• Twister

    Určitě chci vyrazit aspoň jeden den na bika a nechce se mi samotnýmu. Dal bych Brdy, minimálne WTB nebo někam za Karlštejn. Pokud vymyslíte někdo něco lepšího, rád se přidám

    0 0
    • vt  

      v sobotu mas v Brdech Plesiveckou drzku

      0 0
      • Twister  

        Na to se mi moc nechce. Ani pořádně nevim, co to je. Radši bych dal nějaký kilečko na vyjížďce.

        0 0
        • vt  

          sou to 2 okruhy okolo Plesivce … z cestou z Prahy akorat kilecko :-)

          0 0
    • Thapsus  

      V sobotu jsem v práci, v neděli se s radostí přidám.

      0 0
    • jecnak  

      V so je Plesivecka drzka, v Ne pojezdeni na severu – viz. vlakno

      www.bike-forum.cz/…8/forum.html#…

      0 0
    • Twister  

      Tak nakonec zejtra fotbálek a v neděli nejspíš Bohnice.

      0 0
    • Thapsus  

      Tak dneska to bylo mimořádně fajn. Tempo akorát, oběd super, nuda taky nebyla. Během dne jsme potkali spoustu lidí z bike-fora a Gung-Ho nás cestou zpět provedl po pár nových kopcích jako speciální bonus za dobré chování…Uf. A na vyhlídce na Radotínem jsme sledovali i start padákového křídla. Více a pár fotek k tomu jsem dal na www.thapsus.wz.cz/vyjizdky.htm

      0 0
      • heretik  

        Ta „dálnice“ z Modřan na Zbraslav už je vyasfaltovaná celá? Jel jsem tam ve čtvrtek a chyběl ještě začátek z Modřan a pak kousek přímo vedle kolejí, ale říkal jsem si, že do víkendu to možná stihnou…

        0 0
        • Thapsus  

          Ne, ani teď ještě nebyla hotová. Stále je to nedodělaný. Jen mě překvapilo, že je zase úzká, jako ta předchozí část. To zas bude srážek a úrazů…

          0 0
          • SoLaX  

            Fakt? Jako ta mezi Modranama a Komoranama? To si delaj srandu.. Vzdyt je tam mista jak nas**no, ne? Budu se tam muset zajet podivat, sem na to fakt zvedav, jak to dopadne..

            0 0
            • Thapsus  

              To je to samé, jako ten úsek před tím. Místa je tam taky mnohem víc, ale udělali to široký jen dva metry. Berou to asi jako cyklostezku, někde na úřadě to zřejmě maj zakreslený jako cyklostezku, nikoliv bruslařskou dráhu a promenádu pro důchodce. Počítám, že kromě přestřižení pásky se tam nikdy nebyli podívat.

              0 0
              • Scared  

                Nazývat to cyklostezka je ironie. Je to především promenáda pro bruslaře. Jet tam na kole ve „špičce“ je utrpení. Ono vůbec směšovat rychlé cyklisty s chodci a bruslaři na jedné komunikaci je cesta maximálně tak na chirurgii.

                0 0
                • SoLaX  

                  To je prave to – kdyby to byla jen cyklostezka, vylozene pro rychlou dopravu na kraj mesta, tak ta sirka staci, ale kdyz se tam motaj bruslari, maminky s kocarkama a duchodci, tak je to proste nepouzitelny. Jenze zase nemuzeme vinit bruslare – minuly tyden byl v novinach clanek, ze bruslari sou mestem podporovani mnohem min nez cykliste, pac specialnich tras pro ne je v Praze tragicky malo (snad jen Ladronka a Letna), takze vyuzivaji cyklostezky.

                  0 0
                  • Scared  

                    Bruslaři nejsou podporováni méně než cyklisté, to by platilo tehdy, když by neměli na cyklostezky povolený vstup. Cyklostezky jsou tu pro obě skupiny, alespoň pokud jsou pro bruslaře sjízdné.

                    Řekl bych, že ten novej úsek z Modřan na Zbraslav bude pro ně hodně atraktivní.

                    No, člověk se nakonec nějak přizpůsobí.

                    0 0
          • heretik  

            Úzký? Bože, to by to mělo bejt jak letištní přistávací dráha? Pokud jde o tu cyklostezku mezi Modřany a Komořany, tam mi přijde úzká jediná část, a to (směrem z centra) těsně před tou plechovou lávkou, včetně kopečku… jinak se všude v pohodě vyhne několik kol nebo bruslařů. Už v ten čtvrtek, co jsem tam jel, tam od Komořan (tj. z tý nedostavěný části) vjel nějakej ***** autem, takže já bych to rozhodně nerozšiřoval.

            0 0
            • SoLaX  

              Mel sem na mysli jen „novej“ usek od kina dal na jih. To se ti nezda uzky? :-O Vzdyt v miste u kolejiste u cukrovaru musi bruslar prestat bruslit, aby moh projet cyklista. Tvych nekolik kol nebo bruslaru zpusobi malem zastaveni provozu..

              0 0
              • heretik  

                Ano, to je přesně ta část, o který mluvím já – kopeček ke kolejím, až po tu plechovou lávku. Tam se dost dobře nevyhnou ani dva bruslaři proti sobě. Ale zbytek té stezky (ať již směrem k centru, nebo nově vznikající část na Zbraslav) je o něco širší, odhadem 2,5 metru. Dle mého názoru je ta šířka dostatečná. Nebo spíš, pokud tam mají jezdit zároveň bruslaři, cyklisti a chodit chodci, tak žádná větší šířka tu situaci nezlepší, možná spíš naopak – chce to trochu ohleduplnosti ze všech stran, a pak není žádný problém. Není to nic na závodění.

                0 0
                • Darkson  

                  nevim, předjet 2 bruslaře vedle sebe je kolikrát problém i na té nejširší části stezky

                  0 0
                  • heretik  

                    Ale jo, občas stačí potkat někde na stezce dvě báby a člověk neví, jestli bude lepší zprava, zleva nebo mezi nima… ale od toho mám zvonek ;-P Babky i bruslaři se sklidí…

                    0 0
            • McBlacky  

              bych to neřešil stejně se pořád dá jet na bajku podle vody :)

              0 0
          • SoLaX  

            Tak sem se tam dneska byl podivat a tak uzky to zas neni – ma to dobry tri metry. Rek bych, ze je to stejne siroky /nebo mozna jeste o chlup sirsi/ jako ta cast od Modranskyho kina dal na jih – po ten kopecek, nez se to zuzi. Uz se na ni tesim, treba dneska bych ji hned rad pouzil :-)

            0 0
    •  

      Zdravíme Ječňáka!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.