• abernas

    Dobrý den,

    Chtěl bych zkusit sportovat s tepákem, ale neumím si vybrat. Bylo by to mé první taková zařízení a proto do toho nechci investovat žádné velké peníze. Chci to ztím jen zkusit. Proto taky vybírám pouze u Sigmy.

    V podstatě bych chtěl, aby to ukazovalo klasické hodnoty: min., max., hlídalo zónu a takové ty základní věci.

    Vybírám mezi PC15.11, PC25.10 a PC26.14

    Nejhezčí jsou podle mě 15.11. Nemají ale digitální kódování přenosu, 25.10 ho mají, ale je to už dost letitý model. Oboje jsou plasťáky včetně sklíčka, což mi dost vadí. Jsem na své věci dost haklivý a kdyby se mi měly hned poškrávat, tak bych to asi nepřežil :-))

    26.14 mají minerální sklíčko, líbí se mi, že se dá nastavit několik zón, kdy pak ukazují, jak dlouho jsem byl ve které zóně, na stránkách je prezentují jako novinku, ale vizuálně se mi jeví jako nejškaredější (chci je nosit také jako hodinky).

    Pokukoval jsem také po 1209 a 14.11, které jsou podle mě vizuálně nádherné, přidávají měření (podle diskuzí spíš odhad) rychlosti a vzdálenosti, ale zase mají plastová sklíčka a cenově už jsou také výš. Chtěl bych do toho investovat ±1000Kč

    Na stránkách jsem u všech zkoušel demo a 15.11 se mi zdá nejlogičtější. Nicméně, časem jsem si zvykl na všechny.

    Co vy na to?

    0 0
    • arny71  

      Mám Sigmu 15.11 cca rok a poškrábat se mi ho zatím nepodařilo, i když jsem s ním už několikrát i spadl z kola, jednou se mi při držkopádu podařilo i zlomit si klíční kost a přervat drátky k cyklokomputeru, ale Sigma to vydržela bez následků.

      0 0
    • kovar  

      sigmu nebrat

      0 0
    • Dunde.e1  

      Na stránkách sigmy jsou simulátory, můžeš si vyzkoušet jak se který model ovládá a jaké má funkce.

      http://www.sigmasport.com/…nyx/pc_2614/?…

      Já jsem nedávno pořídil 26.14, protože se mi na něm líbilo, že má už alespoň zónový záznam tréningu, nastavíš si čtyři zóny, např. 55–75 / 75 – 80 / 80–85 / 85–100 (v procentech max HR)

      a během tréningu nebo i po ti to ukáže, kolik času jsi byl v které zóně, což je více vypovídající než pouhý průměr. Taky to ukazuje kolik času jsi byl pod,v,nad zadaným intervalem.

      Mám jej chvíli a zatím se zdá OK.

      Jinak pokud bys chtěl investovat více, tak by to chtělo i nějaký časový průběh, popř i průběh dle GPS, ale to už jsou zcela jiná cenová…

      0 0
      • abernas  

        Jo jo, toto všechno vím a líbí se mi to. Jak říkáš, je to lepší, než jen průměr.

        Jak jsem psal nahoře, tak všechny ty modely jsem si vyzkoušel na jejich stránkách přes demo. 15.11 mi příjde nejlogičtější a nejlíp se mi ovládá. Ale zvládl jsem se docela v pohodě proklikat všema.

        Asi jsem vyřadil 25.10 a víc se kloním k 26.14

        0 0
    • Krejca  

      řešil jsem to cca před 14ti dny ,určitě to tu najdeš a já nakonec vzal 15.11 a zatím spokojenost.

      0 0
      • abernas  

        Já vím, četl jsem to. Ale stejně se pořád nemůžu rozhodnout

        0 0
    • abernas  

      Rozhodl jsem se nakonec pro 26.14

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.