• KIRBY

    Dobrý den . Rád bych vás poprosil o pomoc při výběru odolného telefonu v ceně okolo 3000 Kč . Zatím používám Samsung Galaxy S 5 mini a byl jsem s ním spokojen . Teď už bohužel musím každý den telefon nabíjet i když ho používám minimálně . Koupil jsem novou originál Samsung baterii a je to stejné , tak to vzdávám . Chtěl bych koupit nový odolný telefon .Mám radši menší velikost , tak mě zaujal nový Cubot king kong mini . Telefon nepoužívám na hry , ani filmy . Za den pár hovorů občas sms nějaká fotka , občas navigace . Preferuji menší velikost , slušnou výdrž baterie ,slušné foto . Zatím se rozhoduji mezi https://www.kimovil.com/en/compare/cubo … quest-lite . Víc se mi líbí ten king kong kvůli velikosti . Co si o něm myslíte ? Nebo by jste mi doporučily jiný . Předem díky za váš čas , budu rád za každou radu .

    0 0
    • mattew1  

      Co znamena odolny? Aby mel nejake to kryti IP xx? Nebo byl jen bytelny? V tom pripade jakykoliv telefon a staci koupit odolny kryt.

      0 0
    • KIRBY  

      Oprava odkazu https://www.kimovil.com/…t-quest-lite .

      0 0
    • Markony  

      Má rada kup si ověřené značky jak Sony Samsung Huawei, Používal jsem Galaxy S7 vožený v držáku na řiditkach otřesy dešti a pohoda stále jede .

      0 0
    • Kouba_2005  

      Mám teď asi dva roky XCover 4, předtím XCover 3 a ani jeden jsem během používání nezničil a to si užívají bláta, prachu, vody, různých rozpouštědel a mazadel, spousty pádů na zem. Baterka se dá vyměnit. Po aktualizaci na Android 9 je to ale dost zabržděný.

      0 0
    • Čuli  

      Já mám třetím rokem iget blackview bv6000 (6000kč) a je to jediný telefon který jsem během půl roku nerozbil nebo neutopil, žena má gbv5800 (4000kč) a rok zatím drží taky bez ztráty květinky a věřím, že zvládne to stejný co ten můj.

      0 0
      • Mig_all  

        Mám ho taky, byl fantastický, ale už pomalu dosluhuje a má na to právo, dostával neuveritelnou čočku a přežil oproti jiným mobilům celé věky. Také bych potřeboval najít náhradu…

        0 0
    • Kohi_007  

      Sony Xperia XZ2 Compact. Ale to už je hodně nad rozpočet. Nicméně po roce používání běhá jako za mlada a to ho rozhodně nešetřím…

      0 0
      • Davidakta  

        Z5 compact na to nějakej gumovej obal, sklo na displej a máš super telefon za 4K.

        0 0
      • Mig_all  

        Sony uz mi nesmí přes práh. Sony dělá možná nejlepší audio elektroniku na světě to opravdu umí ale vsechno ostatní od notebooků přes televize až po mobily jsou jedna velká předražená žumpa!

        0 0
        • Davidakta  

          No vidíš a já bych si jiný telefon nekoupil. Je fakt že nekupuju novinky.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.