Přepínač + kabely pro 2 PC a 1 monitor

6 nepřečtených
  • Honza z H

    Protože B-F je vševědoucí, tak určitě poradí, kde se dá koupit přepínač. Požadavky: možnost připojení notebooku k monitoru, klávesnici a myši + USB pro tiskárnu od stolního PC. Prioritou je nízká cena, takže asi VGA rozlišení 1280×1024 by stačilo, a hlavně spolehlivost a stíněné kabely. Ono těch přepínačů je hafo, tak jestli máte někdo dobrou zkušenost s některým, tak prosím o typ.

    0 0
    • MlokCZ  

      To potřebuješ k CRT-čku? Protože všechny slušnější LCD mají rovnou 2 vstupy a můžež tam mít trvale připojený 2 zdroje signálu a jen přepínáš na LCD a přepínač další netřeba.

      A to ostatní nějak nechápu. To chceš připojovat myš a klávesnici, která je normálně u stolního PC do notebooku? Já mám tedy pro notebooku jak v práci, tak doma další klávesnici a myš, abych mohl pracovat vždy i na obojem současně. A jinak pak je ideální docking station k notebooku, ale to už je cenově někde jinde.

      0 0
      • Honza z H  

        To s tím LCD čkem mě nenapadlo. Dík za radu. Akorát bych ten obraz teď potřeboval přepínat spíš na tom klasickým CRT monitoru. Používám ho jako druhou obrazovku a když dojdou kinder, tak jim ho přehodím k 2. compu (přece je nebudu hýčkat LCD čkem). Dá se na to koupit do 200,– takový mechanický blbeček, ale časem vezmu ten 2. comp domů a budu si nosit práci v notebooku a budu chtít zase využít ten monitor a případně tu tiskárnu přes USB, tak jsem chtěl pořídit zrovna něco universálnějšího. Tu klávesnici a myš bych mohl duplovat, problém je monitor, nejsem milionář :-))

        0 0
        • MlokCZ  

          Když to potřebuješ k CRT, tak to neporadim. Že existují přepínače vim, ale nikdy jsem je nepoužíval (dříve když jsem měl ještě doma CRT monitor, tak jsem radši u notebooku koukal na displej toho notebooku než abych to přepojoval). Na usb ani nevim, jestli přepínač existuje, to už jsem vůbec nikdy nepotřeboval. Doma mám síť a tiskárnu nasdílenou, takže ji nepotřebuju přepojovat.

          0 0
        • mm  

          mel jsem jeden lowcost mechanickej prepinac a obraz byl naprosto otresnej, plnej odrazu.

          pak jsem jeste zkousel nejaky drazsi prepinac, jake mel vady si uz nevzpomenu. jenom vim, ze je mam oba doma a nepouzivaji se pro sve neduhy :-)

          0 0
    • xstefi  

      krup.cz, nekde tam je sekce eshop, hledej prepinace bud mechanicky nebo digitalni. Parametry si najdi, ale digitalni bude urcite lepsi a drazsi :)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.