Páska do ráfku pod duši, její šířka

11 nepřečtených
  • ronda

    Měním kola za větší a zároveň ráfky za širší. Doteď jsem vozil pod duší modré pásky od Schwalbe, které byly plus mínus přesně široké do ráfku (22,5 mm). Teď budu mít široké 30 mm, ale žádnou takovou pásku jsem nikde neobjevil. Na krámech nejvýš 25 mm, ale blbě k sehnání, spíš 22 mm a méně. I v katalogu Schwalbe, jestli jsem dobře koukal, je tenhle rozměr přeskočený (25mm a pak až 34mm)

    Máte s tím někdo zkušenosti, řešil jste to ? Jak ? Dává se jen uzší (25mm) přes díry ? Nebo je řešením lepící páska pro konverzi na bezduše (válí se mi tady široká 25mm) ? Zatím ještě duše.

    Dík

    0 0
    • va-bo  

      Do rafku 30 mm dava navlekaci pasku treba Specialized (Roval). Kdyz tam nalepis pasku pro bezduse, nic nezkazis.

      0 0
    • Esi  

      Potřebuješ zakrýt spolehlivě jen díry na niple, tak že 22mm bude stačit. pokud máš 25mm bezdušovou pásku tak pokud jí nalepíš přes díry na niple tak máš jistotu. pokud budeš dávat 30mm bezdušové ráfky tak bych neuvažoval nad ničím jiným než to rovnou dát jako bezduše, do 30mm ráfku potřebuješ podle profilu ráfku cca 32mm bezdušovou pásku.

      1 0
      • ronda  

        Ráfky jsou pro bezduši vhodné, pláště taky. Jsem pro to čím dál víc nalomenější, asi to tak nakonec dopadne. Jen se odhodlat… :-)

        0 0
        • Esi  

          Pak není nad čím váhat, už 3 roky nevím co je defekt. S dušená to byl defekt každých 500km, je to u nás akatové kralovstvi

          0 1

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.