• aymara70

    Ahoj Všichni. Normálně e-kola nemusím,ale tohle má význam. A i nějakou částku přispěju. Koukněte na to. https://www.facebook.com/…55288415871/?…[%7B%22surface%22%3A%22n­ewsfeed%22%2C%22m­echanism%22%3A%22fe­ed_story%22%2C%22ex­tra_data%22%3A[]%7­D]

    0 0
    • Yura  

      Jo to by clovek nedelal nic jineho nez posilal lidem penize. Nehlede k tomu, ze kolo neni k zivotu potrebna vec.. Kolik je starych a nemocnych co nevyjdou ani s penezma na jidlo/leky, takze nekomu davat na kolo me prijde jako dobrej ulet..

      0 0
    • milan.v  

      Facebook nemám, může mi někdo vysvětlit, o co jde?

      0 0
      • aymara70  

        Tomáš Helísek -Díky hybridnímu handbike adaptéru bych mohl sportovat a zlepšit svůj fyzický stav. Je to jediný pohyb, který mi moje 13× operovaná záda dovolí. Tato věc stojí 155 000 Kč a není hrazena pojišťovnou. Podpoříte mou cestu ke snu a svobodě pohybu, zlepšení fyzické kondice a tím i mého pracovního rozvoje?

        Jmenuji se Tomáš, je mi 31 a jsem od narození na vozíku.

        Moje diagnóza je dětská mozková obrna. Díky ní mám za sebou třináct operací páteře, a proto mám omezené podmínky pro pohyb a sport. Mojí páteř po celé délce drží titan! Díky tomu žiju, ale nemohu se hýbat tak, jak bych potřeboval, protože kvůli oslabeným svalům nemám možnost zvýšit si fyzickou kondici.

        Najednou jsem měl možnost vyzkoušet handbike adaptér, ujel na „kole“ 20 km a pocítil radost a úspěch! A i když mě ráno tělo bolelo, chtěl jsem jet znova! Vychutnat si pocit svobody, sportování, endorfinu a štěstí. Posouvá mě to úplně někam jinam.

        Co nyní? Vždyť tato věc stojí 155 000 Kč.

        http://www.medicco.cz/…/prid…/attitude-hybrid-pridavny-pohon

        Ano, je to šílená suma, jako za auto. Ale ten pocit štěstí z toho, že člověk dělá něco pro sebe a může sportovat a zlepšit svůj zdravotní a fyzický stav? TEN STOJÍ ZA TO!

        Pomůžete mi, abych mohl ještě letos vyrazit na projížďku? Odměnou vám bude moje radost, štěstí a třeba společný výlet!

        Pokud mi chcete pomoci, možnosti jsou následující:

        • transparentní bankovní účet č. 2501236926/2010
        • zaslání peněz přes hithit kampaň – brzy přidám odkaz
        • osobní bankovní účet č. 1204599013/3030 – pokud se někdo stydí nebo nechce být odhalen na transpart.účtu. Prostředky poté přesunu na transpar.účet a dám vám vědět. :)

        Budu moc rád, pokud se rozhodnete mne podpořit či sdílet toto video!

        S velkým díky, Tomáš

        0 0
    • Mikikuba  

      Tohle jak se níže píše velice kontraverzní situace. Je samozřejmě na každém jestli přispěje nebo ne ale já bych hledala být Tomášem pomoc spíše u Nadací. Tam je ta cesta co vím snažší.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.