Pomoc s výběr od zkušených:)?

1 nepřečtený
  • Benjo

    Ahoj… věřím, že mi určitě poradíte… Váhám již asi 2–3 týdny při býěru mezi několika kousky. Měřím 184cm, váha cca 83 Kg… Teď jezdím na HT od Scottu vel. L, ale vzhledem k tomu, že jsem si oblíbil dost traily je téměř nutností přesedlat na celopéro. Jezdím standardně když je čas, nic extrémníh, ale na traily občas zajedeme a tam pokulhávám s výbavou :). A vůbec prostě na ty polňačky a lesy je potřeba to víc odpružit. V rámci ČR to je Smrk, Klínovec, Lipno ale už i venku jsme byli.

    Obecně bych chtěl 29, protože občas jedu i něco rychlejšího.

    Rozpočet mám 50–60K. Původně jsem měl vybraný Scott Spark 950 https://www.endorphinrepublic.com/…e-spark-950/, na tom mě zaujala výbava a hlavně možnost zamykání z řidítek (proto bych asi vzal i tu vyšší cenu). Přijde mi, že při stoupání je to nutnost, na svym HT to používám vždy. Jenže oni ho už vyprodali snad všude a kde ne tak ta cena je 72K+. :)

    • dalším zajímavým kouskem z hlediska investice je Canyon Neuron AL 7.0 https://www.canyon.com/….0/2067.html?… , tam kdyby měl remote lock, tak bych bral asi hned. Zvládl bych ho dodělat?
    • zajímavě vypadá i Specialized Stumpjumper FSR ST 2019 https://www.cyklo69.cz/…-carbonwhite, opět nemá remote lock a nevím jestli ten zvláštně vyosenej rám bude ok?
    • popřípadě vůbec jsem nenašel nikde nic v diskuzích detailního nebo že by někdo řešil Rock Machine Blizzard 30–29 https://rockmachine.us/…ge-dark-grey , oproti výše má „pouze“ 120 mm zdvihy což při nenáročné jízdě asi ok?

    Popřípadě nemá z Vás prosím někdo zkušenost s jiným kolem, než jsem zde uvedl? Ještě hodně vyzkakuje Giant

    Asi zásadní otázka, jestli to na co jsem se v halvě upnul a to je zamykání z řidítek je natolik důležité, že ho vlastně u těch kol nikdo nemá :), co myslíte?

    předem díky moc!

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.