Nové kolo - Rock machine explosion 70 2016

8 nepřečtených
  • Honza M.2

    Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenosti s kolem Rock Machine explosion 70 – ročník 2013 až 2015.. Plánuji zakoupení tohoto modelu – ročník 2016. Viz link: http://rockmachine.us/…s/detail/323 . Napište prosím vaše zkušenosti s tímto kolem, popřípadě s ráme na nižších verzích explosion. Budu rád i za vaše názory k tomuto kolu.

    Děkuji Honza Marek

    0 0
    • Rubi  

      kamarad na tom zavodil uz nejakou tu sezonu a v pohode, jestli to mas za dobrou cenu, tak proc ne…

      0 0
    • straky  

      Pred rokem jsem ho porovnaval se SUP ve stejne cenove kategorii. Oproti SUPu je celkove tvrdsi, tezsi a ma tezsi kola. Zas pro nekoho je lepsi, ze na nem neni tak natazeny…vyrabi to stejna firma. Bavil jsem se se zastupcem a rikal, ze se zameruji na sportovce turisty a SUP zase na sportovce zavodniky.

      0 0
      • Kubiczech  

        To bych podepsal. Ve výsledku na mě Rock Machine působil nerozbitným dojmem.

        0 0
      • Honza M.2  

        No já mám právě možnost ho mít za hodně pěkný peníze. A explosion 70 je jejich nej model, příde mi slušně vybavený, nic mi tam nepříde jako slabý článek.. Taky ho testovali a hodně chválili – http://rockmachine.us/…test-csw.pdf VÁHA: Tam byl jednopřevodník, tady je dvou tak bude cca 10,5 Kg. Což na 29 za tyhle prachy mi přide dobrý.. Jasně SUPY se mi taky hodně líbí ale tam nemám tu možnost velký slevy no.

        0 0
        • straky  

          Tak jdi do nej. Ten rozdil je minimalni. Obe kola jsou velmi dobre vybavena a rychla. Podle me na trhu nejlepsi pomer cena/vykon.

          0 0
        • Kubiczech  

          Nejsem si teď jistý, jestli model 2014 nebo 2015, ale s XTR pedály jsem tomu navážil 11,37 kg v největší velikosti. Každopádně jestli je za dobré prachy, vůbec bych se toho nebál.

          0 0
    • Honza M.2  

      Tak dneska jsem byl toto kolo koupit a udělal 1. 50km vyjížďku na tomto kole. Musím říci, že jsem nečekal, že bude až tak dobrý a rozdíl mezi mým starším kolem na 26 tak brutální. Vážně, jeho rám je tuhý, ale velmi pruží. Sada XT 2×11 s brzdy BR-M 615 vyníkající. vidlice Rock Shox reba 2016– není co vytknout jen samá chvála a geometrie kola mi sedla hned během prvního kilometru. Kolo na 29 i velmi dobře akceleruje a do kopců jede velice zlehka. Hmotnost velikosti 19 je: 10,9 Kg( pár vylepšení jako sedlovka, karbonový řídítka, lehčí pláště a hmotnost máte těsně nad 10 Kg možná i pod ní. Je to vážně závodní chrt s tím, že jeho rám je zároveň pohodlný bez újmy na tuhost ( obě osy jsou pevné a u jeho rámu něco takového nepřichází v úvahu :-) .

      PS: Fotky kola přidám

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.