• Pbil

    Ahoj,

    na začátek chci říct, že nejsem žádný závodník, ale chtěl bych mít slušné kolo. Jezdím hlavně silnici, cyklostezky a zároveň se nechci vzdát možnosti občas zahnout na nějakou polňačku. Volba padla na Superior X-Road, ale problém je, že si nejsem úplně jistý tím, který model zvolit.

    https://superiorbikes.eu/…ack-dark-red Mohl bych ho mít za 40 000 Kč, vadí mi na něm ale brzdy. Zkoušel jsem model s ultegra hydraulikami a taky mě výkonem úplně neoslovily, tak mám z těch mechanik trochu obavy. Je to karbon a má skvělá kola. Kdyby tam byla alespoň hydraulická Tiagra, asi bych neměl co řešit.

    https://superiorbikes.eu/…-white-black Mohl bych ho mít za cca 36 000, výbava super, ale zase to není karbon a nejsou tam DT Swiss kola.

    https://superiorbikes.eu/…ack-team-red mohl bych ho mít za cca 31 000. Rozdíl oproti předešlému modelu je v podstatě jenom v Tiagře.

    Ptám se tedy zejména na to, jestli karbon nabízí oproti hliníku opravdu takovou přidanou hodnotu, aby se vyplatilo do něj jít na úkor těch hydraulik a taky na to, který model vám přijde jako nejlepší poměr cena/výkon.

    Děkuji za každou radu.

    0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce