• pralinka

    Ahoj, můžete mi prosím poradit? Chci si koupit kolo, ale jednak se v nich moc nevyznám a hlavně si můžu dovolit jen opravdu levné, tak kolem 5000,–. Našla jsem Author Lumina 2007 nebo Kellys Alpha. Které je podle vás lepší? Nebo nějaké úplně jiné? Nemám žádné extra nároky, chci jezdit jen po cyklostezkách, žádný náročný terén. Děkuju moc za názory.

    http://www.author.cz/…=200&pid=779 href=„http://­www.author.cz/ko­la/katalog/&a­id=3&cid=200&pid=779“>

    http://www.mojekolo.cz/2405-alpha

    0 0
    • jenik84  

      No, za 5000 to nic moc nebude. Nebylo by spíš lepší se poohlédnout po něčem z bazaru? Je to opravdu dost poznat, ikdyž nebudeš jezdit v terénu. Taky údržba bude levnější – na kole za 5000 každou chvíli něco odejde.

      0 0
    • jipík  

      Dej na sebe maila pošlu ti nějaké fotky dobrých a laciných kol.

      0 0
    • MITY  

      Doporučil bych našetřit dvakrát tolik, kolo by mělo být investicí do budoucna, pokud si od kola slibuješ sportovní jízdu, tak tohle nebude to pravý ořechový. Ale je to jen můj názor.

      0 0
    • Lister  

      Opravdu velmi nerad někumu radím aby překračoval svůj nastavený limit, ale tady bych udělal vyjímku :-) Prostě v téhle cenové relaci je znát každá stokoruna, řekl bych že kolem 7 tis se už dá sehnat něco ne čem se bude dát pohodlně jezdit. Nevýhoda takhle levných kol je kromě osazení hlavně rám s nekvalitní těžké oceli. Ač mám ocel rád, tak bych raději volil ALU, protože postavit slušný levný ALU rám kolem 2kg není až takový problém, ale u té oceli to bude horší – počítej že bude tak o polovinu těžší. 100% se vyhni odpružení vidlici i kdyby ti ji nekdo nabízel, bude to jen nefunkční těžký krám. Určitě bych se zkusil podívat po nějaké slevě. Já jsem cca 2 roky vybíral tchyní kolo na ježdění do města a pořídili jsme nějakého apače, na kterém se jezdím poměrně slušně a to kolo není vůbec těžký – vhledem k ceně.

      0 0
    • Nainen  

      Doporučuji poohlédnout se po bazarových kolech nebo po doprodejích starších modelů se slevou, jinak se obávám že za tuhle cenu nic slušného nepořídíš. Také bych na tvém místě netrval na „dámském rámu“, budeš mít podstatně širší výběr.

      0 0
    • mao  

      ahoj,

      doporucuju se podivat ke sterbovi. Meli tam Author Basic za 5999. Jinak i jiny slevy okolo 50%

      myslim ze ti nebude vadit kdyz to nebude letosni model :)

      http://www.sterba-kola.cz/…evy-produktu

      0 0
      • v POHODÌ klokan  

        Jo, tak myslím, že za 6000 je ten Basic ASL v týhle slevě hodně dobrá koupě.Ani váha není zas tak strašná. A aspoň trochu pružící vidlice je lepší než pevná..

        0 0
      • pralinka  

        Díky moc všem za rady. Dívala jsem se na ten Author BAsic a vypadá dobře. Budu o něm uvažovat a ještě se zkusím podívat po něčem starším a slevněném. Ještě jednou dík, je lepší se zeptat, než koupit nějaký šmejd.

        0 0
        • jipík  

          Měl bych pro tebe kultovního Marina že jseš to ty tak za 3t. a kdyby jsi chtěla ještě míň vyměnil bych ti výbavu za nějakou lacinější kdyžtak mě písni na mail pošlu nějaké info nechci kšeftovat na B-Fku

          0 0
          • pralinka  

            Díky moc za nabídku, ale už jsem si objednala ten Author Basic. Líbí se mi, tak do toho půjdu. Ale dík.

            0 0
    • crowe  

      jestli znáš někoho,kdo trochu jezdí a chodí k jednomu prodejci,tak by ti mohl zajistit nejakou zajímavou slevu.

      0 0
    • Tlusoch Jacky...  

      Já sem scháněl taky kolo v podobné kategorii a chtěl sem koupit olpran stork ale nakonec sem něco našetřil a koupil stratose a ten je vohodně lepší nevim jak by to se mnou dopadlo kdybych si vybral olprana asi by se to hned rosypalo Mtb jsou odolnější já měl před tim Olpran za 3000 a jezdil sem jen po zteskách a silnicích a vydržel 7let a nacpal sem do něj dodatečně za opravy je asi 2000 a to když se mi začalo viklat zadní kolo a byla tam vůle jako sviň a taky střed takže pokud chceš levnější kolo ber spíš mtb pokud krosa tak radši za 8000 proadim: http://www.cykloprag.cz/…y-3/trekova/ a vyplatí se koupit spíš starší model…

      0 0
    •  

      Zdravíme Ječňáka!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.