Půjčení GPS - odměna,kauce!!!

6 nepřečtených
  • gallardo

    Ahoj, v utery odjizdime do Svycarska a potreboval bych pujcit outdoorovou GPS na 12dni.Nejlepsi by byla cyklo, ale i turisticka v pohode staci. Pujceni rozhodne nechci zadarmo a vratna kauce na tu gps taky neni problem.

    Nasel by se prosim nekdo tak ochotny? Nejlepe z Prahy ci okoli.

    PS: potrebujem, aby tam sla nahrat mapa svycarska a GPS zaznam trasy. (chceme jet tu trasu co jeli zde a byla publikovana i ve velu…)

    0 0
    • Lucky-x  

      http://www.navigace-gps.com/

      Věřím že když zadáš do googlu heslo „půjčovna gps“ či obdobné tak najdeš mnoho dalších odkazů.

      0 0
      • gallardo  

        To bych klidne udelal, ale je tu problem s mapama. Nechci kupovat mapy za 6tisic do toho(svycarsky nikde nemaj rovnou) a stahovat jim tam do toho crackly by byl asi problem, co sem se ptal tak tam kde pujcujou tu garminku, tak k tomu nedavaj cd s garminsourcem, takze nic nenahraju. A tam kde by to slo je pujcovna v ostrave a olomouci. A tretim faktorem je cena,ze bych mohl i neco usetrit. ale to uz jen okrajove…

        0 0
        • maajkee  

          stáhnout přes torrenty švajc cracknutej k nahrání přímo na SD kartu, nahrát na ní, prdnout do garmina a jet, 2gb sd kartu dneska koupíš za pár korun.

          0 0
        • newbie  

          taky se dá jet jenom podle gpx/tcx bez mapy – jen mít v garminu „naslepo“ trasu… v kombinaci s papírovou mapou je to docela v pohodě

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.