• miche

    Tak jak se vam to letos zdalo ?? Ja jel s kamosem 85km a jediny, co nas hodne zklamalo, byly obcerstvovacky, jinak jako vzdy super pocasi a pekny zajimavy zavod.

    0 0
    • Andrea  

      Moc peknej zavod! Obcerstvovacky byly hodne slabe, to je fakt. A taky bylo strasne vedro. Ale jinak super. Ja teda moc nezvladla taktiku, prepalila jsem zacatek, prvnich 15 kilometru jsem jela na maximum a pak jsem nejak odpadla :-)

      0 0
      • miche  

        Aaaa zdravim z Trebice Andrejku, ucastnici Bikesrazu 2006 :-)))

        0 0
    • Q  

      Bylo to super. Až na ty občerstvovačky a moje docela solidní křeče na cca 35km, kde sem si ustlal na pár minut než sem mohl pokračovat.

      0 0
    • Omen  

      bezva skoro žádný asfalt tak to má na mtb být .Ale můj zadek poznal středověk (ty kořeny) .Ale jinak trat perfektní a i značení .Jen to vedro mě dostalo málem jsem odpadl měl jsem pár kryzí z přehřítí .A co se týče občerstvení už jsem zažil v téhle seri i horší byl to průměr .Jel jsem 85 km.

      0 0
    • pelhrimov  

      Lidi co blázníte, na občestvovačkách byla voda a iontový nápoj a asi kousky banánů, sladlou tyčku si dáte do dresu, lahev na kolo a více stejně nestihne sníst a vypít. Já celou cestu přemyšlel právě o tom obrovském počtu dobrovolníků, kteří byli kolem trati a na občestvovačkách. Netuším, jak bych je dokázal sehnat. Limonáda za dvacku mi vadila více, ale tak to vlétě chodí, libonáda, pivo a zmrzlina frčí.

      0 0
      • Q  

        Co se týče těch občerstvovaček, tak sem měl spíš na mysli jejich počet. Hodila by se jedna, třeba jen s obyčejnou vodou kousek před Javořicí. Jinak sem byl opravdu se vším moc spokojenej.

        0 0
        • miche  

          Presne !!! Neslo o prohybajici se stoly zradlem !! V tom vedru by to bylo k nicemu, ale o to ze 1. byla nesmyslne brzo a pak ji clovek cekal nad sjezdovkou jako vzdy … proste mezi 1. a 2. byla obrovska mezera a ja mel prazdnej vak, v tom pocasi dobry na krece :-))))

          0 0
          • pelhrimov  

            No, když to podáváš takto, tak asi by měli být ještě nějaké personálně méně obsazené osvěžovací stanice, ALE mluvíš, „camelu“, ten je přeci určený k tomu být nezavislý na cizí pomoci. Vozím bidony, tak musím přemýšlet o pití, pít v nějakých intervalech, více se napít na občestvovačce. Camel asi svádí k nepřetržitému nasávaní :) Nevím zkušenost s camelem nemám.

            0 0
            • kámen úrazu1  

              Vozívám kejmla, ale vzala jsem si na krátkou trasu jen asi 1,5 nebo 1,75l pití. Netušila jsem, že na trati strávím tolik času. :-D Na první občerstvovačce jsem nestavěla, byla brzo, druhou jsem nedočkavě vyhlížela už od poloviny stoupání za každou zatáčkou, bo jsem ionťák špatně naředila a měla zalepenou hubu a navíc jsem měla strašnou chuť na meloun. Za každou zatáčkou přišlo zklamání a to trvalo dlouho. :-) Když už konečně byla, nalila jsem do sebe čisotu vodu, vzala banán a jela dál. Ani chvíli mě nenapadlo, že bych už nemusela mít v kejmlu dost vody. Došla asi půl hodiny poté, dojezd bez vody byl strašný, když bylo nejhůř, přepadla jsem jednoho bikera s žádostí o napití. Pomohl, dal mně cucnout ze svýho taky už zbytku. Jestli tu na BF je, tak moc díky, už se mně začlo dělat špatně! Takže ani kejml není zárukou. Stalo se mně prvně, že mně nä krátkou trať nevystačil. Kdybych věděla, jak dlouho se budu courat, naleju si radši rovnou celý dva litry.

              0 0
    • pelhrimov  

      Byl to pěkný závod, dobře vyznačená trať, pořadatelé na většině odboček. Snad jediná dvě auta mne předjížděla až při cestě do cíle na silnici od Nové Vsi(?), žádní turisté a děti překážejíci na trati. V tomto se tento závod liší od MTB maratonu Posázavím, kde v satelitním městěčtu na štěrkové úzké cestě se těžko vyhybáte autu v protisměru, na trati trvale překáží výletníci. Dnes jsme měli les a cesty POUZE pro sebe, toho si važte, třeba to za pár let nepůjde zařídit ani na Vysočině. Na Vysočině se smrkovým kořenům v lese nevyhneme, takový charakter krajiny zde prostě je.

      0 0
    • MITY  

      Je to můj nejoblíbenější závod. Občerstvovačky byly rozmístěný dobře, na každý křižovatce byl aktivní pořadatel/dobro­volník, organizace skvělá, jídlo dobrý. Zázemí super, trať super. Je to nej nej nej nej závod. Jel jsem 55km

      0 0
    • kámen úrazu1  

      Organizačně perfektně zvládnutý, bloudit snad nešlo, trať byla dobře značená a skoro na každým rohu byli pořadatelé. Opravdu velká kupa dobrovolníků, všici milí, usměvaví, povzbuzovali, díky všem! To platí i o divácích, dost jich podél trati fandilo.

      Trať se mně líbila, jela jsem nakonec jen krátkou, ale ještě že tak. :-) Byli kořínky, pár kamínků, singlíky, málo asfaltu, brodíky, vše, jak má na správným MTB maratonu být.

      Vedro bylo opravdu vražedný, skok o víc než deset stupňů během jednoho dne je znát, naštěstí se mně při náhlým oteplení skoro vyjímečně netočila hlava a nebylo mně blbě.

      Zato mě prvně mírně braly křeče, naštěstí jen chvíli, chladná voda v brodu byla pro lýtka nečekaný šok. Ale přebrodila jsem, i když srdce mně řvalo žalem, když voda pohltila náby a střed. V tomhle místě bych uvítala upozornění, i když varování v podobě přítomnosti supů na druhým břehu lačnících po pádech mělo být dostatečně výmluvné. :-)

      Startovala jsem úplně odzadu, před startem jsem měla technický problémy a musela jsem využít služby Trek servisu. Takže děkuju i ochotným servisákům, kteří se do mého kola vrhli opravdu s vervou (až jsem se bála, že nestihnu start ;-)). Ale i tak mně situace vzadu v poli nepřipadala tak šílená a nebezpečná jako na některých jiných závodech. Doufám, že jsem moc nebrzdila dlouhotraťaře, když mě předjížděli. Pro ně to muselo být strašný, ale asi jsou už zvyklí z jiných závodů. :-)

      0 0
      • kámen úrazu1  

        Ještě dodatek…nejela jsem moc závodů, ale z té trošky jsem si Přes 3 vrchy zařadila po boku s Úpickými Jestřebkami mezi mé nejoblíbenější.

        0 0
    • LUKAS  

      Přidám se do diskuze…v podstatě souhlasím s diskutujícími v tom, že celkem tragický byly občerstvovačky (počet a sortiment), při srovnání třeba s Šelou se můžu jen pousmát…jinak trať byla tradičně zajištěná celkem dobře, v podstatě se nedalo zabloudit, což nebylo při minulých ročnících (kdy se jelo „tradičně“ – tedy obráceně než letos) samozřejmostí. Co mě ale IRITOVALO hned od začátku byly „takybikeři“, které jsme s kamošem pracovně označili za „silničáře“ – na rovince to vždycky napálili skoro padesát, ale jakmile přišel, byť jen trochu technický úsek, tak to byla tragédie..jinak se to označit nedá Při výjezdu je zastavil každý vystouplý kořen nebo kámen, ve sjezdu „stáli“ na brzdách a ani neumožnili předjetí…když už se nám je složitě a riskantně podařilo předjet, tak nás na rovince stejně zase dojeli…nakonec jsem si zvykl :-)) …překvapuje mne, že tak málo technicky připravení (i když fyzicky dobře) borci si troufnou na MTB marathon… Nakonec něco pozitivního – potěšily společné sprchy ve stanu, kde se s chlapama beze studu sprchovaly tři bikerky, pokud jsou na BF, tak klobouk dolů :-) … byla to taková příjemná tečka za maratonem…

      0 0
      • pelhrimov  

        Trošku si protiřečíš. Já se přiznávám, že mám s technickými úseky problémy, z kopce se bojím, v prukých zatáčkách pod kopcem skoro zastavuji, ALE pokud píšeš, že Tě brzdím do kopce, z kopce a po rovině zase jedem spolu, tak mi z toho vychází, že jsi na závod ÚPLNĚ stejně NEPŘIPRAVENÝ, jako já, jinak by jsi za mnou vytrpěl první obtížný úsek, pak ujel a dojel hodinu přede mnou.

        0 0
        • LUKAS  

          neprotiřečím, neboj…jen jsem chtěl poukázat na silničáře, převlečené za bikery na MTB maratonu :-)

          0 0
          • pelhrimov  

            Bikeři (Omen, Lukas) při závodě rozhoduje výsledek a Vy třicetiletí kluci jste na trati překáželi 40-leté ženě, podívejte se laskavě pořádně do výsledků. Na pozicích, kde jezdí „maminy“ nemůžete čekat exceletní a dravé jezce. Dejte si do přístího roku socialistický závazek, že se pokusíte neprohrát s veteránkami.

            0 0
            • jose  

              Všichni z elity jezdí většinou jen na silničkách.....:-))

              0 0
            • Omen  

              jo je fakt dobrá předjede mě vždy ale ona jezdí silnici a hodně Mtb jezdí jen proto že na silnici nejsou závody pro ženy a vždy mi ujede na asfaltu nebo na štěrku ale v terenu jí to zase nejde .Ale je dobrá klobouk dolu .Nechci se vymlouvat jezdil jsem silnici ale skončil jsem po tom co mě sundalo auto a měl jsem šroby MTB jsem si koupil kvůli psovi a nějak mě to chytlo a začal jezdit ale 5 let jsem nejezdil a i ted jezdím málo mám problém s klouby a tak nemůžu jako jiní trénovat 3–5 týdně ale svezu se jen o výkendech mám najeto asi 1300 letos snad se mi kondice zlepší

              0 0
            • miche  

              To Pelhrimov: za 1. tady nejde o zadny soupereni mezi pohlavnima organama a za 2. fakt miluju lidi co si do profilu nedaj ani jmeno ..... me je treba celkem jedno, ze me nekdo z kopce brzdi, to se da prezit, vic mi vadi to, ze spousta lidi zbytecne riskuje a na korenaty zavod (navic po celkem destivem tydnu) bere slicky a ohrozuji ostatni. Sem si ulevil :-))))

              0 0
              • delfyn  

                já se přiznám, měl jsem slicky Mythosy ale víc než bych brzdil z kopce tak jsem z jednoho kopce po trávě málem nedobrzdil do pravý ostrý zatáčky do lesa, ale jinak si myslím že jsem tolik nebrzdil:) Spíš jsem brzdil fullisty z kopce na kořenech a oni mě do kopce tak to bylo vyrovnaný

                0 0
        • prodi  

          :)

          0 0
          • Omen  

            no musím souhlasit že je to tak já mám rád technické věci a jel jsem vše jedinkrát jsem s kola neslezl a je na hovno když ty co nemůžou bud jedou ale pomalu a nebo tlačí a většinou (neříkám že všichni) neuhnou a brzdí ty schopnější já jedu svým tempem (co to dá) a jedu furt a je na nic když ten co mě celou dobu ve výjezdu brzdil mi na široké cestě opodjede a ve výjezdu nebo sjezdu zase brzdí.No jo ale co se dá dělat nic.Jinak občerstvení pruměr už jsem zažil horší

            0 0
            • prodi  

              dyť je to jedno, do cíle přijedou spolu :) Někomu to jede do kopce, někomu po rovině. Těm „silničářům“ zase třeba překážíte vy, když vás chtějí předjet

              0 0
              • LUKAS  

                no..na široké, neřknuli asfaltové rovince, se předjíždí o 1000% lépe :-)

                0 0
            • miche  

              Neni to vubec o tom kdo na co ma, uz se to tu resilo mnohokrat, je to o slusnosti, soudnosti a o povaze, s tim nikdo nic neudela. Me nejvic pobavili zoufalci se slickama na tech vlhkejch korenech a kamenech, to byla sranda, je logicke, ze na silnici a polnacce svisteli, to zase jooo :-))))))

              0 0
              • Omen  

                no to jo byl jsem rád za svuj drapák bahňák ty museli trpět to si to raději oddřu na asfaltu než neproject bahnem

                0 0
                • pelhrimov  

                  … 3 cm hluboké a 150 cm dlouhé louže většinou s tvrdým dnem …, tak asi 3 místa s hlubokými kolejemi šlo obejít. Jezci na třeba na stém a dalších místech se museli vypořádat s tím, že na jinak suchých placatých kamenech na Křemešníku a Čěřínku již byla naházená hrabanka a jehličí. To je celý problém. Podle mne vyloženě terénní široké gumy byly v sobotu zbytečné. Jede se na čas a ne na minimální počet podklouznutí. Kdo moc chvátá, tak stejně spadne s jakýmkoliv pláštěm.

                  0 0
              • kámen úrazu1  

                Kde byli vlhký kameny a kořeny? Jela jsem jen krátkou, že by na té části dlouhý trasy, která nebyla společná s krátkou, pršelo? Vždyť bylo sucho, půda skoro prašná, bláta jen pár metrů, na těch pár přeschlých kamíncích by se klidně mohly vyhřívat zmije.

                0 0
    • jose  

      jako vždy moc líbilo, jeden z nej unás…v tom vedru jsem si protrpěl zhruba od půlky svoje…druhá občerstvovačka mohla být dřív......jel jsem dlouhou…příští rok zas, mám co zlepšovat…

      0 0
    • Daf  

      Byl to pekny zavod. Chtelo by to pridat aspon dve obcerstvovacky. V tom horku by stacily treba jen s pitim. Jeste ze vozim dva bidony. Taky mi trochu vadilo spojeni trati, kdy jsem dojel ty nejpomalejsi z kratke. Nejelo se mi moc dobre, nohy bolely, ale aspon neprisla zadna velka krize. Zdravim kamen urazu, nezname se, ale ja vim ze jsem te ke konci zavodu predjizdel ;)

      0 0
      • kankrlicek  

        Mě si taky předjížděl :), ale asi to nebylo ke konci závodu, protože první 2 mě vzali někde těsně po 1. občerstvovačce :). Ale přísahám, že jsem nepřekážel :), hned jsem uhnul do bordelu. Aspoň člověk vidí, jak se jezdí vepředu. Užil jsem si to, bylo to moc pěkný. Dokonce jsem od 2. občerstvovačky už i závodil, takže mě taky braly křeče – jako mnoho kolem mě. Připojuju momentku ze závodu – vy chrti si to vůbec neužijete :)

        0 0
      • kámen úrazu1  

        Že ses neozval. Hned bych Tě o jeden bidon obrala. :-)) Doufám, že jsem moc nepřekážela. A gratuluju Ti k výsledku, Dafe. Musels dojet pěkně, jinak bys mě nepředjel. ;-D

        0 0
        • Daf  

          No ja uz ty posledni kilometry jel taky nasucho, takze bych ti bohuzel nepomohl. Ale priste aspon pokecame :) Jinak me v podstate nikdo nezdrzoval, jen vim jak je neprijemny potkat nekoho vyrazne pomalejsiho ve sjezdu v situaci, kdy jeste zavodis. Ale zase docela me pobavilo, kdyz mi biker z kratke trati hlasil aktualni pozici :)

          0 0
          • kámen úrazu1  

            :-)) Taky jsem vás ze začátku počítala, ale když jsem se už dostávala do vyšších čísel tak mě to přestalo bavit. :-)

            Co se týče omezování ve sjezdech… to mně vadí, i když nejedu na krev. Zrovna na 3 vrších jsem se dostala do nebezpečný situace. Nemám techniku a netroufám si ve sjezdu předjíždět pomalejší, když je cesta poměrně úzká nebo techičtější a já před sebe nevidím. Tak jsme se v jediným „těžším“ sjezdu na krátký plazili tři za sebou, pomalu, ale ještě to šlo. Ten přede mnou náhle objevil skulinu a prvního předjel, jela jsem za ním, jel jen o trošku pomaleji než já, takže jsem nemusela moc brzdit, pohoda, nesmekalo se to. Držela jsem si odstup, ale on pořád a pořád zpomaloval, neviděla jsem přes něho, kolem bylo pár kamínků a já si netroufala předjet ho, nerada bych zjistila, že při předjíždění se přede mnou objeví větší kámen. Při rychlosti chodce mezi největšími kameny zastavil, naštěstí jsem ho netrefila, i když předjíždět s mou netechnikou bokem v skoro nulový rychlosti velký kameny je pro mě o ústa, ale vyšlo to. Musím se sebou něco dělat, když před sebe nevidím, neumím ani vybrat správnou stopu, vyhodnotit místo, kde se dá bezpečně předjet a pak to takhle dopadá. :-( Tolik jen k tomu, že je nepříjemný potkat ve sjezdu někoho výrazně pomalejšího i v situaci, kdy se nezávodí. Stačí neumět. :-(

            0 0
    • JancA  

      kde najdu vysledky? diky

      0 0
      • kankrlicek  

        Dal jsem do Guglu ,,Přes tři vrchy Vysočiny" a hned první odkaz to byl :)

        0 0
    • delfyn  

      taky se mi závod líbil až na počet občerstvovaček, před tou poslední jsem měl strašnou krizi i z hladu, jinak jsem se taky na prvních 30km přehřál a pak mě bolela hlava a jel jsem jak starej babča na nákupy skoro po rovince točil kašpara a to jsem ještě za plných sil vyjel tu sjezdovku, nakonce jsem byl rád že jsem to přežil a dojel:( jaký jste měli časy? já nic moc cca 4:50na 85km

      0 0
      • miche  

        vysledky jsou zde: www.results.cz/results.php?…

        0 0
      • jose  

        4:24 a něco na dlouhý:-( Ta skupinka se kterou jsem jel mi na posledních 25km dala 15min:-(( jak jsem v jiném threadu psal, že vůbec nepiju, tak tady jsem uplně shořel na poslední občerstvovačce jsem strávil snad 5min a pil a pil žral:)))byl jsem uplně hotov

        0 0
        • delfyn  

          jen takovej zážitek z trati jeden „borec“ v žlutetým vršku a volnejch kraťasech předjížděl jak hňup, vnitřkem zatáčky, za každýho se cpal, viděl jsem takovejch případů s ním víc, a na rovince se v prudký zatáčce vymázl na kořenu ne že bych mu to přál:)

          0 0
          • Dubys  

            jel sem prvni svuj prvni zavod a musim rict, ze je to peknej sport. urcite by bylo taky pekny zajet to priste treba o hodinu rychleji a bejt o 100 mist vejs. ale rikam si co by to pro me znamelo. 3 vyjizdky tydne po 60 km? to jsou min 3 cely odpoledne. pride mi, ze je to sport, kterej je priserne narocnej na cas na rozdil od jinejch. tak si rikam, jestli radeji nezustat tam kde jsem…co vy si o tom myslite?

            0 0
            • pelhrimov  

              Je to šíleně časově náročný sport, o sto míst výše by spíše znamenalo 60 km denně a občas naplno.

              0 0
              • Dubys  

                ja byl 350, tak 3× by mozna stacilo. ale pokud rikas denne, tak pak nechapu, co ty lidi za tim zene…

                0 0
                • Daf  

                  Mozna je bavi jezdit na kole o trochu vic nez tebe ;)

                  0 0
    • ETSX  

      Zajímalo by mě, proč nebyla občestvovačka na Čeřínku, když na mapě je. Změnit směr je dobrý nápad, ale je třeba taky změnit rozmístění občerstvovaček. Nechat je tam, kde byly loni je absolutní nesmysl. Když se k tomu přidá pěkný horko, tak se z toho stane pro hodně bikerů velký utrpení.

      0 0
      • drb  

        Jeli jsme dlouhou a presne tohle nam vrtalo hlavou, vylozene jsme s tou obcerstvovackou pocitali. :( [pro rejpaly: dali jsme si z vlastnich zasob]

        Ono, jak to tu nekdo srovnaval se Selou – to se srovant neda, ze. Kde treba bylo hlidani kol? Vyhlasovani bylo v totalnim chaosu, na jidlo zbytecne fronty,… prislo mi to takovy typicky pro Galaxy, drive Anlen galxy serii, nejak z toho proste je citit takovy amaterstejsi pristup.

        0 0
        • pegal  

          a co Ti prislo na vyhlasovani jako totalni chaos?!? akorat moderator omylem prehodil zeny na dlouhe a kratke .. to je podle Tebe totalni chaos?

          a jak to jako myslis, ze na jidlo byli „zbytecne“ fronty? jak by jsi to jako chtel urychlit? kdyz tam mas 800 lidi?

          vis co? tak taky usporadej zavod, vsechny tyhle muchy tam vychytej, hrdino.. nebo bez do ...........

          .. mam nejradsi takovyhle blby rejpaly..

          0 0
          • kámen úrazu1  

            Na vyhlašování jsem nezůstala, spěchali jsme domů, tak nemůžu posoudit, jak probíhalo.

            Ale jinak mně po organizační stránce připadalo vše ok.

            Prezentace na dlouhou trasu rychlá, po půl hodině následující přehlášení na krátkou bezproblémové a taky rychlé. :-)

            Trať značená perfektně, líp značená je snad už jen na Cyklomaštalích. To samé počet oranizátorů na trati, zase bych to přirovnala k Maštalím, kde je organizátor skoro na každým rohu.

            Fronta na jídlo normální, spíš menší než jinde, fronta na limču nebyla prakticky žádná, čepování piva trvá samozřejmě o něco dýl.

            Sprchy jsem nevyužila, ale podle mých zkušeností spíš nebývají standardem, pokud jsou, teče často jen studená voda.

            Kolo jsem nemyla, když jsem procházela kolem vapky, čekalo tam jen pár bikerů.

            Možnosti předstartovního servisu jsem musela využít, servisáci udělali vše, co mohli, takže po týhle stránce taky spokojenost.

            Trať pěkná. Po startu se dalo předjíždět, k špuntům nedocházelo. Na trati označneý i nebezpečjší úseky, i když většinou to byla místa k pousmání. Na jediném místě krátký trati, kde byla šance zranění větší, čekali zdravotníci.

            Opravdu jsem spokojená a nenapadá mě, co bych měla víc chtít. Snad jen jednu pitnou občerstvovačku navíc i na krátký trati.

            0 0
          • drb  

            Mm, skoda, ze se nepodarilo udrzet vecnou rovinu, zkusim to vratit zase zpet.

            Predne, nemyslim to nijak zle, vylozene konstruktivne, takze ulety typu „si to udelej sam nebo bez …“ fakt jako odpoved neberu, to by se nedalo kriticky nahlidnout na nic a jedine poctivym (!) kritickym zhodnocenim akce se da dosahnout posunu. To jen na uvod.

            Ze se to da udelat lepe je videt jinde, to je bez diskuze. Staci se podivat na zavody okolo.

            → a co Ti prislo na vyhlasovani jako totalni chaos?!?

            Ze moderator neco prehodil nemyslim, myslim ty 3 prostoje s trapnym tichem, pokazde dobrych 10 minut, ktere koncili tim, ze se to rychle nejak zplacalo, vyhlasilo neco jineho. Tez, ze se zapomnelo na TAN na dlouhe, vylozene nahodou na to nekdo upozornil. Zachytil jsem i dalsi nespokojence, coz muj postoj jen utvrzuje.

            → a jak to jako myslis, ze na jidlo byli „zbytecne“ fronty

            Napriklad tak, ze ho bude vydavat vic lidi, pripadne stejne jako to bylo na Transbrdech. Kdyz vim, ze mi prijede 800 lidi, tak tomu holt musim prispusobit vse, vcetne vydavani jidla.

            → mam nejradsi takovyhle blby rejpaly..

            Ja mam zase rad takovyhle urazeny zatrpkly chudaky, kteri nejsou ochotni na veci nahledou realne. Jsi asi domaci, vid? A proc te nevidim ve startovce … ;) ?

            Zamerne jsem vynechal vsechno, co bylo ok, protoze to psali ostatni, sazmorejme ze je fakt, ze prezence sla v pohode, dokotri byli u kritickych useku, na vetsine dulezitych mist byli regulovcici, to vsechno ano, proti tomu nic, to je jen dobre – v dnesni dobe de facto standard takhle veklych zavodu, asi stejne jako hlidani kol ci dobre vybavene obcerstvovacky ;-]

            0 0
            • pegal  

              jo jsem domaci a vim kolik je s tim prace, tak asi tak..

              ja bych ve startovce byl a strasne sem se na ten zavod tesil, jenze na kolo nemuzu – duvod mas na obrazku :((( a nerejpej do me a nejsem zatrpklej chudak!! ..

              0 0
            • kankrlicek  

              Na vyhlašování jsme nečekali, jeli jsme co nejdříve domů. Ale co považuju za opravdu velké plus, to bylo to, že bylo nemasité jídlo jako volba. Opravdu neznám moc závodů, kde se můžu najíst :) Závod se mi líbil, nebyl pravda moc technický, pěkný lesní pěšinky, šotolinky, suprový lidi okolo. Nejlepší byl dojezd – velká převaha kopců dolů :)

              0 0
            • pelhrimov  

              to Drb: kdyby jsi se podíval na seznam předem přihlášených, tak by jsi viděl max. 500 jmen, ale jen 299 jich mělo zaplaceno nebo měli zaplacenu celou serii, zbytek je vždy jen na odhadu pořadatele. Také si pečlivě nastuduj jestli třeba některé závodnice třeba nejely jinou trať než na kterou byly přihlášené, jestli si třeba závodnící nevyrábějí zmatek tím, že jednou jsou „elita“, pak zase ne. To jsem vypozoroval jako účastník tohoto závodu, těchto věcí si všímám, protože občas pořádám různé pidi závody. Z mého pohledu je to poměrně velká akce a velice dobře zvládnutá. Vysvětlovat Ti proč byla několika minutová fronta na jidlo je zbytečné, to je jako vysvětlovat řidičům v zimě, proč je snih na silnici, když oni zrovna chvátají. Stručně: Předimenzované kapacity se velice prodražují.

              0 0
        • pelhrimov  

          Víš co zkus si na nějakém malém závodu třeba s 50 startujícími udělat bez jediné chyby výsledky „in situ“. Budeš spocený jako vrata od chlíva a zjistíš, že odjet závod a po pár hodinách mít padla je někdy mnohem snažší. Jako závodník jsem dříve také brblal, než jsem si to zkusil i z druhé strany.

          0 0
    • drb  

      Nasli jste nekde nejaky fotky, krome Jardy Kociana a RaceFoto, ktery je na dovoleny :] … ?

      0 0
    • LenkaR  

      Mně se závod líbil, trať pěkná, organizace dobrá, nemám co vytknout, snad jen první občerstvovačka na krátké byla moc brzy a pak mi došlo pití ve stoupání na Javořici:-( Ale jinak se jelo dobře, takže spokojenost. Na to, že to byl můj druhý závod, tak to šlo, oproti Králi Šumavy, což byl pro mě první závod, to byla vcelku pohoda:-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.