• martin_bakov

    V patek budu mit moznost vyletovat v okoli Decina, bouzel bez kola. Chceme jit nekam do ceskeho svycarska. Videl bych to na max. na 20km / ne vic nez 5hodin. Zatim bych to videl dojet si do Hrenska/Vysoky lipy busem a odtamtud zacit.

    Muzete dat dobry tip na trasu/vyhlidky abych nebyl odkazany ciste na turistickou mapu ?

    Samozrejme se to uskutecni v zavislosti na dobre predpovedi pocasi.

    Diky za tipy

    0 0
    • dancing dog  

      Pri dobrem vyhledu bych vyrazil spise na Decinsky Sneznik a do CS Svycarska vyrazil nekdy jindy, az bude moznost tam stravit vice casu..

      0 0
      • martin_bakov  

        vypada to ze to bude orisek, do ceskeho svycarska se o svatku z decina dostava jen tezko – bud rano v osm nebo az ve ctyri odpoledne (mluvim o linkach ktere jezdi do Hrenska a do Ruzove a dal). Jelikoz nebudu mit auto je to dost limitujici :( v decine zaciname totiz az od 10:00 (ceka se na prijezd prazaku).

        0 0
    • Zlatka  

      Teď už tam bude docela kossa a mlhy. Ale třeba vykoukne sluníčko.

      0 0
      • scret  

        siwe, no a? to jako ze se muze chodit jen za peknyho pocasi?:)

        0 0
    • Zdenda CUBE  

      Dobrá tůra je z Kvádrbergu (rozhledna nad Děčínem)po hřebenech pískovců na Belveder a do Hřenska a od tamtud se nechat zpět svézt parníkem do Děčína.

      0 0
      • martin_bakov  

        zajimavy, to prozkoumam – od turisticke kancelare sem jeste dostal tip jet z decina do schony a pouzit privoz – to je taky dobry

        0 0
    • výletník  

      Jestli nechces na proflakle turisticke cile typu Dolsky mlyn, Mariina vyhlidka apod. Doporucuji z Jetrichovic vyslapnout na Tokani tam dat dat pivko a pokracovat na Zadni Jetrichovice. Pak zpatky na Mezni louku, nebo Vysokou Lipu – nastup na bus. Krasna priroda s minimem turistu. Mam to tam proslaple pesky i na kole.

      0 0
    • VanVren  

      Čau chlape! Úplně nejlepší co můžeš navštívit je Schrammstein. Ze Hřenska do Schmilky je to sice 2 km po silnici, ale pak odbočíš na turistickou a pod skálama dojdeš na Schrammsteinau­ssicht. Po hřebenu skal pak směr na Winterberg. Ještě si můžeš dát ferátku na Affensteinu. http://www.michalus.net/…ata-v-sasku/

      Další inspirace třeba tady: http://www.treking.cz/…vycarsko.htm

      0 0
      • scret  

        jj, nedavno jsem tam byl, peknej vejlet, feratka dost easy, ale pro rodinky s detma, zacatecniky nebo duchodce idealni:)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.