Panaracer Fire XC Pro Comp x Maxxis Crossmark

10 nepřečtených
  • chali

    Zdravím pánové,jsem tu nově tak doufám že mne neukamenujete, dotaz zní jednodušše jaké pneu z těch dvou??Rozměr 26×2,1 ve drátu,plášt bude na zadní kole a bude se jezdit převážně v terénu,tak cca 70%,snad jsem na nic nezapoměl,díky

    0 0
    • toram  

      crossmarky do terénu NEBRAT! kloužou snad i na suchu.. a já vůl je mam na obou kolech…

      0 0
    • ememem  

      volakdey prd rokmi som ten fire mal, plast neni zly, odolnost nic moc(podobne jak vsetky xc plaste). o CM tu najdes dost, funguje ako tak pokial ma plny vzor ale ziadna slava to neni, akonahle to zbrusis tak ze nevidno tie kriziky co je pomerne rychlo je o nicom. imho dnes oba prekonane a nechcel bych ani jeden. o plastoch je tu dost, pohladaj.

      0 0
    • chali  

      No to jsem právě četl něco a slyšel jsem chválu na ty crossmarky ale když stojí za pendrek tak nevím…

      0 0
      • toram  

        Asi takhle. na XC jsou fajn..jsou rychlý a na šotolině nebo prostě na klasickejch lesních/polních cestach uplaujou fakt rychle. ale jakmile najedeš na něco mokrýho tak si jak na ledě a to se fakt nedá udržet v jednom směru…jakmile je po dešti tak nevyjíždět. jinak si nemůžu stěžovat. já chtěl rychlý pláště do sucha a udělal jsem dobře. ale jsou fakt jen do sucha..

        0 0
    • chali  

      Možná hloupej dotaz ale co je XC?Na mokru jezdit nebudu moc často,jen v případě že mě někdě přepadne déšť,většinou ten terén budou lesní cesty,klacíky,ko­řeny,jehličí,pí­sek a podobnej bordel s bahnem a hlínou…takže bych chtěl nějaký plášt do tohohle prostředí co vydrží..Případně ješště maxxis advantage 2,1,ten by se dal??

      0 0
      • antt  

        xc je zkratka pro cross country, čili závod na okruhu, asfalt/šotoli­na/louka/les… ale dá se takto nazvat i většina běžných výletů na kole do přírody :)

        Jinak ty panaracer xc pro jsou docela pomalé, drží slušně, ale rychle se sjíždí a jeden jsem prořízl střepem, ale to by zřejmě nevydržel žádný plášť..

        0 0
      • Soreno  

        Ale to jsou dva rozdílný pláště – počítej že ten advantage není nijak rychlej plášť a 2,1 je takový tintítko.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.