• Veeteck

    Hned na začátku bych chtěl upozornit, ze vím, co je bazar, ale toto mi přijde dost specifické přání, takže nevím, jestli bych uspěl.

    Za pakatel jsem koupil krásný old school rám Colnago z Columbusu SLX. Rád bych ho doladil nějakou starší Campou, na řadě nezáleží, klidně by stačilo i osmikolo, může být i devíti, to je fuk. Může to být všechno hodně jetý, ale funkční.

    Jednalo by se o egropowery, smyk na navarek a prehazku. Pokud se mi to nepodari sehnat, mam nabidku na tyhle 3 veci z letosniho Xenonu za 2500 Kc, ale do toho se mi moc nechce.

    Pokud by mi někdo udělal zajímavou nabídku, bral bych i 175mm kliky i s osou, taky 1" ahead vidlici + představec a hlavu.

    Možná bych i koupil nejaký starší celý kolo, třeba s prasklým rámem, prostě kdo něco máte, nabízejte :)

    0 0
    • Pedro  

      Najeď na stránky www.ebay.de a do vyhledávače zadej campagnolo. Prodávaj tam i nepožité a nové komponenty starých sad. Pokud to vyhandluješ dobře tak by tě to nemuselo ani tolik stát.

      0 0
    • Veeteck  

      Tak zase vytahuju tohle vlakno, zacina to byt akutni.

      Potreboval bych ale opravdu nutne nejaky starsi razeni a prehazku – idealni by byl Veloce, klidne i 8 speed. Na smyk kaslu, ten dam klidne Xenon, ale kvuli plastu se mi ho na razeni davat nechce. Nechce se mi do toho davat moc penez, proto chci neco jetyho.

      Nemate nekdo nejaky starsi veci , klidne i v horsim stavu, doma?

      0 0
      • nooski  

        A to máš strach z plastu proto, že by praskl? Lidi jsou paranoici hlavně že jezdí na rámech, co jsou upečené hadry ale plastu (ještě k tomu od Campy) nevěří. Pokud je plast kvalitní může mít lepší vlastnosti než kov (pokud nejde o havárku). Třeba brzdové a řadící páky na Xenonu bych za hlínu nevyměnil (karbon by mi už nevadil). Na hliníkových se od potu za jízdy vytvoří takový hnusný maras. Vůbec se nebát Xenonu mám na něm najeto zatím 2500 km a žádný problém. A na starší shitmanovské přehazce, co má součásti z plastu jsem nalítal přes 15 000 v nejhorších podmínkách a furt jede. Ještě k tomu rámu. Za kolik jsi ho koupil? Vypadá v té černé fakt pěkně.

        0 0
        • Veeteck  

          No nevim, proste nemam rad plasty. A navic bych chtel, aby to kolo bylo aspon trochu stylovy, coz s Xenonem nevim no. Ram byl za 1100 Kc tak jak je na fotce.

          0 0
          • nooski  

            No pokud to má být stylový, tak to by snad mělo mít řazení na rámu ne v pákách. A vidli bych neměnil (pokud je v pořádku) přece k tomu patří. ALe za 1100 kč bych to bral taky, ikdyž nevím co bych si počal, tak by mi to viselo na zdi a pomalu bych to přetvářel na funkční bike. Parádní cena za krásný rám. Až to postavíš, tak tu hoď fotku. Moc se na to kolo těším. Přeju hodně úspěchu. P.S. nerýpat mi do xenonu nedám na něj dopustit :)

            0 0
    • Veeteck  

      Tak jsem par veci sehnal, vytahuju to na svetlo, protoze bych to potreboval dostavit.

      Chybi mi prehazka s presmykem a predstavec (klasika 1" delka 100–110mm) Bohuzel prehazky Xenon a Mirage jsou cerny, potreboval bych ale stribrnou, ale zas do toho nechci vrazet moc penez.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.