• Kryštof77

    Zdravím, chtěl bych se zeptat, protože si hodlá stavět zimáka a mám doma komplet shimano tiagra 4700 a starého Favorita a nevím, jestli se dají dat nové komponenty na kolo kde se řádí ještě páčkami na rámu.

    Díky za odpověď.

    0 0
    • FoggyGoggy  

      nevidím důvod proč ne ale možná s vícekolečkem

      0 0
    • couffy  

      Není to tak trochu házení perel sviním? Raději bych ještě trochu zainvestoval a koupil rám a zapletená kola na kazetu,klidně bazar,určite by to bylo lepší než to věšet na favo.Rám je měkký,nevíš jak vypadá vevnitř.

      0 0
    • Hrabex1  

      Jak tady zaznelo, z praktickych duvodu to nema smysl. Snad jen pokud to chces delat jako designovku.

      Problemu ale bude nekolik. Nemyslim, ze na to pujdou moderni silnicni brzdy. Budes potrebovat hak na prehazovacku a je treba vymyslet, jak k ramu prichytit bowdeny razeni. Ja to kdysi resil tak, ze jsem si v miste pacek nechal privarit zachyty na bowdeny.

      0 0
      • learita  

        Pro to řazení se dají koupit dorazy bowdenu přímo pro tento účel stvořené.

        Ty brzdy si myslím, že rám pobere. Já dávám Ultegru 6800 na Favo F1 a vidlici jsem nemusel zkracovat. Zadní můstek nevím, ten jsem tak jako tak měnil pač ho kdosy poničil. S tím hákem máš pravdu, ale třeba má rám s hákem. V osmdesátých to už mělo dost modelů od Favoritu.

        0 0
        • bara2  

          Jestli se to dá ještě koupit, nevím, možná ta zadní u Authora, ale ta je dost tuhá a nevím, jak obepne trubku na Favoritovi, co mám, ty jsou relativně měkké a ohebné. Jsem je sháněla před pěti lety a nakonec mi v jednom servisu vyštrachal pán něco ze starých zásob. Mám tu volnou sadu z jednoho rozebraného kola.

          0 0
        • Hrabex1  

          Nepredpokladam, ze ma tazatel F1. Ja mam obycejnyho, ale jeste poctivyho r.v. 1981. Nove brzdy s rafkem 622 nepujdou ani nahodou. S originalnim 630 to podle vseho nepujde taky, ale jisty si nejsem.

          0 0
    • nooski  

      Záleží co je za fávo a z jaké doby. Fotky by řekly více.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.