• kankrlicek

    Když jedu z Polanky na Bor, vždycky sleduju na protější stráni zajímavou cestu. Ze spoda jsem se k ní nikdy nedostal, dneska jsem to zkusil zeshora. Všechno dobrý, až to začlo být zarostlé, občas popadaný kmen. Říkal jsem si, že příště teda ne. Pak to začlo být zase slibné, vzápětí utopené v popadaných stromech. Lesáci taky začli řádit. Chtěl jsem jet po jejich svážnici, ale přišlo mě, že je to moc hladké. (Ach jak jsem se mýlil…)

    Jel jsem dál po vrstevnici, dorazil pod Zderaz, překonal el. ohradník, ale otázka zda ve stádu je býk, zůstala nezodpovězena, znova jsem překonal ohradník a jel zpět až k té hladké svážnici.

    Anžto jsem lín, tak gumy zůstaly z Chorvatska stejné, tzn. velmi sjeté sliky, poctivě nafouklé na silnici. Svážnice byla vedena odvážně skoro kolmo na vrstevnice, povrch hluboký sypký písek občas přecházející bez znatelných známek v slizký jíl :). Párkrát jsem to ustál, kousek nad koncem už ne a šel jsem přes řidítka. Nebyl by v tom problém, ale vybral jsem si jeden kámen kinderkopf a ten jsem vzal přes žebra v okolí srdce a ještě jsem se s ním pomazlil stehnem. Samozřejmě tou špatnou nohou.

    Domů jsem už dojel velmi krotce po asfaltu, zítřejší vyjížďka se Šutříkem padá, Šelu tedy nezjistím, jestli ji ujedu. Ale jinak dobrý :)

    foto 1: Tudy jsme minulou neděli jeli se Šutříkem opačným směrem.

    foto 2: Úzké údolí nad Polankou. Na druhém svahu je silnice

    foto 3: Inkriminovaná svážnice. Vypadá to skoro rovina, ale znova nasednout na kolo znamenalo dát ho po vrstevnici a odvážně se vrhnout vstříc dolině.

    A proč se tím ,,chlubím". Abych vás potěšil – cizího neštěstí vždycky potěší :)

    Tak se opatrujte a nedělejte blbiny jako já.

    0 0
    • Lister  

      Mám jen hloupý dotaz: nejsi to ty, kdo si hrál na kaskadéra překokem přes auto ??

      0 0
    • kámen úrazu1  

      Hlavně, že jseš celej. A aspoň na Šelu přezuješ. Bo pojedeš. :-)

      0 0
      • Honza z H  

        No, kdyby vydrželo dnešní počasí, tak ani přezouvat nemusí, ale myslím že koncem příštího týdne ještě sprchne :-)

        Tak ať to letos konečně vyjde.

        0 0
        • kankrlicek  

          Hlásání po 1. noci: Celkem jsem se vyspal :), ráno to bylo o mnoho lepší, už se můžu opatrně smát :). Přezouvat nebudu – na ty moje cesty do práce a zpět to můžu nechat. Do Lipníku přezuju :) a tam uvidím, zda to zkusím objet či nikoliv.

          Dneska jsem se byl podívat za sousedem (dělá mi fajfku), ujel jsem asi 3 km a pořád je to cítit. Takhle bych se na tu Šelu vyprdnul, ale počítám se samouzdravujícím se organismem :)

          0 0
    • kankrlicek  

      Malá oprava.

      Konečně jsem si stáhl do g.Earth data z telefonu. Nedostal jsem se ke Zderazi, ale nazpět pod Bor :) V takhle členitém území je to vždycky boj, když chci vědět, kde to jsem :)

      0 0
    • Pebe  

      jaro je tu, mladí blázní :-)

      hlavně že je to po ránu už lepší, přeji rychlé uzdravení ;-)

      0 0
    • Mirinda  

      Zdravím našeho kaskadéra! Takový kamínek tě přece nemůže rozhodit :-) a doufám, že se ti rány rychle zahojí, nic nebude bolet a na Šelu zaklekneš do startovacích bloků. Těším se na to, že si to rozdáme, trenére :-)

      0 0
      • kankrlicek  

        Trenér nemusí být lepší v konfrontaci se svým svěřencem. Když trénovaný závodník vyhraje nad trenérem, je aspoň vidět, že trenérova práce nebyla marná :)

        Už se těším.

        0 0
        • zirecek  

          Jsem zvědavý na reálnou konfrontaci na Šele, :-).

          0 0
          • kankrlicek  

            Jsem bytostný optimista, ale tady myslím, že to nepomůže :)

            Jel jsem na kole do práce, ještě že je les takhle po ránu liduprázdný :). To bylo hekání, pofňukávání… :) Uvidím, třeba to bude dobré, ale (viz Kajulka2) moc tomu nevěřím.

            Můžete se za mě modlit, děkuji :)

            0 0
    • kajulka2  

      Teda ty tomu dáváš, tak hlavně aby naražený části těla moc dlouho nebolely, já cítil žebra naražený na roh půl roku…

      0 0
      • kankrlicek  

        Nebyl to roh, ale kámen velký jak dvě pěsti, přes ten jsem se pěkně překulil. Takže plocha, která způsobila naražení byla výrazně větší než ten tvůj roh :). Drž mi palce

        0 0
        • Jaroslávek  

          Koukám že máme aspoň něco společnýho. Mě se ve středu postavila do cesty hromádka štěrku a přeletem přes rodla jsem si narazil přesně to samý místo. Nebyla to žádná velká prda (asi otupen ze základny:-). Až dneska ráno jsem měl pocit, že se o mě pokouší infarkt. Zřejmě jsem se dorazil v so sekáním trávy, bylo to ve svahu, následně 6o kilců dom na kole. Včera dobrý, ale dneska najednou toto.-( Holt my mladí s jarem takhle blbnem.Takže držím palce, třeba se to vrátí i mě.  

          0 0
          • kankrlicek  

            Určitě vrátí :) aspoň já s tebou soucítím :) a přeji brzký návrat bezbolestnosti. Zavíral jsem kulák na přívodu vody a málem jsem se to, po…l :) Chůze s holemi je taky lahůdka.

            0 0
          • mastihuba  

            prej sekáním trávy :) to řikám furt že vy měšťáci nejste zvyklí dělat. :)

            0 0
    • kankrlicek  

      Týden stačil :), žejbra nebolela :), Šelu jsem objel se ctí, dokonce o půl hodiny rychleji než loni. Zase nepršelo. Ale zato bez křečí, které mě loni braly 2/3 závodu.

      0 0
    •  

      Zdravíme Ječňáka!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.