohu, ze? A ten Pells dela nejake cenove dostupne tretry nebo obleceni?

      0 0
      • pepek  

        Levný tretry jsou Lake, (pokud nemáš širokou nohu), dostaneš je třeba na Vídeňské a pro ty hadry raději do toho Pellsu.

        0 0
        • mildante  

          Diky :) A na te Videnske je to co za obchod? A ten Pells najdu v Brne kde? Omlouvam se, ale nikdy jsem v Brne nic takoveho nekupoval, tak vubec nevim. Diky za rady.

          0 0
          • pepek  

            Na Vídeňské je to Šírer, kus za Tescem, Pells je v Obřanech, na cestě do Bílovic u plynárny (mají tam reklamu) – jinak Mapy.cz.

            0 0
          • pepek  

            Někdy mívají akce v Lídlu, ale musí se to ohlídat. Kamoš má tratry z Lídlu za: 700.

            Jinak funkční prádlo mají levně třeba v Makru-mně se zdá lepčí, než ten slavný Craft

            0 0
            • mildante  

              Ok, zkusim se po tech obchodech podivat, i kdyz do Makra se asi nedostanu :( Ale na tu Videnskou a do toho Pellsu zajdu :) Dekuju za nasmerovani. Ty ceny jsou obcas fakt desive, to aby byl clovek milionar.

              0 0
            • JSt  

              vilem, mam pocit nekde psal, ze z te kopie spesl taho z lidlu za 700,– vyrval kufry…

              0 0
              • pepek  

                No tak nesmíš zase za to tak tahat, že? Je to vlastně určený pro důchodce- a ti za to moc fest netahají :-)

                V tom případě asi ty Lake budou optimální varianta

                0 0
    • JSt  

      zkus se podivat do kseftu u lyzare na gorkeho. velikosti maji prebrany, ale pokud ti sedne, tak tam udelas dobrej kup. maji tam nejvic pearl izumi, nejaky adidasy, sidi a mozna jeste neco.

      ja tam minuly tyden koupil adidas el moro za 999,– ;-).

      0 0
      • mildante  

        Super, diky za tip, mrknu tam. Snad teda neco sezenu a nezrujnuje me to :)

        0 0
    • jIrI___  

      Jeste byt tebou, tak bych se zasel podivat Hanakovi na Krenovou. Maji tam vetsi vyber nez v e-shopu a meli tam celkem velke slevy na Sensor. Bude to ale asi uz dost prebrane, ale za mknuti se tam nic nedas ;-). Zda se mi, ze tam maji tak celkove hodne dobre ceny a rozhodne nejlepsi pristup k tobe jako zakaznikovi.

      0 0
      • mildante  

        Ok diky moc za dalsi tip, jesteze tohle forum existuje, tolik dobrych rad bych jinak nesehnal :)

        0 0
    • mildante  

      Jeste bych se mozna zeptal zkusenejsich zde, jestli jsou ty specializovane MTB tretry vubec nutne? Nikdy jsem je nemel, par jsem jich zkousel a mozna se v tom dobre jezdi, ale zase na chuzi nic moc. Navic SPD pedaly nemam a ani je neplanuji, tak bych mozna radeji koupil nejake normalni botasky. Jen nevim jake. Budu se muset porozhlednout v nejakem sportu. Nebo vy vsichni jezdite na kole v MTB tretrach?

      0 0
      • Smazaný účet  

        pokud jezdis trochu vice, alespon 2000 km ročně tak tretry určitě využiješ, já jsem si taky myslel že je to zbytečnst, ale není a člověka to posune zase kousek dopředu…

        jinak v historii je toho plno o přechodu na tretry

        0 0
        • mildante  

          Hm, problem je, ze ja bych asi ani nevahal a nejake levnejsi koupil, ale zase si rikam, ze bych nerad tahal dvoje boty, pokud pojedu nekam na dovolenou a budu chtit jezdit i vic chodit. A v tech tretrach mam pri chuzi pocit jako by mi ve spicce chybel kus podrazky, proste takova houpacka :)

          0 0
          • doonio  

            Tretry rozhodně ano,nejenm že tě to posune dopředu(jak už tady bylo zmiňováno),ale taky to sevou nese plno výhod:noha ti nesjíždí z pedálů,větší efektivita šlapání a hlavně seš na pevno spojen s kolem(min.ztráty při šlapání).Jestli víc hcodíš ,něž najezdíš kup si Spešly TAHO.Plno lidí je shazuje kvůli tkaničkám,ale já osobně je mám(taky jsem chtěl boty aj na chození) a můžu ti  říct že to za to stojí.

            Jo a ohledně těch bot a oblečení v Brně(taky su z Brna),zkus Cyklolsport na Vodní(výprodej bot-ty taha tam měli myslím za 1600-ale vel. jenom do 44,a pak až 48),dále RKcyklos na Jirískové(na konečnýho náměstí-můj nejoblíbenější-velká kvalita,nízká cena),dál ten Hobby,ale ten je dost mastnej,Hape-ten nevím kde je (mapy.cz)šírer je taky dobrej,hának je taky celkem slušnej obchod s docela velkým výběrem.

            0 0
            • mildante  

              Clovece diky moc za radu, ty Specialized Taho vypadaji dost dobre, budu je muset nekde vyzkouset. Pokud se v nich bude dat i normalne chodit, tak jdu do nich. Jinak s kolem moc napevno spojeny nejsem, protoze nemam naslapne pedaly :)

              0 0
              • jIrI___  

                Podle me nema smysl kupovat SPD tretry pokud nemas naslapy. Jinak naslapy ted koupis celkem levne, treba Shimano PD-M520 jsou ted za hodne dobrou cenu. Lidi si je dost vychvaluji. Ja osobne nevim jak na tom jsou, jezdim Crank Brothers ;-)

                0 0
                • mildante  

                  Tak treba zrovna ty Specialized Taho jak tak koukam nemaji ten naslapny mechanismus namontovany primo, muze se tam dat az pozdeji, tak kdybych chtel treba nekdy upgradovat na SPD, tak budou pripravene. Pokud mi budou sedet, tak je asi koupim, i kdyz nemam SPD. Jak to tak ale znam, tak me zase budou tlacit, nebo nebudu moct sehnat moje cislo :(

                  0 0
              • doonio  

                Tak to je kámen úrazu,já myslel že lidi si kupujou tretry protože je šlapání v tretrách,sa­mozřejmě s SPD o dost jednodušší než v obyč. botaskách,Ale jestli nechceš SPD tak to už si radši kup nějaký horský boty s tvrdou podrážkou jestli chceš mít nohu pevně uzavřenou v botě,ale osobně se přikláním k tomu abys dokoupil ty SPD a budeš na tom špicovně(jako já :)

                Jsem s nima naprosto spokojen,za tu cenu,luxus.

                0 0
                • mildante  

                  No trochu se tech SPD bojim, ale asi bych to mel aspon vyzkouset, to je fakt. Ovsem dlouho jsem ted na kole nejezdil, tak zatim asi necham ty normalni pedaly a az casem bych zkusil naslapne.

                  0 0
            • 1james1  

              Pokud můžu doporučit,tak Vodní stojí za prd,nepříjemná obsuha… a asi to nebyla náhoda,byl jsem tam třikrát a pořád stejný,nikdy už tam nepůjdu.

              0 0
              • jIrI___  

                Presne tak, Cyklosu na Vodni se nevyrovna v neprijemnosti a laxnosti prodavacu zadny jiny cykloshop v Brne.

                0 0
    • alinceb  

      Trošku oživení:

      Dostal jsem za úkol si k narozeninám vybrat dárek, tak sem nadhodil tretry. Chtěl bych něco rozumně odolného na XC s cenou kolem 2k, určitě sportovnější určení. Co byste doporučili a kde je sehnat v Brně. Nevím, jestli radši 2 suché zipy a přezku nebo jen 3 suché zipy a netušim jakou značku. Zatím jsem koukal jen v RK Cyklosu…

      0 0
      • Pac029  

        Lepsi asi obejit/objet vse ne? Za rohem v Hobby jsem zahlid nejaky slevy. Za 2 litry je asi ale celkem tezky sehnat boty s dobrou podrazkou, pokud nejde o slusnou slevu. Kdyz jsem naposled tretry kupoval, nejlepsi pomer cena vykon mi prisel u Diador, ale to uz je nejakych 8 let ;o), ted mi prijdou cenove vsechny srovnatelny s vyjimkou SIDu.

        0 0
        • alinceb  

          No Diadory mám teď, ale kupoval jsem je už jeté jako první tretry na zkoušku a teď by to už chtělo nové. V létě se mi líbily jedny černé Diadory na BikeRanchi, ale nakonec sem je nevzal…:( Ten HobbySport asi zkusím…mají tam ještě letní věci nebo už ani ne…?

          0 0
          • Pac029  

            No ja tech 8 let vozim Geka (takovy to popojizdeni) a Chilly (vyjizdky), sedi mi dobre a vydrz (dam tak 5–7tis. rocne) zda se take O.K., Geka uz jsou teda takovy povadly ;o). G staly 2 a Ch 3 litry, Ch pevneji sedi na noze (lepsi polstrovani), a hlavne maj o moc lepsi podrazku, je tuzsi pro zaber a pritom velmi pohodlna pro chuzi. Nedavno jsem se na Ch dival (na netu) a zarazil mne cenovy rozdil v jakem jsou, od 1500 do snad 3500 litru, proc to nevim, navic provedeni me prislo stejne jakesi horsi (model asi 2005 co meli v RK) nez na tech mych starych, no zatim mne to netrapi, jinak s nima spokojenost obrovska.

            Jo v Hobby jest minuly tyden ve vyloze cosi o letnim doprodeji myslim bylo. Jinak byvaji dobry slevy v takovych tech supersportech se vsim, pokud tam teda neco je ;o).

            0 0
            • alinceb  

              No to mi právě ani nepřišlo, že by měli nějaké extra slevy. Navíc tam hodně často mají je takové pseudoznačky…:(

              0 0
              • Pac029  

                Obcas tam clovek na neco narazi, nepsal jsem ze nekde urco ted maj a Scott se Shimanem mi prijdou O.K., zahlid jsem napr tam, za Olympii (GiGa Sport???), ale nevim jestli mely zrovna slevy (mesic zpet). Shanel jsem tam zimni, kdosi-kdysi tu psal ze nekde tak sehnal NW Arctiky za 50%. Jinak muze byt zajimavy i Cykloworld, a je to po ceste ;o).

                0 0
          • Smazaný účet  

            Botasky maj u Baťi:)

            0 0
            • alinceb  

              Botasky na co?:P I na fixie jezdim v tretrách…:)

              0 0
              • Smazaný účet  

                to asi není časté řešení (fixSPD)?

                0 0
                • alinceb  

                  No asi jak komu co vyhovuje. Mě tohle docela sedí, i když je pravda, že ta nehoda, co jsem měl, byla z části taky kvůli tomu, že mi vypnul pedál…:( Na daily-fixie si dám asi powerstrapy…:)

                  0 0
    • scoty  

      Zdar, potřeboval bych nějaký ty ponožky, čepku atd.

      Jak to teď v tem Brnečku vypadá?..:)

      0 0
      • siafu  

        Ponožky beru od Sensoru, ty se dají sehnat cenově nejvýhodněji přes mall.cz a vyzvedávám na ulici Bašty. K obchodům s větším výběrem oblečení patří HobbySport, Cykloworld, Šírer, možná za pokus stojí XCR, bikezone a cyklooblečení mají třeba i v Hervisu ve Vaňkovce (Nalini, Briko, Scott).

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.