• mc.loki

    Ahoj

    Už sem se letos na podzim na svejch Schwb Albertech 2 x vysekal na mokrý dlažbě, protože mě pláště na mokrejch kostkách nepodržely.

    Takže se ptám na pláště, který by mě v tomhle zaplískanym podzimu podržely ve městě. Vim, že mám teď pláště do terénu, nejsu blbé, takže se zdržte komentářů na téma Schwb Alb do města, to je vůůlll… :)

    Cena do 350 kč za ks v drátu. Zkušenosti? Danke moc!

    j.

    0 0
    • Ricci  

      s mokrymi kockami mam len zle skusenosti s roznymi plastami,za mna pomoze jedine opatrnost…

      0 0
    • jonti  

      Prakticky bez sance, vyrazne lip nez alberty z normalnich plastu nic drzet nebude.

      0 0
    • petrun  

      Já byl překvapenej jak drží na mokrém a kluzkém povrchu tento plášt, neklouzl mi bez varování ani jednou a na pevném podkladě držel doslova jak lepidlo za každých podmínek (měl jsem ho v 29er verzi).

      http://www.pepebike.cz/…26×2–10.html

      Má pro mně ale jednu obrovskou vadu, neuvěřitelně malou životnost. Ubývá před očima, po každé vyjížďce je ho méně a méně. Měl jsem ho na zadku a za cca. 600 km byl po smrti. Při mém prasečím stylu jízdy z dobržďování smykem se doslova škubaly špunty. Navíc je to děsná žížalka, má jen 49,5 mm šířku. Pravděpodobně je to plášť na jeden závod kdy životnost byla obětována maximální přilnavosti.

      0 0
      • mc.loki  

        600 km výdrž, to radši budu jezdit krokem :)

        Alberty drží už 1500 km a vypadá to, že ještě 1000 vydrží, než se změní v semislick…:)

        0 0
    • maajkee  

      Chce to jezdit opatrně, jinak já na mokrých kočičích hlavách nemám problém ani na crossovým kole s RaR 35×622 :) Ale samozřejmě to nechce klopit a prudce brzdit :)

      0 0
      • nooski  

        Na městské příšeře vozím silniční sjetý 23mm plášť vepředu a 25mm vzadu a zatím jsem sebou ani na mokrých kostkách nebo mokrém listí nepleštil. Chce to dávat bacha. Na zimu to bude ale chtít něco lehce šíršího a malinko pohustit.

        0 0
      • mc.loki  

        no jo, já klopil a přibrzdil sem v zatáčce. ovšem bylo to v tunelu, co spojuje žižkov a karlín a jinak venku bylo sucho, takže to byla docela zrada…

        a pak sem taky jednou jen při dešti asi 5 km/h, protože sem na chodníku míjel chodce a najel sem na takovou vypouklinu, co ti udělá kořen stromu pod asfaltovym chodníkem, na tý se mi smeklo zadní a už sem ležel…

        tak nevim, podle mě prostě blbě drží. protože v 5-ti km? zkusim to podhustit asi trochu.

        0 0
    • Joseph de Sax  

      máš mít bezplašťáky…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.