• Noisy

    Zdravím vespolek,

    potřeboval bych poradit od místních znalců. Minulý rok jsem si koupil přes známého ojetou Meridu. Nejsem žádnej závodní jezdec, jezdím v průměru 10–20 km denně, abych zůstal fit a kolo svoji funkci perfektně plní… Jedná se o model Slick Rock SE. Bohužel ať hledám, jak hledám na internetu o tomhle kole nemůžu absolutně nic najít! Prostě prd. Občas si zajedu s partou vášnivejch jezdců a už hodněkrát jsem dostal otázku typu ,,Co je tohle za model?,, a já nemám moc co bych jim řekl.

    Kolo jsem koupil za 8 tisíc, což je podle mě uplně skvělá koupě. Byl jsem ujištěn, že kolo ,,svého času,, stálo necelých 30 tisíc. Plus, že materiál rámu je dural a kolo bylo speciálně výráběno, aby uneslo velkou váhu. To byl z mé strany požadavek, protože měřím 190 cm a vážím 100 kg- Chtěl jsem předejít nehodě typu díra=zkroucenej rám. Rám je 21, 9 rychlosti- deore, brzdy hydraulické Hayes.

    Přikládam foto a doufám, že někdo tento model pozná :) – Mám teorii, že se jedná o ,,skládačku,, a rám nebyl nikdy montován na určitý model. Ale nvm.

    0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce