• Kol.ista

    Cau vsem. Tak se mi zacaly srat naby jak predni tak zadni kolo. Musim teda menit. Kdyz uz, tak sem se rozhodl koupit cely novy kola. Mam ve vyberu Mavic Crossride, pak Remex Fat Disc a nebo Fulcrum Red Metal 5. Ktery z nich byste odporucali? Mam 75kg a jezdim tvrdsi XC obcas nejakej ten sjezd a skok. Dik za rady

    0 0
    • Kol.ista  

      Jinak jeste dodam, ze ty Remerx mi prosim neradte :D To tam je jenom kvuli tomu, aby tam nebyly jenom dvoje kola. Libi se mi 24 spicovej vyplet… Ale pokud Vas napadne neco jinyho peknyho kolem 4000, tak sup sem s tim ;-)

      0 0
    • duk  

      Myslím že ani s jedněma neuděláš chybu, já bych bral za ty peníze asi ty Fulcrumy, ale praktickou zkušenost nemám ani s jedněma, jenom jedna paní povídala… :-) jasnej +fulcrumů je design ;-)

      0 0
      • Kol.ista  

        Prakticka zkusenost bude vitana :D Ja si taky myslim, ze chyba nebude ani jedno. Ma to pekne loziska, coz se mi libi vic, nez konusy. A ridkej vyplet se mi moc libi. Snad i tuhost bude dostacujici, ale s moji vahou nevidim problem. Spis jestli vyrdzej ty skoky… Cetl sem neco o drahych rafkach. Skoda ze ty Fulcrumy nejdou sehnat ty stary cerveny na 6 sroubu… Jenom Center Lock :(

        0 0
    • Evilcleaner  

      tak na skákání jedině ty remerxy, jinak FRM5.

      0 0
    • Kol.ista  

      Tak to sem se toho moc nedozvedel :( Chci je koupit tak, at je mam na vikend asi… Tak ktery vzit? Je velky rozdil mezi Fulcrum a Mavic? Protoze Mavic je jednodussi sehnat… Mozna sou i hezci.

      0 0
      • Zerocool  

        ber co se ti víc líbí, nebudou v tom celké rozdíly, možná, ty které jsou lehčí…

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.