• alinceb

    Mám menší problém a nedaří se mi najít řešení, proto bych se rád obrátil na širší veřejnost. Mám na kole smyk LX, šaltr Deore, kazetu Deore a řetěz HG53. Před víkendem sem upgradoval kliky z Deore Hollowtech I se čtyřhranem a sestavou 44–32–22 na LX Hollowtech II 44–34–24. Řazení po seštelování chodí tak, jak má, ale problém je následující: Na střední pile mi při šlapání v tahu (na stole ne) mi propružuje ramínko šaltru – jakoby cuká směrem dopředu. Šaltr sem prostříkal WéDéčkem (kloubky i kladky), ale nepomohlo to – nevím si s tim rady:( Na velké i malé pile to funguje perfektně…házejte náměty, vyzkoušim cokoliv;) Mám strach, že to někde v tahu shodí řetěz a prošlápnu si pytlikem až na rám…:)

    0 0
    • Smazaný účet  

      Prijde mi to, jako by retez uz mel neco najeto a lepil se na tredni placku. Kolik jsi na tom retezu nakroutil pred vymenou?

      0 0
      • alinceb  

        Odhadem mám najeto asi 500. Už sem ho dvakrát přetrhl:) Asi koupim nový…LX nebo SLX, Deore mě zklamal…

        0 0
      • alinceb  

        A nemůže to být třeba taky plackou? Kliky sem koupil jeté a je možné, už maj takového žraloka, že se řetěz lepí. Měrku nemám, tak to asi neproměřim…kaž­dopádně na to mrknu, jestli to neni příčina a kdyžtak tam nechám starou střední pilu z původních klik;)

        0 0
        • Smazaný účet  

          To by pochopitelne byt mohlo. Je moznost ty zuby na placce trochu opulovat, ale s tim ja zkusenosti nemam. Zkus placku vyfotit, treba nekdo poradi.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.