• Alicee

    Chtěla bych přítomné dámy požádat o pomoc s výběrem 3/4 cyklo kalhot. Mám teď kalhoty Force, ale ta vložka mi přijde nic moc, a zadek bolí… Chci si koupit nějaké pořádné, ale opravdu nevím jaké… výběr je velký, ale raději bych na doporučení.

    A také bych potřebovala poradit volné kraťasy, ale ne ty krátké, chci je nad kolena, ne do půlky stehen. Děkuji předem za rady.

    0 0
    • intermo  

      Moje manželka ti doporučuje Kalaše.

      0 0
      • scret  

        nejsem sice zenska, ale kazdou vec, kterou jsem kdy koupil od kalase, tak stala za h…

        Cca dvoje kratasy a i nejakej dres…

        0 0
        •  

          Co to meles za kravoviny,napis aspon proc!

          0 0
          • scret  

            jses tu prvni mesic a uz se chovas jako blbec?

            Ok, kratasy od pohledu vypadaly dobre, ale nejen, ze material prd vydrzel, prisel mi navic i takovy pomerne min prodysny… To je u elastaku celkem divna kombinace:)

            Co bylo ale nejhorsi, vlozka byla sita tak debilne, ze jsem mel rozedrenou zadel… zrejme nejaky ostry nite nebo co:(

            Navic ani nebyly tehdy levny…

            Druha zkusenost – kratasy volne… Bohuzel kupovano pres eshop, vyzkouseny dve velikosti… Strih uplne debilni, za jizdy litaly nahoru, tak, ze jsem mel na zadku balon a z kratasu nohy venku, jakoby to byly trenyrky… Material nejhorsi, co jsem kdy zazil… Vnitrni vlozka velmi velmi spatny strih, ze ani veci z Lidlu za 2kila nemaj takhle spatnej strih…

            Celkove velke zklamani…

            Dres co si matne vzpominam, materialove nicmoc, strihove na mladyho vysportovanyho kluka taky divocina… Pupkaty panove by ale mohli byt spokojeni…:)

            Nicmene poslednich cca 4–5let jsem nic uz od nich nekupoval… Nemel jsem nejak naladu utracet dalsi penize, abych ty veci pak hodil do kose…

            Staci ti to takhle???

            0 0
            • Tencovozikmin  

              Ja toho od Kalase moc nemam spis zimni veci capaky navleky na tretry a ty jsou taky tak 5let stary no ale odzkousel jsem ted nove modely a jdou s kvalitou nahoru. Zameril bych se u novych (vsech ne jenom kalas) na zipy siti vycpavky a pak uz je to jen otazka ceny kolik na to mas penizku.

              0 0
        • blaf  

          bych to tak nehrotil, top veci to nejsou, ale za ty prachy dobry

          0 0
    • Tencovozikmin  

      Tak moje manzelka na ruzne znacky kasle v prvni rade si je musi odzkouset a funkcnost resi az nasledne.

      0 0
    • Medunka  

      Obojí klidně Craft – já od nich vozím 3/4, které jsou v přes koleno volnější a pod kolenem stažené úpletem a vyhovují mi víc než 3/4 které jsou přes kolena uplné – tam mě vadí švy.

      Co se týká volných kalhot, chce to zkoušet, protože hodně záleží na postavě, jak má člověk dlouhé/krátké nohy a jakou nosí velikost. Mi dámské většinou končí v půlce stehen, ale některé šortky od FOX jsou ke kolenům.

      0 0
    • Roura74  

      Manželka dlouho laborovala, až skončila u Endury s vložkou řady 500. Jsou drahý, ale pohodlný.

      0 0
    • mr.antik  

      přítelkyně si nechala šít do cyklodresy.cz velikost tak nějak na míru, sice to vyšlo až na druhý pokus, Vložku si tam našít nenechala, protože jí nemá rada a zas nějaký ultra vzdálenosti nejezdí.

      Delší kraťasy pro baby jsou třeba od endury (trošku maj pomršený velikosti), klasika endura singltrack třeba, což jsou ale spíš hrubší kalhoty, nic moc přijemného a prodyšeného

      0 0
    • Alicee  

      Děkuju moc za rady, vzala jsem si od KALASe Ambition X5 a jsou naprosto super. Otestovala jsem je na Rychlebských stezkách a zadek si liboval. :-) Takže ještě jednou díky.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.