prijemna trasa Praha - Brandys nad Labem

6 nepřečtených
  • kudlanka32

    ahoj, hopsa hejsa do brandejsa:) potrebuju se tam nablizit, ale nemusi to byt co nejrychlejsi trasou, spis bych volil nejakou co nejprijemnejsi cestu, kdyby to bylo terenem tak by to bylo uplne super. Pojedu ze Sporilova. Pojedu to nejspis i zpatky takze kdyby to bylo do 50km max.Nemate nekdo nejakou cestu? Moc dik.

    0 0
    • Bulda  

      Stačí mapa: od hostivařský přehrady vede červená značka, pak kousek zelená do Uhříněvsi a pak modrá do Klánovic, pak už je to kousek po takovejch príma okreskách, je tam plno značenejch cyklostezek, nebo z Xaverova budto po cyklostezce přes Zeleneč nebo líp do Kyjí a pak Satalice, Vinořský park (doporučuju), Jenštejn a už jsi tam …všechny varianty jsou pěkný, skoro ani nevíš, že projíždíš kousek od paneláků :))

      0 0
      • kudlanka32  

        juu super.....dik…jadu si koupit novou mapu v ty moji tam prave nic nevede ale je z 93 :)) ty okresky jsou v poho? aby to nebyly okresky s kamiony ty nemam rad.....

        0 0
        • Bulda  

          kup si turistickou mapu od kartografie praha okolí Prahy-sever 1:100 000, taková žlutá, cca 69kč (nekupuj cyklo, ty sou mi přijde na prd, zvlášt jestli máš radši terén, sou tam tlustě cyklostezky, značky tence a je to nepřehledný, v tý turist sou cyklostezky tečkovaně)

          0 0
          • Bulda  

            jo, ta cyklo je tušim oranžová (taky kartografie praha), okresky v poho

            0 0
          • kudlanka32  

            jj…ted mam 1:100 000 ale koupim si asi ty zeleny od klubu ceskych turistu…mam radsi ty 1:50 000.....lip se mi v nich orientuje pac je tam vic detailu.....ale zas ji lze celkem rychle prejet:) dik za tip, ja tim smerem jezdim pramalo tak asi je cas to napravit

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.