• rarášek1

    Dnes ve 14:00 na cyklostezce č.507 (spojka mezi Rousínovem a Vítovicemi)se pokusil cigán přepadnout a oloupit mého syna. Jak tvrdí Luděk, jen díky tomu, že pole bylo posečené, mu zůstalo kolo. Morgoš prý upustil od dalšího ataku, když pochopil, že ho nedožene. Podle všeho tam asi číhal na nějakého chodce nebo cyklistu. Vzhledem k tomu, že Rousínov, Slavíkovice, Čechyně a Komořany jsou zasviněny touto pakáží, dávejte si všichni majzla a radši jezděte ve dvou. PS:Mlaďoch našel odvahu zastavit až v Bukovince.

    0 0
    • jaski  

      sakra tohle sem si neska taky myslel kdyz sem jednoho takovyho OTIKA (OTO- obcan trvale opalen) potkal na polni ceste na Cinovci. nastesti za mnou nebezel a kdyby jo tak nebylo kam ujet- kamenitej vyjezd. no doufam ze me to nepotka nikdy. premejslel sem o peprovym spreji a ze ho nekamk primontuju asby byl po ruce. nebo zeleznou tyc jako to vozej kamaradi v autech a na motorkach :-)

      0 0
      • faster  

        Basetbalovou hul na čorkaře zk.....

        0 0
        • enjoy  

          koukam ze vas panove chytil fantas:-D.to kazdej hrdina tady,radsi si bezte koupit teleskopak a pak dejte vedet jaky mate uspechy.

          0 0
    • Jaroslávek  

      Vyztužit pumpičku olovem!

      0 0
    • coolboy  

      Tahle verbeš a pakáž je všude…my z Přerova jen tiše přihlížíme, jak se nám tu ty tmavý gangy rojí…

      0 0
      • pz-km  

        jo prerov a kojetin s ghetty (kojetinska a kromerizska) jsou opravdu neprehlednutelna – problem je, ze v prerove jim to zborili a tak se rozlezli a v kojetine si to doslova rozebrali a tak cekaji na nove byty v sutinach…

        nejvic me fascinuje jeden znamy, coz je cikan a chodi si k nam prividelavat – vzdycky celou dobu nadava na decka (ma jen tri, coz se v jeho pripade ceni), ze jsou to svine, ze porad se snazi paktovat s tema hajzlama z kojetina z kromerizske – vzdycky kdyz jde s rodinou nekam na prochazku (on i jeho zena jsou fakt poradni a poctivi drici, opravdu „svetla“ vyjimka), tak obcas vidim ty jeho deti jak je svedi rit a maji nejake monokly – asi doma maji tvrdou vychovu, protoze jak rika, nejvetsi problem je v tom, ze se kumuluji a hlavni roli v tlupe ma ten nejhorsi… musim rict, ze v tom ma pravdu… a treba v kromerizi je jeden starsi cikanske par, ktery chodi opravdu jak ze skatulky – pani saty a klobouky, chlap v obleku, lakyrky, klobouk a hulku – jednou tak sedim na lavicce ve meste a vidim, jak nejake male cikam vyskubl portmonku z ruky nejake zenske co platila za zmrzlinu a utikal smerem do mesta, no a kde se vzal tu se vzal, na rohu ulice se objevil tento par a kdyz zjistil situaci a to, ze jeden vice opaleny hylek sprintuje kolen nich, tak ta hulka zasvistela vzduchem a toho parchanta vzala na cenich takovou silou, ze se nezvedl driv jak za nejakym 10–15 minut… este mu, ikdyz byl stejne v bezvedomi, nadal, ze jim cikanom dela ostudu, a pohodovym krokem donesli to penezenku te babe co ji predtim ten „ital“ sebral proste jsou vyjimky, ale jen vyjimky a hlavne mimo „komunitu“… dokud nepochopi, ze mensina se musi prizpusobit vetsine, porad budou problemy (zatim jsou teda mensina, ale s porodnym a jejich plodnosti…)

        jo a v brne neni od veci obcas pozorovat jak makaji tito mladi chmataci ve skupine – nez tam dali kamery a zvetsili mnozstvi hlidek, tak to na na cejlu a malinaku bylo docela dobrodruzstvi…

        proste ne ze bych byl rasista, ale na romske spoluobcany se divam pres prsty, respektive se jim divam radsi na prsty (kamosku obrali behem lonskeho roku dvakrat pri nastupovani do trolejbusu, vzdy ze radne zavreneho batohu)… orlik, oj, oj, oj

        0 0
        • pz-km  

          …privydelavat… asi bych mel vratit vysvedceni…

          0 0
        • j-c  

          Pres Kojetin okolo tech polorozpadenych baraku s mene prizpusobivým obyvatelstvem jezdim kazdej den. Jsu zvedavej kdyz rozeberou dalsi barak v rade. Po tom prvnim tam zbyla jen hromada sutin :) Ostatni jeste drzi pohromade, ale letosni zima asi bude kruta.

          0 0
    • Gtiker  

      Krásná projížka je kolem nádrže v obci Břve u Hostivic, pěkné gheto a luxusní přístřešky :-))

      0 0
    • gobike  

      Jeziis, to mi ani nerikej, uplne mne presla chut vyjet:( Misto vody si ted v lahvi budu vozit kyselinu:D

      0 0
    • Tleskač  

      Vůči cikánům se nesmějí uplatňovat žádná práva, byl by to rasismus. Cikáni naopak vůči společnosti nemají žádné povinnosti ani závazky, mají pouze práva. Jakákoli snaha o zpochybnění této skutečnosti je rasismus.

      0 0
      • miťo  

        Zarámovat zlatem a vyvěsit u parlamentu :)

        0 0
        • hrošík  

          Pokud text zarámuješ zlatem a umístíš u parlamentu – OTÍCI ho tutově ihned ukradnou !! Text je ovšem víc než-li PRAVDA , PRAVDA , PRAVDA !!!

          0 0
    • miťo  

      Kurňa, tam v těch končinách jsem teď jezdil. Rousínovem a Bukovinkou jsem taky projížděl. Asi jsem měl větší kliku než tvůj mladej. Jinak u nás je to slabej odvar proti východnímu Slovensku, kde jsem vloni a předloni jezdil na biku.

      0 0
      • Smazaný účet  

        Ak mas rad dobrodruzstvo, tak ti mozem dat par tipov.

        0 0
        • miťo  

          Jeden bych měl, ve Slánských někde asi 20km jihozápadně od Prešova je vesnice, kde romové vyštvali původní obyvatele, protože tam byly opuštěný slušný rodinný domky a vedle nich chatrče z vlnitýho plechu.

          0 0
          • Smazaný účet  

            Slanske – to bude JV od Presova. Povestne su napriklad Kecerovce. Ziju na vozovke mas problem obist. Alebo Vechec. Kamos tam stupal tiahlym stupakom, ze vladali ist pri nom a debatovali o cene toho biku. Taky romanticky pocit z jazdy. Ja som mal stastie siel som o nejaky cas neskor a to uz mali poriadkovu hliadku romskej policie, ktora nahodou kracala hore kopcom, tak som mal ochranku.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.